Kennismakings bijeenkomst n.t.b.

Op de website staat op dit moment helaas geen mogelijkheid om je aan te melden voor de kennismakingsbijeenkomst.
Dit heeft gelukkig een leuke reden; we zijn ons kantoorpand grondig aan het verbouwen en restylen!

Naar verwachting kunnen wij in mei terug verhuizen naar onze 4e en 5e verdieping en kunnen we ook de kennismakingsbijeenkomsten weer snel gaan organiseren.

Mag ik je adviseren onze website in de gaten te houden? Daar zullen wij zodra het kan de nieuwe data van de kennismakingsbijeenkomsten publiceren.
Als je ook nieuwsgierig bent naar onze verbouwing; wij hebben een verbouwblog (https://kv.nl/actueel/verbouwing/) die wij geregeld updaten.

Fijne dag!

———————

Aangenaam…!
K+V bouwt al ruim 25 jaar aan een solide positie in de markt én in dat kader aan een netwerk van opdrachtgevers en (interim) managers in uiteenlopende sectoren. Zaken doen begint met kennismaken.

Ontspannen sfeer
Graag verwelkomen wij u en uw collega- (interim) managers bij ons op kantoor in Veenendaal. In een ontspannen sfeer willen wij elkaar ontmoeten. Natuurlijk vertellen wij graag wie wij zijn en wat wij doen en willen betekenen voor u en voor onze opdrachtgevers. Andersom willen wij ook weten wie u bent. Kortom een echte, wederzijdse kennismaking. Daarvoor hebben wij een actief programma met workshops en individuele presentaties, om elkaar mee te nemen in onze gezamenlijke wereld van de dynamische arbeidsmarkt.

Programma
We starten centraal, gaan in groepen en soms individueel uit elkaar en komen daarna weer bij elkaar; een echt interactief programma. De informele afsluiting van de middag met een hapje en een drankje biedt volop gelegenheid contacten te leggen met andere deelnemers en K+V.

  • 13:15 uur Ontvangst
  • 13:30 uur Start programma
  • 17:00 uur Afsluiting met hapjes en een borrel

Voelt u wat voor een daadkrachtige kennismaking met K+V? Geeft u zich dan op voor deelname aan één van de volgende bijeenkomsten. Deelname aan deze interactieve kennismaking is gratis.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

21

Datum

n.t.b.

Tijdstip

13:15 – 17:00

Kosten

Geen

Locatie

K+V Veenendaal

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken