Kwartiermaker Financiën

Bouw jij als kwartiermaker aan een toekomstbestendige organisatie? Jij bent inhoudelijk een strategisch sterke gesprekspartner van het MT/directie en financiële vraagstukken zijn bij jou in goede handen.
Bekijk vacature >>

Dierenuitvaartzorg Nederland

Clustermanager

Wil jij onderdeel worden van een gepassioneerd team van dierenliefhebbers? Wij zetten ons elke dag in om een passend afscheid te bieden voor alle huisdieren en paarden.
Bekijk vacature >>

NBBU

Voorzitter

De voorzitter van de NNBU vervul je voor deze brancheorganisatie een toonaangevende rol in het debat over de flexibele arbeidsmarkt.
Bekijk vacature >>

Nevobo

Algemeen Directeur

Directeur van een gezonde. moderne en sportieve vereniging waar vol passie gewerkt wordt aan een duurzame organisatie met aandacht voor sportief en maatschappelijk goud. Verbinder, toekomstgericht en stimulator.
Bekijk vacature >>

Scholengroep GelderVeste

Business Controller Gelderveste

Als business controller bij Scholengroep GelderVeste werk je binnen het stafbureau, waar je een cruciale rol vervult in de totale bedrijfsvoering. Vakmens met een brede blik en opgetogen samenwerker.
Bekijk vacature >>

Montessori basisschool Passe Partout

Directeur Passe Partout

De school zoekt iemand die gelooft dat samenwerking de sleutel is tot succes. Je stelt jezelf leerbaar op en verwacht dat ook van anderen.
Bekijk vacature >>

Stichting Waardeburgh

Manager Zorgvastgoed

Ben jij die strategisch & hands-on Zorgvastgoedmanager met hart en ziel? Die aanpakker die strategie en executie kan combineren?
Bekijk vacature >>

Veilig Thuis Oost-Brabant

Manager

Gedreven manager met aandacht voor teams.
Bekijk vacature >>

Esther Vergeer Foundation

Relatiemanager Kind & Sport

We zijn op zoek naar enthousiaste en resultaatgerichte mensen die een passie hebben voor sport en bewegen, met een talent voor verbinden en bemiddelen. Je wilt een actieve rol spelen in het creëren van sportmogelijkheden voor kinderen met een fysieke beperking of chronische aandoening. Het maakt je blij om een bijdrage te leveren aan hun groei en ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Zorgpartners Midden-Holland

Onafhankelijk Voorzitter CCR

Ben jij die verbinder met affiniteit met de doelstellingen van de organisatie in het algemeen en het cliëntenbelang in het bijzonder?
Bekijk vacature >>

Regiomanager

Stevig en data gedreven interimmanager stuurt meerdere vestigingen aan van een Commerciële zorgaanbieder
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Twee leden Raad van Toezicht

Jij bent een moderne toezichthouder. Je geeft ruimte. Je bent scherp op de inhoud, durft aan te spreken en vindt het niet erg om te confronteren, maar ook geconfronteerd te worden. Mensen meenemen, zorgen delen en blijven luisteren, zeker bij veranderingen. Als toezichthouder durf je anders te kijken, stimuleren en goede ideeën te omarmen. Je werkt graag in een prettige, betrokken collegiale sfeer en met een professionele blik ben jij een goede sparringpartner. Je bent een prettige gesprekspartner voor de bestuurders, de andere leden en je netwerkpartners. (On)gevraagd geef je advies op verschillende thema’s. Zelfkritisch en optimistisch. Je bent op de hoogte van onderwijsontwikkelingen, wil het speelveld buiten kennen en stelt op het juiste moment de juiste vragen.
Bekijk vacature >>

NABV (De Nederlandse Airsoft Belangenvereniging)

Bestuursleden

Een prachtige rol met duidelijke opgaven gericht op verdere professionalisering en belangenbehartiging nationaal en internationaal in een groeiende jonge sport in samenwerking en verbinding met o.a. bureau en ledenraad.
Bekijk vacature >>

Regio Gooi en Vechtstreek

Directeur Grondstoffen- en Afvalstoffendienst (GAD)

Je ontwikkelt een visie op bedrijfsvoering en je zorgt voor een goede uitvoering en realisatie van de ontwikkelopgaves van de teams.
Bekijk vacature >>

Wageningen University & Research

Corporate Business Controller

Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Bekijk vacature >>

Kwartiermaker HR

Ervaring met complexe HR-vraagstukken, gemeente, gedreven professional. Overzicht behouden en zaken in beweging zetten.
Bekijk vacature >>

Manager HRM a.i.

Een achtergrond en ervaring in de VVT is een sterke wens. Ervaring in de zorg is een must!
Bekijk vacature >>

Stichting Atalenta

Manager Marketing & Communicatie

Meewerkend voorvrouw/voorman. Coach en sterke leidinggevende van een klein team professionals. Zorgt ervoor dat alle processen goed lopen.
Bekijk vacature >>

Manager

Daadkrachtig generiek manager; Aansturen van meerdere multidisciplinaire teams.
Bekijk vacature >>

Het Rijk Golfbanen

Algemeen Directeur

Een unieke baan in een unieke setting. De wereld van golf en gastvrijheid in een mooie, innovatieve en ondernemende omgeving.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Manager Kwaliteit en Veiligheid

Een ervaren manager kwaliteit & veiligheid die nauw betrokken bij de implementatie van verbeteringen en het proces bewaakt.
Bekijk vacature >>

Griffier

De griffier zorgt voor rust in de organisatie
Bekijk vacature >>

Stichting KijkopWelzijn / Welzijn Albrandswaard

Lid Raad van Toezicht

Wilt u een belangrijke welzijnsbijdrage leveren? Dan ontmoeten wij u graag!
Bekijk vacature >>

Saba Reach Foundation

Directeur

Preferably long term: A mission to further build and consolidate the sustainable organization over a period of three to five years.
Bekijk vacature >>

Montessori-onderwijs Zuid-Holland

Schooldirecteur De Abeel in Den Haag

Je hebt zelf een Montessori hart. Je wil werken met haar gedachte goed en als je er geen ervaring mee hebt ook echt de verdieping in gaan. Je brengt leiderschap mee, weet wat het is om een sterk team te bouwen om prestaties voor kinderen mogelijk te maken. Snapt dat vrijheid en gebondenheid samen moeten gaan om zelf een lerende organisatie te zijn. Jij bent van het plannen maken met een strak stappenplan. Duidelijke kaders, duidelijke afspraken én ze nakomen in een goede sfeer en een goede relatie.
Bekijk vacature >>

QuaRijn

Locatiemanager

Leiderschap, multidisciplinaire teams, VVT, externe vertegenwoordiging, community care
Bekijk vacature >>

Expertisecentrum meubelindustrie en interieurbouw ECM

Directeur

De directeur is de spil in de organisatie en ook tussen de partners in het onderwijs, de bedrijven en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de (strategische) doelstellingen van de organisatie, de interne organisatie en de financiën.
Bekijk vacature >>

Profila Zorggroep

Manager Services

Manager met inhoudelijke bagage, die richting geeft en ruimte laat aan de experts. Neemt iedereen mee in de processen, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Profila Zorggroep

Manager Finance & Control

Sparring-partner voor Bestuurder en management met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke, financiële expert en ervaren adviseur.
Bekijk vacature >>

Stichting Marketing Tilburg

Voorzitter Raad van Toezicht

Sinds 2015 zorgt Stichting Marketing Tilburg voor de uitvoering van het gemeentelijk citymarketingbeleid. De stichting heeft de prachtige rol om Tilburg te positioneren, zowel nationaal als internationaal.
Bekijk vacature >>

Onderwijscollectief Voorne-Putten Rozenburg

(jonge) leden Raad van Toezicht

Het Onderwijscollectief wil aan elke leerling zo thuisnabij mogelijk passend onderwijs bieden. Samen met onderwijs, jeugdzorgpartners, gemeenten, ouders en de leerling zelf geven zij vorm aan passend onderwijs. In de keuzes die ze maken, staat het kind centraal.
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Twee teamleiders Rosmalen

Hub Noord Brabant locatie Rosmalen is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Een prachtige locatie met ruim 500 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 200 medewerkers.
Bekijk vacature >>

Alliander Technische Bedrijfsschool

Locatiemanager Technische Bedrijfsschool

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden is daarom nog nooit zo belangrijk geweest. Bij Alliander helpen we je het beste uit jezelf te halen, zodat je met veel plezier je werk kunt (blijven) doen.
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Teamleider Stedelijk VSO

In Rosmalen in de wijk Sparrenburg vlakbij het station staat het Stedelijk VSO. Een enthousiast en betrokken team van zo’n 100 medewerkers verzorgt dagelijks het onderwijs aan ongeveer 300 leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
Bekijk vacature >>

Manager Bedrijfsvoering a.i.

