Nieuwsbrief juni 2018

19 juni 2018

Zomer… binnenkort trekken we er weer op uit met zijn allen. Hoewel we dat eigenlijk het hele jaar door doen tegenwoordig.

Wat doen al die tripjes met ons? Ja, we worden steeds meer een ‘global village’, we zien steeds meer van de wereld en de wereld ziet meer van ons. Wij gaan naar Venetië, Barcelona of Reykjavik. Of Afrika en Azië. Wat doen we met al die ontmoetingen, indrukken en inzichten?

“Als ik terug ben, ga ik het heel anders doen” is een gedachte die we vaak meenemen en vorm willen geven. Mijn tijd anders indelen, minder smartphone en computer, meer naar buiten, meer focus, vernieuwing, meer sociale contacten, meer ontmoetingen.
Wij hebben die gedachten zeker en proberen dat het hele jaar vast te houden en vorm te geven. Ontmoeten, kennismaken. Afgelopen vrijdag waren er op onze kennismakingsbijeenkomst weer bijna 30 mensen bij ons op bezoek. Kennismaken, elkaar en jezelf beter leren kennen, elkaar helpen. En zo bouwen we aan onze ‘community’.

Ook in onze dienstverlening willen we die frisheid houden door nieuwe innovatieve concepten van ontmoeten. Speed-Slow-Show, als innovatie in werving en selectie is zo’n voorbeeld. Co-creatie met de opdrachtgever en samen zoeken naar de ultieme match. Of onze nieuwe business unit, waarmee wij de jongste generatie WO’ers helpen werkervaring op te doen, door detacheringen bij onze relaties in combinatie met opleiding, coaching en intervisie. En tegelijkertijd onze relaties helpen de jongste generatie te ontmoeten en op te nemen in hun organisatie! Zo proberen we het verschil te maken en bouwen we voortdurend aan onze community. Eigenlijk het leukste wat er is. En we hoeven er niet eens voor naar het buitenland….
Meer weten over onze community? Bouwen aan jouw community? Neem contact op!

Nieuwsbrief juni 2018

 

Sjef van Zwieteren
Partner

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.