Blijf op de hoogte

HOME > ACTUEEL > NIEUWSBRIEVEN

K+V en Corona
16 maart 2020

Het Coronavirus heeft ons land bereikt en drastische maatregelen zijn inmiddels door de overheid afgekondigd. Deze maatregelen hebben invloed op ons dagelijks leven en onze werkzaamheden. Zo wordt standaard geadviseerd vanuit huis te werken en bijeenkomsten te minimaliseren. Sommige bedrijven zijn zelfs gesloten. Wij zijn ons ervan bewust dat dit ons allemaal raakt maar wij onderschrijven het advies van de regering over mogelijke gezondheidsrisico’s en nemen daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dit betekent dat wij onze dienstverlening door zetten maar zo min mogelijk fysiek en zoveel mogelijk digitaal. Natuurlijk met alle aandacht voor de gezondheid van kandidaten, opdrachtgevers en medewerkers. Maar wel willen we jullie vooral ook blijven helpen bij alle uitdagingen waar wij met elkaar nu voor staan. Heb je een vraag of heb je een afspraak bij K+V, bel of mail ons. Gelukkig zijn er veel digitale mogelijkheden om elkaar toch te ontmoeten en biedt deze situatie ruimte aan creativiteit.

Bijeenkomsten & Workshops

Alle bijeenkomsten en workshops voor de maand maart zijn geannuleerd. Als je je hebt opgegeven voor een bijeenkomst, intervisie of workshop in maart, dan heb je inmiddels bericht ontvangen over de annulering. Wij zijn op het moment aan het kijken naar mogelijkheden om onderdelen online te gaan aanbieden. Hier volgt later meer informatie over. Workshops worden verplaatst naar later dit jaar.

Mocht je vragen hebben, dan neem vooral contact met ons op: 0318 555 388

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.