Vrijgevestigde praktijk wil instelling worden.
Bekijk vacature >>

Academie Tien

Rector Academie Tien

Academie Tien is een innovatieve school met een eigenwijze visie op onderwijs. Een school voor mavo, havo, vwo en voor junioren vanaf 10 jaar.
Bekijk vacature >>

Partners voor Jeugd

Directiesecretaris

Als directiesecretaris ben jij de drijvende kracht achter het succes van Bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Manager

Interim manager hulpverleningsorganisatie stuurt – maar drukt niet – op productiviteit.
Bekijk vacature >>

Fortior

Teamleider HR

Fortior staat voor samen sterker in ontwikkeling. Sterk onderwijs voor een optimale ontplooiing en ontwikkeling voor elk kind en voor alle medewerkers.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Senior Adviseur Kwaliteit

Een lenige adviseur kwaliteit, een beleidsmedewerker met aandachtsgebied kwaliteit van zorg, goede schrijver, informatieophaler en kan goed projectmatig werken.
Bekijk vacature >>

NVVK

Directeur

Een fantastische uitdaging bij een organisatie, die van grote maatschappelijke betekenis is, samen met vakinhoudelijke professionals, het Bestuur en een groot stakeholdersveld.
Bekijk vacature >>

Phion

Manager HR

Een Manager HR midden in de wereld van muziek. Als Manager HR adviseer je de directie over het ontwikkelen van de organisatie binnen de gedefinieerde strategie en geef je regie en uitvoering aan het personeelsbeleid. Je bent zowel adviseur voor de directie als voor de andere leidinggevenden.
Bekijk vacature >>

Wageningen University & Research

Corporate Business Controller

Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Bekijk vacature >>

NUOVO Scholen

Directeur OVMZ

Ben jij die samenwerkende onderwijsondernemer waar we naar op zoek zijn?
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Raalte

Directeur-Bestuurder

Prachtige rol voor een sportieve en ondernemende bestuurder die zich thuis voelt in het Salland en de wereld van sport & bewegen en samen met velen werkt aan een vitaal Raalte.
Bekijk vacature >>

Test vacature 15

Test samenvatting
Meerdere regels - eerste regel - tweede regel
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Directeur stedelijk VSO

Het Stedelijk VSO is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. We hebben hier zo’n 300 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 120 medewerkers.
Bekijk vacature >>

impegno

Regiebehandelaar

Jij bent een vakmens met een BIG-registratie en wil je graag inzetten voor de cliënt.
Bekijk vacature >>

PCPO Westland

HR-Adviseur

PCPO Westland en WSKO werken samen aan een Shared Service Center voor al haar scholen in het Westland. Dat zijn samen 32 scholen met ruim 1.000 medewerkers en 9.300 kinderen.
Bekijk vacature >>

College Hageveld

Rector-Bestuurder

College Hageveld is een categoriaal atheneum en telt ongeveer 1.400 leerlingen, die van zo’n honderd basisscholen uit de regio Zuid-Kennemerland en uit de regio Haarlemmermeer komen. Er werken circa 150 enthousiaste en betrokken medewerkers.
Bekijk vacature >>

Stichting Zorgcentra de Betuwe

Financial Controller

Specialist in verslaggeving, rapportage en accounting; eigenaar van de planning- en controlcylus; verbindende persoonlijkheid.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Stevige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte manager met gedegen financieel inzicht en relevante ervaring.
Bekijk vacature >>

Boer en Zorg

Bestuurder

Ben jij die bestuurder met verbindende en ondernemende kracht en natuurlijk betrokken leiderschap?
Bekijk vacature >>

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Beleidsmedewerker Educatie

Dit is een interessante uitdaging voor een professional met affiniteit voor educatie die het leuk vindt om te bouwen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Zeist

Teammanager Financiën

Een professional die gelooft in eigen verantwoordelijkheid, mensgericht leiderschap en die inhoud combineert met organisatieontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Griffier

Een gemeente met een kleine griffie (van drie personen), waar de normale griffiewerkzaamheden worden uitgevoerd.
Bekijk vacature >>

Directeur Edux

Ben jij die organisatiesensitieve, commercieel sterke ondernemer met implementatiekracht?
Bekijk vacature >>

Manager

Interim manager hulpverleningsorganisatie stuurt – maar drukt niet – op productiviteit.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas Onder Dak Twente

Lid Raad van Toezicht

Toezichthouder met bedrijfsmatige profiel, tevens voorzitter auditcommissie.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Senior Beleidsmedewerker

Initieer, ontwikkel, voer uit en actualiseer integrale en strategische beleidskaders.
Bekijk vacature >>

GO! Kinderopvang

Operationeel Manager

GO! Kinderopvang biedt professionele kinderopvang op 52 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Plezierige navigator, realistisch en integraal.
Bekijk vacature >>

GGD Flevoland

Manager Jeugdgezondheidszorg

Initiërende en coördinerende rol bij het vormgeven en implementeren van een integraal beleid binnen de JGZ. Je behartigt op strategische en tactische wijze de belangen van de teams en de organisatie.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Stevige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte manager met gedegen financieel inzicht en relevante ervaring.
Bekijk vacature >>

Partners voor Jeugd

Directiesecretaris bedrijfsvoering

Als directiesecretaris ben jij de drijvende kracht achter het succes van Bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Afdelingsmanager

Ervaren mensgerichte leider
Bekijk vacature >>

NVvPO

Secretaris Bestuur

Sparringpartner van bestuur en stakeholders.
Bekijk vacature >>

Teammanager intramuraal

Verbinder, rustig, duidelijk, aanspreken, consequent, begrenzend, uitnodigend. Niet autoritair of belerend. Respect voor het verleden en uitnodigend voor de toekomst.
Bekijk vacature >>

Stichting Icare

Teammanager Wijkverpleging cluster Barneveld-Kootwijkerbroek

Operationele en tactische manager met de ambitie om zich verder strategisch te ontwikkelen. Impactvolle rol waarbij je ook de mogelijkheid hebt je verder in de Thuiszorg voor ouderen te bekwamen.
Bekijk vacature >>

impegno

Regiomanager Begeleiding

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen.
Bekijk vacature >>

Stichting CAV

Manager Bedrijfsvoering / Controller

Een stevige rol in een veranderende waarde gedreven organisatie waar modernisering en professionalisering rond medewerkers welzijn en eigenaarschap centraal staat. Schakelkracht, energie, enthousiasme en samen realiseren in een menselijke organisatie.
Bekijk vacature >>

Interim Manager Facilitair

Naast die beleidsmatige oriëntatie heeft de interim manager de opdracht een analyse te maken van de gehele facilitaire dienst, om daaruit logische en extra input te verkrijgen voor definitieve vormgeving.
Bekijk vacature >>

Interim Manager Zorg

De manager zorg is integraal verantwoordelijke voor vier locaties intramurale zorg en stuurt daartoe 7-8 teamleiders aan
Bekijk vacature >>

Scalabor

Voorzitter Raad van Commissarissen

Een toezichthoudende rol bij een organisatie die impact maakt in de samenleving door iedereen een plek te geven
Bekijk vacature >>

Manager HR

Ervaren HR manager met (VVT)-zorgervaring.
Bekijk vacature >>

Huis ter Leede

Manager Bedrijfsvoering

Manager bedrijfsvoering in een kleine zorginstelling die verantwoordelijk is voor ‘bijna alles wat geen zorg is’. Samen met elkaar de schouders eronder! Waardevol, betrokken en verantwoordelijk.
Bekijk vacature >>

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Je bent verantwoordelijk voor efficiënte en effectieve ziekenhuisbrede operationele processen.
Bekijk vacature >>

Unitmanager Toezicht

Een ervaren leidinggevende die in staat is in korte tijd verbinding te leggen met de teamleden, vast te stellen wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en dit vervolgens te realiseren.
Bekijk vacature >>

Manager Administraties

Ervaren strategische en pragmatische manager met veel kennis van procesoptimalisatie in facturatieprocessen.
Bekijk vacature >>

Jarabee

Concerncontroller

Een 'partner in business', een proactieve, resultaat- en servicegerichte financial met sterke strategische en adviserende kwaliteiten.
Bekijk vacature >>

Gemeente Rheden

Teammanager Sport

Een stevige leider die operationeel leiding geeft aan Sport in Rheden en de juiste vertaalslag maakt tussen strategie en operatie. Een echte bruggenbouwer tussen sport en de samenleving, tussen de organisatie en het werkveld en met de medewerkers op weg gaat naar een moderne en robuuste organisatie met toegevoegde waarde voor de samenleving.
Bekijk vacature >>

Nederlandse Golf Federatie (NGF)

Algemeen Directeur Sport

Algemeen Directeur Sport die met collega directeur bedrijfsvoering samen beleid en strategie maakt en realiseert voor een gezonde golfsport in Nederland met focus op (top)sport, evenementen en samenwerking.
Bekijk vacature >>

Financieel Manager

Scherp oog voor financiële processen.
Bekijk vacature >>

SARO

HR adviseur

Samen bijdragen aan leer- en kansengelijkheid voor iedereen in Rotterdam. Advies geven over diverse HR thema's. Uitwerken beleid of implementatie ervan.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Een ervaren adviseur kwaliteit & veiligheid die nauw betrokken bij de implementatie van verbeteringen en het proces bewaakt.
Bekijk vacature >>

Atalenta

Manager Marketing & Communicatie

Meewerkend voorvrouw/voorman. Coach en sterke leidinggevende van een klein team professionals. Zorgt ervoor dat alle processen goed lopen.
Bekijk vacature >>

Atalenta

Manager Huisvesting, Facilitair en Kindplanning

Expert op het gebied van huisvesting, faciliterend en ondersteunend aan facilitair en kindplanning. Maakt deel uit van het MT van het Servicebureau.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Lid Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met accent op financiën, bedrijfsvoering, ICT en lid auditcommissie.
Bekijk vacature >>

Bibliotheken Noord Fryslân: Meer dan boeken alleen

Directeur-Bestuurder

Uitdaging in een organisatie met impact voor alle inwoners van Noord Fryslân
Bekijk vacature >>

Gemiva

Bestuurssecretaris

Ben jij een ervaren bestuurssecretaris met een passie voor de (gehandicapten)zorg en de ambitie om een sleutelrol te spelen in strategische en governance besluitvorming?
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Manager Kwaliteit en Veiligheid Q-Consult Zorg

Je gaat aan de slag met strategische kwaliteitsprojecten
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Controller

Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze begeleiding. Ons streven? Ieder kind zo volwaardig mogelijk laten deelnemen aan de maatschappij.
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Directeur HR

Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze begeleiding. Ons streven? Ieder kind zo volwaardig mogelijk laten deelnemen aan de maatschappij.
Bekijk vacature >>

Managing Director

Met specifieke aandacht voor financiële optimalisatie en technologische integratie.
Bekijk vacature >>

Stichting AURO

Medewerker facilitair

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de kernen van De Ronde Venen in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. De missie van AURO is "Leren voor het leven". Kernwaarden: ontwikkelen, vertrouwen en samenwerken.
Bekijk vacature >>

Eleos

Manager HR & Communicatie

Eleos biedt je een afwisselende baan in een inspirerende omgeving waar je met je teams koers kunt uitzetten en je je passie voor mensen en organisaties verder kunt ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

ROVA

Adviseur Gemeenten (Afval- en Grondstoffen)

