Investeren in mensen

10 september 2018

Als bemiddelingsbureau investeer je letterlijk in mensen; de kracht van een organisatie zit nou eenmaal in de mensen die er werken. Dat blijkt wel uit onze nieuwe website die we net hebben gelanceerd, waarin vriendelijke kandidaten en opdrachtgevers je met een uitnodigende blik aankijken, duidelijk plezier uitstralend. Ook zie je meteen met wie je te maken krijgt bij K+V. Wel zo belangrijk, omdat onze medewerkers immers een belangrijke bijdrage leveren aan de loopbanen van mensen en de ontwikkeling van organisaties.

We zijn benieuwd naar jouw mening

Ook bij onze opdrachtgevers – gemeentes, zorg- en het onderwijsinstellingen, sportbonden, verenigingen en goede doelen organisaties – maken mensen het verschil. Zij dragen bij aan de identiteit van een organisatie. Daarom kijken we bij het zoeken naar de juiste kandidaat niet alleen naar competenties, maar ook naar wat iemand drijft in het werk en wat zijn of haar persoonlijkheid kan brengen. De tijd van de harde eisenlijstjes lijkt voorbij, de arbeidsmarkt wordt krapper dus anders kijken en creativiteit is nodig. Dat maakt ons werk alleen maar leuker.

Het mooiste compliment dat je kunt krijgen

Onze kandidaten krijgen een functie als toezichthouder, directeur of lid van het management team. Het komt regelmatig voor dat deze mensen na verloop van tijd weer bij ons aankloppen. Alleen dit keer in een andere rol; niet als kandidaat, maar als opdrachtgever. Ooit hebben we samen zaken gedaan en vanuit die ervaring willen ze opnieuw met ons aan de slag, maar dan aan de andere kant van de tafel. Dat is toch het mooiste compliment dat je kunt krijgen?

Vertel ons wat je vindt

Complimenten zijn natuurlijk altijd fijn om te horen. Zelf zijn we best trots op onze nieuwe website, maar na maanden van voorbereiding is het lastig om er nog met een frisse blik naar te kijken. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Misschien vind je dat de site nog kan worden verbeterd of heb je andere suggesties? Wij staan open voor verbeteringen, dus schroom niet en vertel ons wat je vindt!

Henk van der Velde Partner K+V

Henk van der Velde

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
HenkVanDerVelde_portret

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.