K+V lanceert een nieuw initiatief: Hoogbloeiers

4 april 2017

Het versterken van je organisatie begint bij mensen die anders kijken, nieuw denken, lef hebben en anderen in hun denkwijze betrekken.

Hoe zorg je als organisatie ervoor dat je deze talenten ontdekt of binnenhaalt én aan boord houdt? En hoe bied je ze de juiste voedingsbodem, zodat ze impact hebben op je organisatie? Hoogbloeiers (voorheen pilot Beloftevolle Organisaties) is een jaarlijks programma waarin we samen met 10 organisaties kennis opbouwen over het herkennen, werven, selecteren en begeleiden van talenten die een organisatie nodig heeft voor de toekomst. Als organisatie doe je mee door een ervaren professional (HR-manager, topprofessional of leidinggevende) met een jonge professional binnen je organisatie te laten werken aan een uitdagende opgave. Door kennisuitwisseling tussen jong en ervaren en organisaties en sectoren, leren we van elkaar en passen we nieuwe ideeën toe die jouw organisatie versterken.

Hoogbloeiers is een apart label van K+V en is in samenwerking met Marijne Vos opgezet. Meer informatie zie www.hoogbloeiers.com

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.