‘spin in het web’ van de ROVA-gemeenten en de interne ROVA-organisatie en overleg je met je ROVA-collega’s, waarbij je een belangrijke rol hebt bij het vertalen van gemeentebeleid naar de uitvoering
Bekijk vacature >>

Dichterbij

Business Controller Vastgoed

Businesscontroller ter ondersteuning van het vastgoedbedrijf in transitie. Lid van een enthousiast team.
Bekijk vacature >>

Muzelinck

Beoogd Voorzitter Raad van Toezicht

Beoogd voorzitter van de RvT van een betrokken culturele instelling in Oss waarin samen met de organisatie gebouwd wordt vanuit de koers aan de huisvesting, de organisatie en de continuïteit.
Bekijk vacature >>

Muzelinck

Lid Raad van Toezicht

Lid van de Raad van Toezicht van een betrokken culturele instelling in Oss waarin samen met de organisatie gebouwd wordt vanuit de koers aan de huisvesting, de organisatie en de continuïteit.
Bekijk vacature >>

Grote gehandicaptenzorg organisatie

Interim Manager IT

Transformatiebegeleiding van technisch beheer naar regievoering.
Bekijk vacature >>

Gehandicapteninstelling

Programmamanager

regie op de ontwikkelingen, inrichting en implementatie van de projecten en een goede communicatie over de impact daarvan.
Bekijk vacature >>

NVVK

Onafhankelijk Voorzitter

Een fantastische bestuurlijke rol bij een organisatie, die van grote maatschappelijke betekenis is, met vakinhoudelijke professionals en een rijk stakeholdersveld.
Bekijk vacature >>

De Vereniging voor Energie, Milieu en Water

Operationeel Manager

Spin in het web in een kleine organisatie met veel impact.
Bekijk vacature >>

Leerplein055

Lid Raad van Toezicht

Leerplein055 kent 23 scholen, ruim 3.600 leerlingen en ruim 300 fte medewerkers en een exploitatie van € 34 mln. De bestuursstructuur van Leerplein055 bestaat uit een Raad van Toezicht en het College van Bestuur. De RvT van Leerplein055 bestaat uit vijf leden.
Bekijk vacature >>

Jarabee

Manager Zorg

Gedreven en innovatieve manager om de jeugdzorg in Twente verder te professionaliseren met focus op de ontwikkeling van gezinshuizen en behoud van de pleegzorg.
Bekijk vacature >>

Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC VO Rotterdam

HR adviseur

Als HR adviseur coach je het management van jouw scholengroep(en) en geef je advies over de diverse HR thema’s.
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Lid Raad van Bestuur

In de cultuur van GSO past een lenige leider. Bereikbaar, aanspreekbaar, energiek. Een leider die ruimte geeft en creëert en die vertrouwen geeft en stimuleert.
Bekijk vacature >>

hulpverleningsorganisatie

Interim Teamleider

Dynamische 24-uurs omgeving, Veelzijdige functie met impact binnen de organisatie.
Bekijk vacature >>

Team Sportservice

Commercieel Manager Sportkader

Autonome rol in de wereld van sportverenigingen met ondernemerschap en samenwerking om groei te realiseren in verloning van sportkader in Zuid en Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.
Bekijk vacature >>

Sportservice De Vallei

Financieel Controller

Een rol voor een stevige authentieke professional, inspirerende adviseur en leidinggevende die samen met het MT zorgt voor een goede administratieve organisatie met heldere planning en control cyclus en daar waar nodig moderniseert zodat de organisatie in control komt voor verdere groei.
Bekijk vacature >>

Amaris Zorggroep

Bestuurssecretaris

Rechterhand van de tweehoofdige Raad van Bestuur.
Bekijk vacature >>

Voedselbank Arnhem

Twee Coördinatoren: Voedselpakket Productie én Opslag en Distributie

Voor deze vrijwilligersfunctie zoeken we een enthousiaste coördinator. Je krijgt dankbaar werk en fijne collega’s!
Bekijk vacature >>

Gemeente

Interim Teamleider Sociaal Domein

Nadruk van de rol in deze periode ligt op het invullen van verschillende vacatures en het begeleiden en inwerken van de nieuwe collega's. Dus je brengt echt de P- kant verder.
Bekijk vacature >>

Jarabee

Business Controller

Zelfstandige en adviesvaardige financial die verder invulling gaat geven aan een nieuwe functie in een dynamische organisatie. Ondersteunt teams, management en bestuur met stuurinformatie.
Bekijk vacature >>

LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam

Senior HR Beleidsadviseur

Denkkracht, regiekracht en executiekracht. Actuele thema's: recruitment en mobiliteit. Nieuwe HR afdeling na een fusie.
Bekijk vacature >>

Dianet

Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Een enthousiaste adviseur met veel kennis van kwaliteits- en veiligheidssystemen, die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en die kan vertalen naar procedures en protocollen.
Bekijk vacature >>

Pathan

Voorzitter Raad van Commissarissen

Slimme commissaris die goed kan acteren in een omgeving met verschillende belangen en die bedrijfsmatig goed onderlegd is.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang SKR

Office Manager

Je bent proactief, ambitieus, laat je niet snel uit het veld slaan en regelt graag zaken.
Bekijk vacature >>

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)

Manager Bedrijfsvoering

Deze prachtige uitdaging geeft je een unieke kans om verder te bouwen en jouw bedrijfsmatige kennis en ervaring, te combineren met maatschappelijk ambities op het gebied van circulaire economie.
Bekijk vacature >>

Almeerse Scholen Groep

Senior Recruiter

Creatieve pionier en een resultaatgerichte sparringpartner. Enthousiaste aanjager.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis St Jansdal

Teammanager

Word de verbindende kracht achter hoogwaardige zorg als Teammanager voor diverse poli's bij St Jansdal - waar samenwerking, tactisch beleid en patiëntenzorg samenkomen.
Bekijk vacature >>

Grote zorginstelling

Interim Vastgoedregisseur

Vastgoed regisseur voor zorginstelling voor vastgoedportefeuille nieuwe locaties.
Bekijk vacature >>

Sportservice De Vallei

Directeur-Bestuurder

Een directeur-bestuurder van een ondernemend en dynamisch sportbedrijf met een heldere interne en externe focus die met RvC en MT en samenwerkingspartners professioneel de volgende fase vormgeeft intern en in de regio.
Bekijk vacature >>

Gemeente Arnhem

Afdelingshoofd Grondbedrijf

Ambitieuze opgaven in een complex krachtenveld vragen om een leider die begrijpt hoe je soepel samenwerkt, adviseert en hoe je de politieke liaison naar de wethouder op een juiste manier inkleedt.
Bekijk vacature >>

Stichting AURO

HR adviseur

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de gemeente Ronde Venen met scholen in de kernen Vinkeveen, Mijdrecht, Wilnis en Kudelstaart. Het onderwijs wordt verzorgd door negen scholen met in totaal rond de 2.000 leerlingen en zo’n 180 medewerkers.
Bekijk vacature >>

Isendoorn College

Twee leden Raad van Toezicht

Een toezichthouder die altijd nieuwsgierig blijft.
Bekijk vacature >>

Stichting Alterius

Directeur Onderwijs

Bij Alterius werken is teamwerk. Je staat er voor het kind en voor elkaar. Bij Alterius werken echte professionals in onderwijs en zorg. Jij bent dat ook.
Bekijk vacature >>

Stichting AURO

Controller Onderwijs

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de gemeente Ronde Venen met scholen in de kernen Vinkeveen, Mijdrecht, Wilnis en Kudelstaart. Het onderwijs wordt verzorgd door negen scholen met in totaal rond de 2.000 leerlingen en zo’n 180 medewerkers.
Bekijk vacature >>

Rijnbrink

Concern Controller

Zelfstandig, spin in het web.
Bekijk vacature >>

Nestas Scholengroep

Lid Raad van Toezicht

22 scholen met een breed scala aan onderwijsconcepten in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht en Gorinchem
Bekijk vacature >>

Surplus

Manager Finance en Control

Jij brengt inspiratie en bevordert open dialoog en creativiteit in je leiderschap.
Bekijk vacature >>

Sportservice de Vallei

Manager sport, bewegen en gezondheid

Een rol voor een energieke, innovatieve en resultaatgerichte beweegprofessional. MT en leidinggevende rol voor een stevige authentieke professional die met visie realiseert in samenwerking met de buitenwereld.
Bekijk vacature >>

Huis ter Leede

Manager Bedrijfsvoering

Manager bedrijfsvoering in een kleine zorginstelling die verantwoordelijk is voor ‘bijna alles wat geen zorg is’. Samen met elkaar de schouders eronder! Waardevol, betrokken en verantwoordelijk.
Bekijk vacature >>

Phion

Manager Productie

Je bent lid van het managementteam en daarmee medeverantwoordelijk voor uitvoering van het door het managementteam vastgestelde beleid, je geeft regelmatig feedback over de gang van zaken en zorgt voor de kwantitatieve en kwalitatieve managementinformatie.
Bekijk vacature >>

Stichting Prohles

Bestuurder

Een bestuurder die een eigen manier van werken, authentiek, verbindend en efficiënt, inmiddels heeft ontwikkeld.
Bekijk vacature >>

Koninklijke HandboogSport Nederland (KHSN)

Voorzitter

Voorzitter van een kleine Olympische sportbond, goed fundament, financieel gezond, mooie sport, commercieel onderbelicht en zoekend naar betere organisatievorm, samenwerking en groei.
Bekijk vacature >>

Zorggroep De Vechtstreek

Manager Thuiszorg

Een bevlogen manager met passie voor Thuiszorg, Dagbesteding en WMO.
Bekijk vacature >>

Stichting de Maasveren

Lid Raad van Toezicht

Een toezichthoudende functie bij een oeververbinder in beweging
Bekijk vacature >>

UWV

Manager Uitkeren

Als manager bij de divisie Uitkeren heb je drie rollen, die even belangrijk zijn. Je bent de manager voor je team, je bent lid van het MT van Uitkeren en je bent portefeuillehouder voor specifieke projecten en/of thema’s.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang Mundo

