Nieuwsbrief december 2017

1 december 2017

En dan is het Sinterklaasavond.

Pakjes en surprises met de familie. Groot en klein, lootjes of gewoon voor iedereen een gedicht. Waar gaat het eigenlijk om? Even het kind centraal, jijzelf weer even als kind? Even echt aandacht voor die ene persoon of die personen die voor jou het belangrijkste zijn. Even alle aandacht geven en ook krijgen. Prettige aandacht, geintjes met een boodschap of gewoon aandacht voor een actie van jou of de ander in het afgelopen jaar.

Het begin van december, een maand vol bijeenkomsten over het afgelopen jaar en ook al een beetje vooruitkijken? Wat ga jij doen? Wat zijn jouw overwegingen, stappen? Wat doe je met jouw team? Doe het deze maand met aandacht, wens ik je toe. Aandacht voor jezelf en de ander. Niet gehaast omdat het moet maar om je echte wensen in te vullen. Wij gaan ook een poging doen! Heel veel succes en plezier deze mooie maand!

Johannes Arets
Arets@kv.nl

Nieuwsbrief december 2017

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.