Oranye gaat zelfstandig verder!

23 juli 2019

Oranye (traineeships voor WO-afgestudeerde toptalenten) gaat per 1 juli 2019 verder als zelfstandig bedrijf. Sinds de oprichting, medio 2018, heeft Oranye zich zeer succesvol beziggehouden met het verbinden van jong talent aan organisaties binnen diverse sectoren (waaronder de zorg en de non-profit sector). Het gaat goed met Oranye en door de groei in het afgelopen jaar kan de organisatie sneller dan verwacht op eigen benen staan.

De verzelfstandiging van Oranye heeft geen merkbare gevolgen voor de huidige groep trainees en opdrachtgevers. Alles loopt zoals gepland en naar verwachting zal de tweede groep trainees na de zomer starten. Sjef van Zwieteren en Aruna Radjkoemar vormen, net als voorheen, de directie van Oranye en zullen zich volledig op Oranye focussen en hebben daarom hun andere werkzaamheden voor K+V per 1 juli overgedragen.

Wij willen hen bedanken voor hun inzet en de bijdrage die zij hebben geleverd aan K+V. Sjef is vanaf 2006 betrokken geweest als partner bij K+V en heeft op niet misverstane wijze zijn stempel weten te drukken op onze organisatie met name als aanvoerder van onze zorg sector. Frank Wolff neemt zijn stokje over. Dank voor waar we nu staan is hier op zijn plek.

Oranye wensen wij alle succes toe voor de toekomst.

Voor meer informatie over Oranye verwijzen we je door naar de website van Oranye, www.oranye.nl. Rechtstreeks bellen kan ook. Wanneer je meer wilt weten over de trainees van Oranye, de opleidingen of het type opdrachten gaan Sjef en Aruna graag met jou in gesprek!

Sjef: 0621537354 (zwieteren@oranye.nl) en Aruna: 0625092509 (radjkoemar@oranye.nl).

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.