Operationeel Directeur

Heb jij een passie voor mensen en ontwikkeling van het kind? Kom op inspirerende wijze leidinggeven aan vier clustermanagers en aan de adviesorganisatie van Kinderopvang Mundo.
Bekijk vacature >>

Regionale Scholengemeenschap Pantarijn

Twee leden Raad van Toezicht

Ervaring heeft jou veel gebracht en je nog nieuwsgieriger gemaakt.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Kwartiermaker / Projectleider Toegang Uitvoering

De opdracht is om een ontwerp van de uitvoeringsorganisatie te maken (mogelijk een herinrichting) en deze te implementeren.
Bekijk vacature >>

Almeerse Scholen Groep

Recruiter

Creatieve pionier en een resultaatgerichte sparringpartner. Enthousiaste aanjager.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang SKR

Bestuurssecretaris

Je bent proactief, ambitieus, laat je niet snel uit het veld slaan en regelt graag zaken.
Bekijk vacature >>

Een gemeentelijke organisatie, met een eigentijds, innovatief en dynamisch karakter

Concerndirecteur Samenleving

Leider met oog voor samenhang, samenwerking en ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Baalderborg Groep

Hoofd Finance & Control

Verantwoordelijk voor de financiële functie en planning & control. Een manager die medewerkers in hun kracht zet en indien nodig hands-on is. Zorgt voor de juiste basis om in control te zijn.
Bekijk vacature >>

Amaris Zorggroep

Lid Raad van Toezicht (portefeuille zorg)

Een lid Raad van Toezicht (portefeuille zorg) die vanuit waardegedreven toezicht een bijdrage wil leveren aan de vooruitstrevende koers van Amaris.
Bekijk vacature >>

NUOVO Scholen

Manager Facilitair

Als vakkundig professional ben je aanspreekbaar en spreek je aan.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Manager Kwaliteit, Beleid en Innovatie

Je bent zichtbaar en benaderbaar, je motiveert en inspireert en je stimuleert eigen initiatief.
Bekijk vacature >>

Zorgverzekeraars Nederland

Manager, Lid MT

Evenwichtig, stevig, overstijgend en faciliterend manager met “brainpower” en gevoel voor systeemverhoudingen
Bekijk vacature >>

@voCampus Nijmegen

Rector Maaswaal College

Het Maaswaal College is een middelbare school waar wij eigentijds onderwijs verzorgen: van vmbo tot en met gymnasium.
Bekijk vacature >>

RTV Connect

Directeur

Als directeur verantwoordelijk voor onder andere strategisch leiderschap.
Bekijk vacature >>

CVO Groep

Controller

De CVO Groep Zuidoost-Utrecht is een open christelijke scholengroep voor voortgezet onderwijs met 7 scholen en 4.300 leerlingen in Zeist, Doorn, Maarsbergen en Wijk bij Duurstede, variërend van speciaal onderwijs tot gymnasium.
Bekijk vacature >>

Natuurmonumenten

Teamleider Behoud Erfgoed

Een verbindende teamleider met een groot erfgoedhart.
Bekijk vacature >>

Dongemond college

Voorzitter Directie Dongemond college

Jij stelt de goede vraag. Je luistert en verdiept en maakt zo de verbinding.
Bekijk vacature >>

dr. Aletta Jacobs College

Directeur-Bestuurder

Een Directeur-Bestuurder met lef om keuzes te maken en het mogelijk te maken.
Bekijk vacature >>

MBO school

Business Controller Onderwijs

In deze rol adviseer je directies vanuit een integraal perspectief.
Bekijk vacature >>

Maatschappelijke organisatie

Interim Directeur-Bestuurder

Functie gericht op de interne organisatie
Bekijk vacature >>

Sint Maartenskliniek

Senior Auditor AO/IC en Horizontaal Toezicht

Expert in audit, compliance en risicomanagement, die onafhankelijk rapporteert aan de Raad van Bestuur. Levert assurance en adviezen om processen te verbeteren.
Bekijk vacature >>

LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam

HR Beleidsadviseur

Denkkracht, regiekracht en executiekracht. Actuele thema's: recruitment en mobiliteit. Nieuwe HR afdeling na een fusie.
Bekijk vacature >>

impegno

Manager Jeugd en Gezin

Betrokken bij de inhoud. Aandacht voor medewerkers. Scherp, kritisch analytisch en doortastend.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Rijnstreek

Orthopedagoog

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Rijnstreek heeft als missie voor ieder kind een passende plek te vinden binnen het basisonderwijs.
Bekijk vacature >>

Leerrijk!

HR Beleidsadviseur

Leerrijk! omvat veertien scholen binnen het primair onderwijs, waaronder één school voor speciaal basisonderwijs. Er zijn ongeveer 350 werknemers werkzaam bij Leerrijk! en er zijn circa 3.000 leerlingen verbonden aan de scholen. De scholen van Leerrijk! liggen verspreid in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand.
Bekijk vacature >>

SLO en Kennisnet

Kwartiermaker digitale geletterdheid

Als kwartiermaker ben je verantwoordelijk voor de invulling en het verduurzamen van de organisatie voor de toekomst.
Bekijk vacature >>

Culturele instelling

Interim Teamcoördinator

Je bent een ervaren en bevlogen interim coördinator met kennis van en ervaring met systemen.
Bekijk vacature >>

Educto

HR Programma Manager

Een inhoudelijke strategische organisatieontwikkelaar die zelf de regie pakt en samen verder komt.
Bekijk vacature >>

Bedrijf in de provincie Noord-Brabant

Interim Ontwikkelmanagers

Je bent een ervaren en bevlogen interim manager/teamcoach met veel ervaring op het terrein van zelforganisatie, waar de basis op orde is gebracht.
Bekijk vacature >>

Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC VO Rotterdam

HR adviseurs

Als HR adviseur coach je het management van jouw scholengroep(en) en geef je advies over de diverse HR thema’s.
Bekijk vacature >>

Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB)

Secretaris

Een bestuurlijke rol voor een verbindende en ervaren bestuurder die rolvast zorgt voor goede samenwerking, informatie en governance. Het handelen is gericht op het verder ontwikkelen van de danssport in Nederland.
Bekijk vacature >>

Uitvaartonderneming

interim manager uitvaartzorg

Jij bent een optimistische, op samenwerking gerichte, tactvolle, communicatief vaardige, zelfstandige en verbindende interim manager met handson mentaliteit.
Bekijk vacature >>

Circulus BV

Lid Raad van Commissarissen (financial)

Een dynamische en uitdagende rol, voor een organisatie met een duurzame inclusieve missie, die een weerspiegeling is van haar inwoners
Bekijk vacature >>

CuraMare

Manager Kwaliteit en Veiligheid

Ben jij de ambitieuze manager met ervaring in het ontwikkelen, implementeren en bewaken van kwaliteitsbeleid?
Bekijk vacature >>

Scholengroep GelderVeste

Facilitair Manager

Scholengroep GelderVeste is een stichting met 15 christelijke en algemeen bijzondere scholen. Ruim 200 medewerkers verzorgen voor 2.000 kinderen onderwijs en hebben een warm hart voor de kinderen.
Bekijk vacature >>

publieke domein

Interim Kwartiermaker IT

Een interessante strategische veranderopdracht die de organisatie én de mensen in het hart raakt.
Bekijk vacature >>

BIBLIOTHEEK UTRECHT BRUISEND HART IN DE STAD

Directeur Bedrijfsvoering

Wil jij jouw kennis en expertise brengen in deze maatschappelijke onderneming, in de wereld van de nieuwe moderne bibliotheek?
Bekijk vacature >>

Organisatie actief in afval, recycling en grondstoffen

Interim Teamleider inzameling en transport

Een mooie operationele en tactische rol in een no nonsens omgeving waar je zorgt voor goede teams en een goede operatie door een mensgerichte aanpak waar communicatie centraal staat.
Bekijk vacature >>

Eleos

Teammanager

Jij bent de verbindende schakel tussen de afdelingen en medewerkers.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager polikliniek Neurologie

Enthousiaste verbinder, analytische sterke, duidelijke, op samenwerkingsgerichte betrokken en communicatief sterke leider
Bekijk vacature >>

BrabantZorg

Manager Mens & Organisatie

Ontwikkelopdracht voor ervaren HR-manager, die denkt in structuur en processen en handelt vanuit organisatiebelang. Creatieve professional in een complexe organisatie, standvastig en tactvol.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Bestuurssecretaris

Adviseur, Regisseur, Communicator en netwerker met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Senior Controller a.i.

Het bewaken en beoordelen van financiële prestaties van jouw afdelingen en het doen van voorstellen om deze te verbeteren.
Bekijk vacature >>

Grote zorginstelling

Teamleider/ adviseur Vastgoedbeheer a.i.

