Een zomergroet van K+V

14 juli 2020

Ik mis de natuur, ik mis de stilte, ik mis ook het mooie weer, wat ik natuurlijk graag zou missen is de afstand….. gisteren een lunch met een van mijn belangrijkste relaties in het onderwijs. Een zomerlunch. Nou ja zomer. Natuurlijk kijken we samen even terug naar maart 2020. Wij delen onze belevenissen. De onzekerheid, de hectiek, de digitale wereld, de persconferenties, de beperkingen en weer de verruimingen. Wat houden we vast en wat laten we weer los. Vasthouden we hopelijk elkaar. Verbinding zonder echt fysiek contact is zo moeilijk. Vasthouden we dingen als meer buiten kunnen zijn, meer spelletjes spelen, meer aandacht voor elkaar, elkaar waarderen en de mensen waarderen, die er voor je zijn en zorgen. Een kaartje, een bedankje. Zorg voor de ander. Meer samen. Dat houden we vast. Los laten we controle, de gedachte dat je alles kunt regelen en los laten we dat alles moet. Nou ja los…we moeten natuurlijk ook nog wel wat…. maar niet die patronen van allemaal op hetzelfde moment in de file, niet allemaal om 8.30 uur op school of werk. Soms online zijn, maar ook soms offline, de afwisseling is heel fijn. Een dag minder reizen levert zoveel op aan tijd, energie, schone lucht, creativiteit!

Na deze intense periode staat nu de vakantie voor de deur. Ook weer anders dan anders? Thuis, in Nederland of toch de wereld in? Iedereen maakt gelukkig ook weer eigen keuzes. Reizen is spannend, dichtbij of ver weg, zelfs in de eigen tuin.

Wij wensen vanuit K+V iedereen een ontspannen zomer waar dan ook. Stuur een kaartje, geef alle aandacht aan elkaar en geniet. Straks kan het zomaar weer normaal zijn……

Een goede en fijne zomer allemaal

Johannes

K+V

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.