Blijf op de hoogte

HOME > ACTUEEL > BLOGS

Open Huis K+V: over een ruime week is het zover!

20 juni 2019

Nog maar 8 dagen en dan is het Open Huis bij K+V. Op vrijdag 28 juni staan we klaar om jullie rond te leiden in onze prachtige, hagelnieuwe, werkomgeving. Wie vóór mei 2019 voor het laatst bij ons op kantoor is geweest, staat echt wat te wachten. Haal je het oude kantoor maar voor de geest. Onpersoonlijke gangen, gedateerd meubilair, een indeling in hokken en veel muren… Nu: ruimte, rust, afwisseling en goede koffie. Hetzelfde adres, dezelfde etages, maar een totaal ander gevoel.

De eerste indruk moet zijn: “huh?”,  maar dat moet al snel plaatsmaken voor de gedachte: “ik voel me hier eigenlijk meer thuis dan de vorige keer.” En dan kom je direct bij de kern. Ons nieuwe kantoor moet voelen als thuis. Want daar voel je je toch het meest op je gemak. En wanneer jij op je gemak bent, dan komt in een gesprek het beste bij je naar boven. Een win-win situatie dus.

Het huiselijk gevoel begint al bij de ontvangstruimte. Die is veel ruimtelijker ingericht, geeft je de kans op een gesprek met anderen én de gelegenheid om zelf koffie of thee te pakken. Maar je ziet het ook terug in de spreekkamers. Die hebben allemaal hun eigen inrichting; hun eigen gevoel. Maar ze brengen stuk voor stuk een huiselijke sfeer mee. Een gedeelte van deze kamers trouwens ook al een bijnaam gekregen (tsja, dat gaat snel). We hebben de sportkamer, de propkamer, de bollenkamer. Mocht je tijdens je bezoek nog een creatieve ingeving hebben, dan staan we daar uiteraard voor open.

Wanneer een gesprek is afgelopen, mag je gerust nog wat langer blijven. Wil je nog een uurtje bij ons zitten werken, dan zeggen we: ga je gang. We hebben wifi en koffie, dus blijf rustig wat langer zitten. We vinden dat daar de ruimte voor moet zijn, zonder dat we veranderen in een lokaal filiaal van de Star Bucks. Maar we bieden je dus wel de gelegenheid om langer gebruik te maken van ons huis.

Maar goed, eerst het Open Huis. Het zal een ontspannen samenkomst worden. Met een hapje, een drankje, een goed gesprek én een rondleiding. We zijn zeer benieuwd naar je mening, maar we hopen dat je na je  bezoek tegen ons zegt: deze werkplek past echt bij K+V.

Hierbij alvast een eerste indruk van ons nieuwe kantoor. Wat vind je ervan? Maar veel leuker dan het zien op je computer of telefoon, is om het zelf te ervaren. Kom dus vooral langs op vrijdag 28 juni. Je bent welkom tussen 9:00 uur en 18:00 uur. Door je aan te melden, kunnen we een inschatting maken van het aantal bezoekers. Ben je er bij op vrijdag 28 juni? Meld je hier aan.

K+V

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.