Interim teammanager vastgoed, beheer en onderhoud.
Bekijk vacature >>

Onderwijs

Interim kwartiermaker onderwijs

Als kwartiermaker ben je verantwoordelijk voor de invulling en het verduurzamen van de organisatie voor de toekomst.
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager voor Wijkteams

Een ervaren en kundige manager die goed is in het verbinden van de bedrijfsvoering aan de zorg en welzijn van de medewerkers.
Bekijk vacature >>

GGD

Verandermanager jeugdgezondheidszorg

Deze opdracht vraagt van een jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, bedrijfsmatig inzicht en een gezonde nieuwsgierigheid om tot gezamenlijke oplossingen te komen.
Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Secretaris

Verantwoordelijk voor de bewaking van de agenda en voor vastlegging van de besluitvorming.
Bekijk vacature >>

Organisatie centraal in het land

Programmamanager / Strategisch Adviseur

Visiegedreven spin in het web, strategisch realisator.
Bekijk vacature >>

Provincie

Interim Concernmanager

Verantwoordelijk voor o.a. het opstellen en vaststellen van een visie op bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

MBO school

Projectmanager MBO AFAS

Voorbereiding Europese aanbestedingstrajecten. Beschikbaar tot 1 januari 2024.
Bekijk vacature >>

KNBSB

Bestuurslid

Diverse bestuursrollen bij de KNBSB voor nieuw elan en rolvaste bestuurders die vanuit inhoud en gezamenlijkheid samenwerken aan een vitale bond.
Bekijk vacature >>

KNBSB

Voorzitter

Verbindend leider die met een nieuw bestuur en nieuw elan leiding en richting geeft aan de KNBSB vanuit samenwerking en analyse en stuurt op rolvastheid en resultaat.
Bekijk vacature >>

Een gemeente in Noord-Limburg

Interim Manager Ruimte & Omgeving

Je zet je inhoudelijke kennis, je mentorschap en je proceskennis in om met vier verschillende teamhoofden vast voor te sorteren op de toekomstige aansturing en inrichting.
Bekijk vacature >>

@voCampus

HR Manager

Een veranderkundig leider en bedrijfskundig regisseur
Bekijk vacature >>

Almeerse Scholen Groep (ASG)

Directeur Servicebureau

De Almeerse Scholen Groep (ASG) is het onderwijsbestuur van 8 middelbare scholen, 38 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs in Almere. ASG is met 2.250 medewerkers en 21.000 leerlingen de grootste werkgever van Flevoland.
Bekijk vacature >>

Stichting Raster

Voorzitter Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met aantoonbare voorzitterskwaliteiten.
Bekijk vacature >>

LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam

HR Beleidsadviseur

Denkkracht, regiekracht en executiekracht. Actuele thema's: recruitment en mobiliteit. Nieuwe HR afdeling na een fusie.
Bekijk vacature >>

CVO Groep

Controller

De CVO Groep Zuidoost-Utrecht is een open christelijke scholengroep voor voortgezet onderwijs met 7 scholen en 4.300 leerlingen in Zeist, Doorn, Maarsbergen en Wijk bij Duurstede, variërend van speciaal onderwijs tot gymnasium.
Bekijk vacature >>

Opleider

Interim Manager Finance

Als manager neem jij mensen mee en kun je het team in beweging krijgen.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager Vrouw-Kindcentrum

Een prachtige, verantwoordelijke en impactvolle baan met veel uitdaging, plezier, eigenaarschap en afwisseling, een prettige dynamische werkomgeving met gepassioneerde en leuke collega’s waar veel ruimte is voor initiatief en creativiteit.
Bekijk vacature >>

Nuovo Scholen

Concern Controller

Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een jonge organisatie met leuke en gemotiveerde collega's, die op een open en informele manier met elkaar samenwerken.
Bekijk vacature >>

CVO Rotterdam

HR Manager Diensten

Een manager met veelzijdige professionele ervaring en blijmoedig uithoudingsvermogen.
Bekijk vacature >>

Publiek-Private organisatie

Interim Projectleider

Projectleider die een versnelling aanbrengt in de realisatie van de bouwplannen en actief is met scenario’s en stakeholdermanagement.
Bekijk vacature >>

IJsselgroep

Lid Raad van Toezicht

Betrokken en realistische raadgever
Bekijk vacature >>

Educto

Manager Bedrijfsvoering

Ieder kind is bijzonder en verdient gelijke kansen. Soms is daar extra aandacht bij nodig. Missie: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school!
Bekijk vacature >>

Natuurmonumenten

Teamleider Behoud Vastgoed

Een prachtige rol op het gebied van erfgoed met focus op beleid en realisatie met een compact team van professionals, zowel intern als extern, bij Natuurmonumenten.
Bekijk vacature >>

SKBNM

HR Adviseur

SKBNM bezorgt met ruim 330 medewerkers wekelijks meer dan 3.500 kinderen een fijne, leerzame (mid)dag. SKBNM staat voor groei voor iedereen.
Bekijk vacature >>

SKOzoK

Lid College van Bestuur

SKOzoK is een enthousiaste, ambitieuze stichting voor kinderopvang en onderwijs met 28 basisscholen en 25 kinderopvanglocaties in de gemeenten Bergeijk, Cranendonck, Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard en Waalre.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Projectmanager Zorg a.i.

Senior Interim Projectmanager kennis van de zorg.
Bekijk vacature >>

Jeugdzorginstelling

HR-adviseur a.i.

Geoefend en ervaren interim HR adviseur met ervaring in alle onderliggende HR onderdelen.
Bekijk vacature >>

KNLTB

Bestuurslid Financiële Zaken / Penningmeester

Een hele interessante en impactvolle rol in een veranderende sportomgeving waar ruimte is voor ondernemerschap en nieuwe businessmodellen bij een gezonde en grote sportbond in een collegiaal bestuur.
Bekijk vacature >>

CVO Rotterdam

Manager HR Diensten

Een manager met veelzijdige professionele ervaring en blijmoedig uithoudingsvermogen.
Bekijk vacature >>

Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond

Hoofd ICT

Samen met jouw team verder bouwen aan de architectuur en positionering van informatiemanagement.
Bekijk vacature >>

Bedrijf in provincie Noord-Brabant

Interim Manager

Stevige manager, met visie op zelforganisatie
Bekijk vacature >>

Lumens

Manager Netwerk & Innovatie

Netwerker met inhoudelijke drive en zeggingskracht.
Bekijk vacature >>

Pantarijn

Directeur Bedrijfsvoering

Welkom bij Pantarijn, een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen.
Bekijk vacature >>

Leerplein055

HR Manager

Leerplein055 is een onderwijsorganisatie met 21 openbare basisscholen in Apeldoorn. Vanuit de kernwaarden welbevinden, verbonden en zelfbewust zetten alle medewerkers zich in voor Leerplein055. Jij binnenkort ook?
Bekijk vacature >>

St Jansdal ziekenhuis

Manager Poliklinieken Reumatologie en Dermatologie en Centraal Medisch Secretariaat

Als Manager stimuleer je als krachtig leider jouw medewerkers om vanuit professionaliteit en bevlogenheid direct of indirect hun bijdrage te leveren aan de zorg voor de patiënten.
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager voor Wijkteams

Een ervaren en kundige manager die goed is in het verbinden van de bedrijfsvoering aan de zorg en welzijn van de medewerkers.
Bekijk vacature >>

Saba Reach Foundation

Interim director

Builder and pioneer with a heart for the target group and sustainable result
Bekijk vacature >>

Gemeente Dordrecht

Projectcontroller

Uitdagende, interessante functie bij de (stedelijke) ontwikkeling van Dordrecht met zorg voor risicomanagement en aandacht voor inhoud en proces.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Manager Kwaliteit en Passende Zorg a.i.

Een manager die eindverantwoordelijk is voor het team Kwaliteit en Passende zorg.
Bekijk vacature >>

Giro555

Executive Manager

Een impactvolle functie als spin in het web bij een noodhulporganisatie die ertoe doet!
Bekijk vacature >>

Grote zorg & welzijnsinstelling

Manager Facilitair a.i.

Ondernemende en proactieve Facilitair Manager met aandacht voor de mens.
Bekijk vacature >>

Leger des Heils

Manager Facilitair en Huisvesting

Jouw kwaliteiten inzetten om verschil te maken en van betekenis te zijn!
Bekijk vacature >>

CVO Groep

Financial Controller

De CVO Groep Zuidoost-Utrecht is een open christelijke scholengroep voor voortgezet onderwijs met 7 scholen en 4.300 leerlingen in Zeist, Doorn, Maarsbergen en Wijk bij Duurstede, variërend van speciaal onderwijs tot gymnasium.
Bekijk vacature >>

Stichting Consent

Directeur SBO Het Pontem

SBO Het Pontem is de openbare school voor speciaal basisonderwijs in Enschede. De school heeft twee locaties: ‘SBO Het Pontem Junior’ en ‘Het Pontem College’. Het Pontem Junior (groep 1 t/m 6) en Het Pontem College (groep 7 en 8).
Bekijk vacature >>

Leestalent, Studieus en Taalreis

Directeur Educatie en Zorg

Ieder kind is bijzonder en verdient gelijke kansen. Soms is daar extra aandacht bij nodig. Missie: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school!
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Directeur Speciaal Onderwijs Veghel

Hub Veghel is een van de scholen van Hub Noord-Brabant. Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze begeleiding.
Bekijk vacature >>

Leerplein055

Directeur Sterrenschool

Een directeur die ervaring meebrengt in het onderwijs en tegelijkertijd rust en stabiliteit.
Bekijk vacature >>

SWV Passend Onderwijs PO 31.02 Midden Limburg

Lid Raad van Toezicht

Als toezichthouder kies je er bewust voor om onderdeel te zijn van deze RvT binnen dit Samenwerkingsverband. Je bent een energieke, enthousiaste toezichthouder met passie voor het kind. Je wilt weten wat er speelt en over welke grenzen heen gekeken moet worden.
Bekijk vacature >>

Grote VVT

Manager wijkverpleging a.i.

Een manager met visie op een toekomstbestendige thuisbegeleiding & dagbesteding.
Bekijk vacature >>

Grote zorginstelling

Vastgoedregisseur a.i.

Vastgoed regisseur voor zorginstelling voor nieuwe locaties.
Bekijk vacature >>

GOO Opvang en Onderwijs

Hoofd HR

Bij GOO Opvang en Onderwijs begeleiden wij 4.000 kinderen op expeditie en dat doen we met 500 medewerkers op 18 locaties in de regio.
Bekijk vacature >>

St Jansdal Ziekenhuis

Manager voor de polikliniek Oogheelkunde en Buitenpoli

Dé verbindende schakel tussen de diverse afdelingen en medewerkers binnen de Oogheelkunde.
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Raalte

Manager Exploitatie

Een rol waarin je met je team plannen ontwikkelt en uitvoert om de sport- en werkomgeving van de gasten en medewerkers te verbeteren en optimaal te bezetten.
Bekijk vacature >>

Siriz

Coördinator Planning & Control

Ben jij financieel onderlegd en wil je bij een maatschappelijke organisatie aan de slag? Kom dan werken bij deze welzijnsorganisatie met een bijzondere doelgroep: mensen die te maken krijgen met onbedoelde zwangerschap.
Bekijk vacature >>

Tergooi MC

Teammanager Huisvesting en Vastgoed

Verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van gebouw, installaties en inventaris. Leidinggevende van een enthousiast team.
Bekijk vacature >>

Grote innovatieve VVT instelling

Beleidsadviseur a.i.

