Michiel van Wessem

9 maart 2016

Gestart als partner bij K+V

Ik ben met werken begonnen als werving & selectie-medewerker bij Bouwcentrum in Rotterdam, een onderzoek- en advies-organisatie op het gebied van bouwen & wonen. Bij Bouwcentrum heb ik vervolgens diverse staf en leidinggevende functies vervuld. In 1990 maakte ik de overstap naar het huidige K+V-organisatieadviesbureau, waar ik aan de wieg stond van K+V Werving & Selectie. Daarna heb ik gewerkt als HRM- en organisatieadviseur en heb ik diverse (interim)directie- en bestuursfuncties in het (semi-) publieke domein vervuld; eerst vanuit K+V en later als zelfstandig ondernemer. Van 2010 tot 2014 was ik wethouder sociale zaken, economie en cultuur in Arnhem.

Ontwikkeling van mens en organisatie vind ik één van de boeiendste thema’s in mijn loopbaan. Het intrigeert mij, dat veel organisaties en hun medewerkers vastgeroest lijken te zitten in hun situatie terwijl toch algemeen erkend wordt dat ‘stilstand achteruitgang is’. Het is mijn overtuiging dat het ontstaan van een vacature een uitgelezen kans biedt voor een ontwikkelingsimpuls. Elke bestaansfase van een organisatie vraagt immers zijn eigen specifieke managers en deze functioneren het beste in functies en situaties waarin zij hun talenten maximaal kunnen ontplooien.

Ik kijk ernaar uit om mij, terug op het K+V honk, te richten op mijn oorspronkelijke stiel: invullen van (Interim) vacatures voor bestuur en hoger management in het publieke domein. Ik verheug mij op de samenwerking met mijn K+V collega’s, bestaande en nieuwe relaties.

Michiel van Wessem

Partner

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.