Jeroen van der Geest nieuwe directeur gemeentelijk werkbedrijf

19 juni 2018

Jeroen wordt per 1 augustus 2018 directeur van de tijdelijke organisatie van het gemeentelijk werkbedrijf.

Dineke ten Hoorn Boer, Algemeen directeur Dienst Sociale zaken en Werkgelegenheidsprojecten gemeente Den Haag: “Wij zijn blij met zijn komst en zien uit naar de samenwerking. Jeroen heeft een grote kennis van het werkgebied, is organisatorisch sterk en heeft zich ruimschoots bewezen in eerdere functies als directeur en manager.”

Op dit moment is Jeroen algemeen directeur van SWB Midden Twente, een sociaal werkbedrijf van een aantal gemeenten in het oosten van het land. Ook is hij actief in Cedris, de vakorganisatie van SWB bedrijven. Dineke: “We zien in hem de juiste persoon om leiding te geven aan het veranderproces van tijdelijke werkorganisatie naar een gemeentelijk werkbedrijf.”

Ook Jeroen heeft er enorm veel zin in: “Ik zet mij graag in om van het gemeentelijk werkbedrijf in oprichting een bedrijf te maken waarbinnen mensen zich kunnen ontwikkelen naar een passende en waardevolle bijdrage op de arbeidsmarkt.’

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.