Senior Tactisch/strategisch beleidsadviseur.
Bekijk vacature >>

Korian Nederland

Manager financiële zorg processen en control

Reflecteert als natuurlijk leider op houding, gedrag en neemt mensen mee in de verandering.
Bekijk vacature >>

Kleine VVT

Financial Controller a.i.

Financial Business Control AFAS
Bekijk vacature >>

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Interne Auditor

Expert in audit, compliance en risicomanagement, die onafhankelijk rapporteert aan de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. Levert assurance en adviezen om processen te verbeteren.
Bekijk vacature >>

Kans & Kleur

Directeur OBS De Trinoom

Deze prachtige uitdaging geeft je een unieke kans om te werken op een grote school waar twee identiteiten samenkomen. Een baan waar je echt iets kan betekenen. Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei.
Bekijk vacature >>

Humankind

Regiodirecteur Midden Nederland

Een regiodirecteur die als een maatschappelijke ondernemer opereert.
Bekijk vacature >>

Stichting Ambulante Hulpverlening Midden Nederland

Voorzitter Raad van Toezicht

Een voorzitter met nieuwe inzichten, inspiratie en schakelkracht.
Bekijk vacature >>

Unicoz Onderwijsgroep

Programmadirecteur Techniek en Technologie Onderwijs

Een Programmadirecteur die de leerkracht snapt, begrijpt wat hen drijft en dus wat werkt om iets nieuws te gaan doen.
Bekijk vacature >>

@voCampus

HR Manager

Een veranderkundig leider en bedrijfskundig regisseur
Bekijk vacature >>

Voedselbank Arnhem

Coördinator transport

Zorg jij dat ons voedsel snel en goed van A naar B komt? Voor deze vrijwilligersfunctie zoeken we een enthousiaste coördinator. Je krijgt dankbaar werk en fijne collega’s!
Bekijk vacature >>

Leerplein055

Controller

Meewerkend & Samenwerkend Vakmens. Adviserende expert. Adviseursrol en een expertrol die je met regelmaat mag inzetten.
Bekijk vacature >>

Bedrijf in de kop van Fryslân

Interim directeur

Strategisch marketeer met financiële roots
Bekijk vacature >>

Sportservice De Vallei

Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer

Een Manager Accommodaties, Exploitatie en Beheer van een dynamisch sportbedrijf die de interne en externe focus professioneel vormgeeft naar de volgende fase.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Operationeel Directeur Gezelschapsdieren

Een charismatische operationeel directeur met een eindverantwoordelijkheid voor alle klinieken in de regio Noord- en Midden Nederland mét balans tussen resultaat en de menselijke kant.
Bekijk vacature >>

Gemeente Dordrecht

Senior Auditor

Senior auditor die taken combineert, ontwikkelt en vernieuwt in een team in opbouw.
Bekijk vacature >>

Bibliotheek Utrecht

Manager bedrijfsvoering/plaatsvervangend directeur-bestuurder

Uitdaging in een organisatie met impact voor alle bewoners van Utrecht. Wil jij kennis en expertise brengen in deze maatschappelijke onderneming, in de wereld van de nieuwe moderne bibliotheek?
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Manager Planning & Control

Stevige interim Manager Planning & Control ziekenhuis
Bekijk vacature >>

Stichting De Nijensteen

Bestuurslid

Een unieke bestuurlijke rol bij een inspirerende familiestichting in de IJsselvallei op het snijvlak van landschap, landbouw, voedsel en natuur. Richting geven, strategie, tactiek en executie. Samen bouwen in de regio, samen goed doen.
Bekijk vacature >>

PC V(SO) Kampen

Twee leden Raad van Toezicht

Bestuur met een integrale bril. Bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen, kwaliteitsdenken, financiën. Geen specialist, maar uitstekende generalisten.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Directeur

Directeur van Sportvisserij Zuidwest Nederland, een spilfunctie in een van de grootste federaties van ons land waarbij het gaat om het bieden van toegevoegde waarde aan de sportvisser in een maatschappelijk veranderend veld.
Bekijk vacature >>

Dijklander Ziekenhuis

(Team)manager ICT-Kwaliteit en Service

Nieuwe functie in een dynamische en complexe organisatie. Organiseert met zijn of haar team state of the art ICT dienstverlening, en bouwt mee aan de digitale transformatie in de zorg en innovatieve oplossingen.
Bekijk vacature >>

Onderwijsgroep Galilei

Twee leden Raad van Toezicht

Mensen met een stevige onderwijsachtergrond en/of bestuurlijke maatschappelijke ervaring. Regio Voorne-Putten. Nieuwsgiering. Onderwijs. Samenwerker.
Bekijk vacature >>

Consumentenbond

Lid Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise brengen en halen in een toezichthoudende rol in deze maatschappelijke onderneming met impact? Dan nodigen we je uit te reageren.
Bekijk vacature >>

SKOzoK

Voorzitter College van Bestuur

Een Voorzitter College van Bestuur die ambitieus is en van SKOzoK een toonaangevende en unieke organisatie wil maken.
Bekijk vacature >>

Zorggroep Charim

Locatiemanager

Een leider die gedreven, origineel en toonaangevend is.
Bekijk vacature >>

BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

Directeur-Bestuurder

Een Directeur-Bestuurder die bindt en inspireert.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Manager Behandeling en Ambulantisering

Innovatieve manager met een stimulerende rol in de positionering van deze divisie
Bekijk vacature >>

Amaris Zorggroep

Bestuurder

Een bestuurder die samen met de collega-bestuurder de kartrekker is in de ontwikkeling van Amaris.
Bekijk vacature >>

Penguin Random House UK

Sales manager

Passie voor boeken in combinatie met een flexibele en klantgerichte rol in Nederland én internationaal bij de grootste uitgever van Engelse boeken ter wereld.
Bekijk vacature >>

Samen Veilig Midden-Nederland

Datamanager

Een deel van de tijd ben je zelfstandig aan het werk en een deel van de tijd werk je nauw samen met collega’s om diverse onderzoeken uit te voeren of ontwerpen te maken. Tevens treed je ook als Product Owner namens deze dienst op.
Bekijk vacature >>

Omring

Programmaregisseur / Portfoliomanager

Als portfoliomanager ben jij de verbindende schakel tussen de programma's en de programmamanagers.
Bekijk vacature >>

Careyn

Business Partner HR

Iemand waarvoor ondernemingszin en professionaliteit sleutelbegrippen zijn.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager Apotheek

Natuurlijk en ervaren leider die werkt vanuit vertrouwen en beschikt over een warme zakelijkheid.
Bekijk vacature >>

Citadel College @voCampus Nijmegen

Rector

Als rector weet je wat er moet gebeuren om een school op een gezonde manier draaiende te houden.
Bekijk vacature >>

M-Mediagebouw

Controller

Een zelfstandige en verantwoordelijke parttime baan (24 -32 uur) als controller in het midden van de media. Willen weten en verbeteren daar ga je voor in nauwe samenwerking met de managing director en de eigenaren!
Bekijk vacature >>

SWV Passend Onderwijs PO 31.02 Midden-Limburg

Directeur-Bestuurder

Een Directeur-Bestuurder met vakmanschap en aantoonbare leiderschapskwaliteiten die de toegevoegde waarde van het Samenwerkingsverband ziet.
Bekijk vacature >>

Omroep ZWART

Marketing Manager Werving & Behoud

Heb jij de intrinsieke motivatie om een positieve bijdrage te leveren aan een inclusieve en diverse samenleving?
Bekijk vacature >>

Kleine gespecialiseerde jeugdzorginstelling

Beleidsadviseur a.i.

Interim beleidsadviseur zet functie neer.
Bekijk vacature >>

MBO school

Informatiemanager

BPM, Prince2/scrum/agile, ASL, ITIL, BiSL en COBIT. Relevante ervaring binnen de ICT en Informatievoorziening en in het MBO, HBO of WO
Bekijk vacature >>

Coöperatie Boer en Zorg

Manager

Enthousiaste, betrokken, energieke en doortastende stevige leider met schakelkracht
Bekijk vacature >>

Baalderborg Groep

Concern Controller

Ambitieuze en vakbekwame financial. Volwaardige gesprekspartner van toezichthouders, bestuurder en management. Enthousiaste en inspirerende leidinggevende.
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Regiomanager

Als regiomanager Hilversum ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de (8) vestigingsmanagers en de resultaten van de vestigingen van jouw regio op het gebied van kwaliteit, personeel en bedrijfsvoering. Een integrale rol waar inhoud, leiderschap, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid sterk samenkomen.
Bekijk vacature >>

Jeugdzorginstelling

Interim Manager Jeugdzorg voor een jeugdzorginstelling

Ervaren leidinggevende aan zorgprofessionals
Bekijk vacature >>

Omgevingsdienst

Manager / Afdelingshoofd

Coachend afdelingshoofd.
Bekijk vacature >>

Flores Onderwijs en Delta Scholengroep

Directeur SBO Zuid

Een directeur die leiderschap, onderwijservaring en energie brengt.
Bekijk vacature >>

RINO Groep

Bestuurder

Intern én extern vervul je een cruciale rol; je haalt de buitenwereld naar binnen.
Bekijk vacature >>

VVT-instelling

Manager Bedrijfsbureau a.i.

