Wat mooi, weer een tevreden klant!

11 april 2024

Een restaurant zoeken? Even googelen en de reviews lezen. Nieuwe fiets, vakantiehuisje? Reviews lezen. Ik geef toe, ik doe het eigenlijk altijd. Check zelfs nog even of het echte reviews zijn. Toen we bij K+V acht jaar geleden uitgekeken waren op onze nuttige maar toch wel achterhaalde ISO certificering (onze processen zijn echt op orde anders kunnen we niet werken) zochten we iets nieuws. Met onze partner Magis Marketing Research ontwikkelden we onze eerste review. Dankzij de inzichten die jullie als klanten ons in al die jaren hebben gegeven hebben wij onszelf verder kunnen verbeteren.

We pakten het toen al goed en structureel aan. Alle opdrachten worden gereviewd. Bij onze opdrachtgevers en ook bij onze kandidaten. En juist ook bij de kandidaten die het aan het einde van de procedure niet geworden zijn. Voor ons voelde het acht jaar geleden of we iets nieuws deden: een kandidaat die afgewezen is voor de functie vragen om een review. Dat is heel bewust, respectvol voor alle deelnemers in het sollicitatieproces. Die feedback geeft een reëel beeld van de procedure en onze rol in het proces. Wij hebben de afgelopen jaren veel geleerd van de feedback uit die vele honderden reviews. Verbeteringen doorgevoerd zoals bijvoorbeeld een informatieblok toegevoegd, op de website waarmee in één oogopslag een aantal essentiële zaken als –‘standplaats’, aantal uren en sector overzichtelijk wordt weergegeven, net als een salarisindicatie. Maar ook een duidelijke planning en korte contactmomenten tijdens de procedure met jullie als kandidaat of opdrachtgever.

We zijn natuurlijk echt wel trots op onze resultaten. Inmiddels krijgen we structureel een 8,5 gemiddeld van onze opdrachtgevers en onze kandidaten. 95% van de kandidaten geeft aan in de toekomst weer graag met ons te werken (ook in de rol van opdrachtgever) en 83% van de opdrachtgevers geeft aan zeker weer met ons te willen werken.

Er is altijd nog veel te winnen in ons werk als het gaat om klanttevredenheid. We blijven werken aan onze dienstverlening, naar opdrachtgevers én kandidaten. We blijven investeren in onszelf, onze diensten en onze ondersteuning. In onze bijdrage aan jullie belangrijke moment om weer iemand toe te voegen aan jullie Raad van Toezicht of jullie bestuur of directieteam. En natuurlijk aan jouw ervaring als kandidaat als je de stap neemt om in te stappen in een nieuw team. Belangrijke momenten waar wij een mooie rol in mogen spelen.

Zie je graag weer in een nieuwe zoektocht en blijf ons voeden met je feedback zodat wij elke dag weer beter kunnen worden. Dank jullie wel!

Johannes Arets

Partner K+V

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.