Wij vragen je de afdelingen van het bedrijfsbureau te leiden en uitvoering te geven aan de ondersteunende processen.
Bekijk vacature >>

Swalm en Roer

Directeur Montessoribasisschool Roermond

Een directeur met een sterke en empathische persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan.
Bekijk vacature >>

Dijklander Ziekenhuis

Hoofd Strategisch Vastgoed

Expertrol vanuit het domein vastgoed. Ervaren leidinggevende van een enthousiast team. Adviseur voor raad van bestuur en centrummanagers.
Bekijk vacature >>

Stichting Binding

Directeur-Bestuurder

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende positie bij een maatschappelijke organisatie met zeer betrokken medewerkers, grote expertise en een fantastische portfolio.
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Manager Academie

Opleiden, competenties en veranderkundige aspecten. Structuur, samenhang en kaders.
Bekijk vacature >>

Careyn

Onafhankelijk Voorzitter Centrale Cliëntenraad

Ben jij de onafhankelijke leider die vanuit deze uitdagende schakelfunctie zorgdraagt voor een optimaal samenspel tussen de medezeggenschap en zeggenschap van Careyn?
Bekijk vacature >>

VO school

Teamleider VO

Faciliterende teamleider, natuurlijke motivator, autonoom. Hands on leidinggevende.
Bekijk vacature >>

Stichting

interim Manager Bedrijfsvoering

Stevige manager, met financiële roots.
Bekijk vacature >>

Bibliotheek

Interim Directeur-Bestuurder

Betrokken en gedreven leider
Bekijk vacature >>

Reinigingsbedrijf Midden Nederland

Secretaris/Directeur

Een Secretaris-Directeur die met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en open blik leiding geeft aan een maatschappelijke dienstverlenende organisatie in transformatie.
Bekijk vacature >>

Dongemond College

Manager Bedrijfsvoering

Kwartiermaker die meehelpt met de doorontwikkeling
Bekijk vacature >>

Dierenuitvaartzorg Nederland

Clustermanager

Communicatief sterk en ambitieus gedreven.
Bekijk vacature >>

Omring

Manager Bedrijfsvoering

Start als kwartiermaker van deze nieuwe positie. Eenmaal gestart ligt de focus op het optimaliseren van de (kritische bedrijfsprocessen.
Bekijk vacature >>

Slachtofferhulp Nederland

Financial Controller

Je levert een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de doelen en ambities van de Slachtofferhulp Nederland.
Bekijk vacature >>

Gemeente Dordrecht

Senior Adviseur Planning & Control

Een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van financiële kaders en beleid.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager Oogheelkunde

Mensgerichte, sensitieve verbinder met een stevige persoonlijkheid en uitgebreide leidinggevende ervaring die beschikt over schakelkracht
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU)

Finance Manager

Een prachtige rol in het hart van de wielersport, manager en MT lid, bij een organisatie in transitie waarin je vooral vooruitkijkt en het financiële en fiscale beleid verder ontwikkelt en meewerkt aan groei.
Bekijk vacature >>

Opella

Manager Sociaal Domein

Ervaren manager met de competenties voor een grote span of control. Blinkt uit in het ophalen en vormgeven van vernieuwend beleid, sociale innovatie en weet stakeholders daarvan te overtuigen.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Manager Huisvesting

Expertrol vanuit domeinen vastgoedbeheer, verhuur en eigentijdse huisvesting. Ervaren leidinggevende van een enthousiast team. Adviseur voor directie.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Projectmanager Huisvesting

Bouw- of installatiedeskundige, die de taal van de zorg spreekt en staat te popelen om een bijdrage te leveren aan de grote transformatie in de ouderenzorg. Lost problemen op; initieert en leidt projecten ter verbetering.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Consultant

K+V zoekt voor Q-Consult Zorg een dynamische en analytische samenwerker met schakelkracht.
Bekijk vacature >>

Stichting Geneesmiddelenbulletin

Hoofdredacteur / Directeur

Bewaakt en optimaliseert de kwaliteit en relevantie van de artikelen en de organisatie en bewaakt de wetenschappelijke kwaliteit en onafhankelijkheid.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang Dronten

Manager Bedrijfsvoering

Zorgen dat de basis op orde komt en procesoptimalisatie plaatsvindt. Leiderschap over eigen afdelingen en binnen de organisatie. Opbouwen en onderhouden van relaties.
Bekijk vacature >>

MBO school

Interim HR Adviseur mbo

AFAS, resultaatgericht en zelfstandig. P&O dienstverlening verbeteren.
Bekijk vacature >>

Palmedic

Kwaliteitsmanager

Een spin in het web rol met veel uitdagingen omdat Palmedic een van de topspelers in de markt is. Kwaliteit is key. Je bent verantwoordelijk voor het totale kwaliteitsmanagementsysteem en richt je op het interne proces, R&D, productie.
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Regiomanager

Als regiomanager Soest ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de (8) vestigingsmanagers en de resultaten van de vestigingen van jouw regio op het gebied van kwaliteit, personeel en bedrijfsvoering. Een integrale rol waar inhoud, leiderschap, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid sterk samenkomen.
Bekijk vacature >>

Atletiekunie

Manager Bedrijfsvoering

Wil je jouw tentakels voelbaar aanwezig laten zijn binnen de atletiekunie, met bakken energie en een kloppend ict hart?
Bekijk vacature >>

Fith

Operationeel Manager

De organisatie zit vol ambitie en groei en zoekt naar een bepaalde mate van rust en structuur voor de langere termijn. Op authentieke wijze geef je hier invulling aan. gewoon omdat je zo bent.
Bekijk vacature >>

De Zorgcirkel

Manager Behandelzaken

Manager Behandelzaken geeft leiding en faciliteert vooral 2 teams van bevlogen en stevige inhoudelijke professionele behandelaren
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interimmanager OK

Als gevolg van het vertrek van de huidige manager zoeken we tijdelijk invulling voor deze positie, mede vanwege de veranderopdracht die er ligt.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager

Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.
Bekijk vacature >>

Samen Veilig Midden-Nederland

Manager Informatiemanagement

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met een breed takenpakket en volop mogelijkheden voor eigen inbreng.
Bekijk vacature >>

Amerpoort

Fasemanager HRM

Verbindend leider, die de afdeling kan meenemen in verbetering en professionalisering. Zorgt voor aansluiting van de HRM-functie met de strategie en implementeert soepel lopende processen en systemen.
Bekijk vacature >>

Conexus

Lid College van Bestuur

Samen leren en leven. Oprecht. Onderwijsbestuurder.
Bekijk vacature >>

ROC Ter AA

Strategische HR leider

Strategisch sparringpartner van de organisatie en het CvB. Teamleider van het team en expert HR. Uitvoerder en ontwikkelaar van het beleid roc breed. Verandermanager.
Bekijk vacature >>

SWV Sterk VO ZO-Drenthe

Directeur-Bestuurder

Preventie en inclusiever onderwijs op school en in de klas. Kwaliteit van de basisondersteuning. In stand houden netwerk van (specialistische) voorzieningen. Het SWV Sterk VO ZO-Drenthe als netwerkorganisatie. De verbinding tussen onderwijs en gemeente.
Bekijk vacature >>

PlatOO

Lid Raad van Toezicht

Oprecht geïnteresseerde toezichthouder die de ander aan het denken zet zonder te oordelen
Bekijk vacature >>

Leerplein055

Bestuurssecretaris

Een Bestuurssecretaris die bergen kan verzetten zonder veel lawaai.
Bekijk vacature >>

Puck&Co

Twee leden Raad van Toezicht

Toezichthouders die rolmodel durven te zijn.
Bekijk vacature >>

Leerplein055

HR Adviseur

Een HR Adviseur die meebouwt en helpt mee ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

BrabantZorg

Manager Control / Concerncontroller

Enthousiaste en inspirerende leidinggevende. Ambitieuze en vakbekwame financial, met de statuur om op te treden als gesprekspartner van toezichthouders, bestuurders en management.
Bekijk vacature >>

Zorg Alliantie

Manager Financiën

Ervaring met project rapportages, - begrotingen, jaarrekening,
Bekijk vacature >>

Een gemeente met alle opgaven en verantwoordelijkheden die erbij horen

interim gemeentesecretaris / algemeen directeur

De wereld van de gemeente kent geen geheimen voor jou. Je bent de strategisch adviseur van het college.
Bekijk vacature >>

MBO school

ICT projectmanager LMS MBO

Team Innovatie, Programma’s en Projecten. ICT-project LMS. Prince2 Practitioner (Agile) of IPMA C gecertifieerd. Kennis/ervaring met koppelingen tussen systemen, rechtstreeks of gebruikmakend van een Enterprise Service Bus.
Bekijk vacature >>

Beatrix College - Stichting SOVOT

Rector Beatrix College

Ruimdenkend. Doelgerichte Bruggenbouwer. Een echte persoonlijkheid. Natuurlijke stijl van leiderschap. Verbindend en laagdrempelig. Iemand die talenten en kansen ziet en deze aan elkaar weet te verbinden.
Bekijk vacature >>

Stichting Auro

Hoofd Bedrijfsvoering Stichting Auro

Een Hoofd Bedrijfsvoering die het anker van de organisatie is.
Bekijk vacature >>

MBO school

Interim Teamleider MBO

Onderwijsverbeteropdracht. Eigenaarschap verbeteren en talent stimuleren. Ervaren MBO leidinggevende
Bekijk vacature >>

VMBO school

Directeur Marketing & Communicatie VMBO

Aanwezige, professionele verbinder. Jij bent een leider waar men op kan bouwen. Inventieve pionier.
Bekijk vacature >>

Onderwijsgroep Galilei

Bestuurder Onderwijsgroep Galilei

Een bevlogen bestuurder die met bezieling en energie de visie en missie van de stichting kan overbrengen.
Bekijk vacature >>

Careyn

Strategische Business Partner HR

Iemand waarvoor ondernemingszin, professionaliteit en vernieuwing sleutelbegrippen zijn.
Bekijk vacature >>

ZZG zorggroep

Business Controller

Uitdagende baan als lid van een gedreven team.
Bekijk vacature >>

NVvPO

Directeur-Bestuurder

Een eindverantwoordelijke functie bij een groeiende professionele vereniging
Bekijk vacature >>

Utrechts Monumentenfonds

Directeur

Een rol voor een inhoudelijk en meewerkend leider die vanuit passie, inhoud en rentmeesterschap bijdraagt aan het Monumentale bezit van het UMF en De erven van Maria Pallas. Onderhoud, verduurzaming en verhalen in de stad Utrecht.
Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland

Voorzitter districtsbestuur Overijssel VVN

Een voorzitter die graag meedenkt en een belangrijke 'linking pin' is.
Bekijk vacature >>

SDW

Programmamanager Huisvesting & Vastgoed

Strategisch vastgoedplan. Lange termijn huisvestingsplan. Bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing binnen SDW. Transitietraject, regisseur van eigen baan!
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager Wijkverpleging

Een ervaren en kundige manager die goed is in het verbinden van een gezonde bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

K+V

Teammanager

Een bureaumanager met een sterke betrokkenheid en interesse in de mens.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Manager Bedrijfsvoering

Ervaren manager met een allround profiel, die ruimte maakt voor de experts. Neemt iedereen mee in de processen, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert dit helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager Kliniek

In de rol van Teammanager ben jij de betrokken, doortastende en verbindende manager die kansen ziet en gericht is op samenwerking.
Bekijk vacature >>

Flores Onderwijs en Delta Scholengroep

Directeur SBO Zuid

Een directeur die leiderschap, onderwijservaring en energie brengt.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Zorgmanager a.i.

Een ervaren interim manager zorg met veel kennis van bewoners met een ernstig meervoudige beperking.
Bekijk vacature >>

Stichting de Maasveren

Lid Raad van Toezicht

Een toezichthoudende functie bij een oeververbinder in beweging
Bekijk vacature >>

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

Zorgmanager Leystroom

Resultaatgerichte manager met visie op wonen, zorg en welzijn en gevoel voor bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

MosaLira

Lid Raad van Toezicht

Vragenstellen met aandacht. Nieuwsgierig naar nieuw. Niet vertellen maar luisteren. Sparringpartner voor het CvB. Rijnlands governance.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas Onder Dak

Lid Raad van Toezicht

Je hebt, naast de algemene deskundigheden voor het werk van de Raad van Toezicht ook kennis van kwaliteit.
Bekijk vacature >>

Stichting Siza

Manager Extramurale Behandeling

Een vernieuwende, ondernemende, toegankelijke en verbindende manager.
Bekijk vacature >>

Prinsenstichting

Strategisch Manager LVB-participatie

Iemand met natuurlijk overwicht, uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
Bekijk vacature >>

Stichting SWV Passend Onderwijs Rijnstreek

Beleidsmedewerker Passend Onderwijs

We zijn op zoek naar een beleidsmedewerker Passend Onderwijs. Dit is een nieuwe functie binnen ons team, dus nog niet alles staat vast. Onlangs is het Ondersteuningsplan 2022-2026 vastgesteld, dit vormt een stevige basis voor de komende beleidsperiode. De nieuwe beleidsmedewerker mag werken/bouwen/bewegen aan de uitvoering van dit plan. Daar hebben we jou voor nodig!
Bekijk vacature >>

Organisatie die innovatieve opleidingen, cursussen en congressen op maat biedt

Ervaren Interim Bestuurder

ervaren interim bestuurder, richting geven aan mensen binnen de organisatie
Bekijk vacature >>

Stichting Quarijn

Lid Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met toegevoegde waarde in de transformatie van de zorg, vanuit het perspectief van maatschappij, arbeidsmarkt en klant. Stelt op basis van vertrouwen vragen en is constructief in het debat.
Bekijk vacature >>

BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

Twee leden Raad van Commissarissen

Iemand die door zijn niveau, kennis en ervaring meerwaarde voor de bestuurder levert.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Concerncontroller

Ambitieuze en vakbekwame financial, die graag zijn of haar bijdrage wil leveren aan de zorgsector. Met de ervaring en statuur om op te treden als gesprekspartner van commissarissen, bestuurders en directie.
Bekijk vacature >>

Zorglocatie

Locatiemanager a.i. VVT

Iemand die een verbindende en samenwerkingsgerichte stijl van leidinggeven heeft.
Bekijk vacature >>

Stichting Uniek

Lid Raad van Toezicht

Rechtschapen betrokken en professionele samenwerker.
Bekijk vacature >>

Beatrix College - Stichting SOVOT

Rector Beatrix College

Ruimdenkend. Doelgerichte Bruggenbouwer. Een echte persoonlijkheid. Natuurlijke stijl van leiderschap. Verbindend en laagdrempelig. Iemand die talenten en kansen ziet en deze aan elkaar weet te verbinden.
Bekijk vacature >>

Commissie Eindtermen Accountantsopleiding

Plaatsvervangend Secretaris

Praktisch en inhoudelijk ingestelde organisator, die zorgt dat de secretaris en de collega’s zich goed kunnen concentreren op hun kerntaken. Zorgt voor soepele implementatie van wet- en regelgeving, contactpersoon voor de vele stakeholders en is de plaatsvervangend secretaris. Een ideale rol voor een jurist die graag spin in een politiek bestuurlijk web is, inhoud en organisatie.
Bekijk vacature >>

Slachtofferhulp Nederland

Senior Adviseur Financiën

Je levert een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de plannen en ambities van de Slachtofferhulp Nederland.
Bekijk vacature >>

De Blije Borgh

Manager Thuiszorg

Professioneel, zichtbaar, empathisch en coachend manager in de thuiszorg met hart voor client en medewerker.
Bekijk vacature >>

Stichting Ondersteunende Diensten CuraMare

Coördinator Privacy en Informatiebeveiliging

Een Coördinator Privacy en Informatiebeveiliging die zorgt dat niemand binnen de organisaties meer om informatiebeveiliging en privacy heen kan.
Bekijk vacature >>

BreedSaam

Projectmanager Bouw

Als Projectmanager Bouw zet jij je samen met de andere medewerkers in voor een positieve verandering voor de toekomst van de kinderen in de gemeente Breda. Een fijne omgeving om te werken met collega’s die zich elke dag inzetten om samen te bouwen.
Bekijk vacature >>

Heliomare

Manager Expertiseteam Specialistische Revalidatie

Verantwoordelijk voor casemanagement om de cliënt de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden, spelbepaler in de keten en die allianties benutten voor praktijkontwikkeling, innovatie en omzetgroei.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Adviseur Cultuurbeleid

Een schitterende rol voor een strategisch adviseur in het publieke domein die de maatschappelijke issues en kunst & cultuur verbindt in een duurzame, integrale, regionale aanpak.
Bekijk vacature >>

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Business Analist Zorgverkoop

Strateeg in het proces van de contractafspraken met de verzekeraars. Ondersteunt bestuur en directie bij de onderhandelingen en monitort de gemaakte afspraken.
Bekijk vacature >>

VMBO school

VMBO Directeur

Processen sturen, op allerlei vlakken schakelen. Faciliteren, ruimte geven. Communicatie en natuurlijke motivator.
Bekijk vacature >>

Siza

Teamleider Wonen

Een daadkrachtige, verbindende leider die helder is in de communicatie.
Bekijk vacature >>

LVVP

Beleidsmedewerker

In deze functie wordt bovenal enthousiasme, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van je gevraagd.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Manager HR

Verbindend leider, die de afdeling kan meenemen in verbetering en professionalisering. Zorgt voor aansluiting van de HR-functie met de strategie en implementeert soepel lopende processen en systemen.
Bekijk vacature >>

Boba groep

Manager Finance & Control

Verantwoordelijk voor de financiële functie en planning & control. Een manager die medewerkers in hun kracht zet en indien nodig hands-on is. Zorgt voor de juiste basis om in control te zijn.
Bekijk vacature >>

Sportkoepel

HR Manager a.i.

Overbruggingsopdracht voor een daadkrachtige interimmanager
Bekijk vacature >>

Jan Arentsz

Hoofd Bedrijfsvoering

Een procesmatige denker die graag met financiën bezig is, optimistisch en enthousiast.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Contractmanager a.i.

Zorgcontracten en subsidies binnen sociaal domein
Bekijk vacature >>

Siriz

Manager Zorg en Kwaliteit

Procesmatig, inhoudelijk leider.
Bekijk vacature >>

Judobond Nederland

Directeur (M/V)

Strategisch sterke directeur, authentiek, goed in communicatie, sensitief, organisatie in transitie, marcom en sponsoring,. werkorganisatie, topsport. Bruggenbouwer, thuis in verengingen land en energiek.
Bekijk vacature >>

Leerrijk!

HR Manager

Pionier, een organisatie in beweging. Mogelijkheden en kansen. Optimistisch en enthousiast. Aanjager en motivator. Uitdaging.
Bekijk vacature >>

's Heeren Loo Zeeland

Manager zorg

Een dynamische en verantwoordelijke rol met oog én tijd voor je medewerkers.
Bekijk vacature >>

Een stevige organisatie in de belangenbehartiging

Hoofd Finance en Control a.i.

Energiek en slagvaardig leider.
Bekijk vacature >>

MBO-instelling

Teamleider MBO Sociaal Werk a.i.

Teamleider die het team op inspirerende wijze weet te motiveren en te enthousiasmeren.
Bekijk vacature >>

Stichting Katholiek Onderwijs Het Groene Lint

Bestuurder

Bestuurder gezocht. In een sterk samenwerkende omgeving in een uitgestrekt gebied met een relatief kleine omvang, is het slim en inventief opereren met een zeer gezonde en solide basis.
Bekijk vacature >>

De Gelderhorst

HR Manager

Deze functie vraagt schakelkracht. Het betreft een brede en uitdagende functie, je bent zowel strategisch, tactisch als operationeel actief en er is veel ruimte voor eigen initiatief.
Bekijk vacature >>

Grote zorg & welzijnsinstelling

Interimmanager facilitair

Facilitair manager voor verbetering en nieuwe structuur.
Bekijk vacature >>

welzijnsinstelling

Controller a.i.

Controller welzijnsinstelling
Bekijk vacature >>

ActiVite

Manager HR-services

Enthousiaste manager die leidinggeeft aan de ondersteunende HR-processen en -systemen. Voorbeeld in de ontwikkeling van de gewenste competenties van de medewerkers.
Bekijk vacature >>

Een grote huisartsenorganisatie

Manager Triage voor een Huisartsenorganisatie

kwaliteit en urgentie
Bekijk vacature >>

zorgorganisatie

Strategisch manager a.i.

Inspirerende en slagvaardige leider
Bekijk vacature >>

Kind & Jeugdinstelling

Manager Bedrijfsvoering/Regiomanager A.I.

Bedrijfsvoerder met balans tussen direct en betrokken
Bekijk vacature >>

Jeugdzorginstelling

Manager Finance a.i.

Verantwoordelijk voor alle financiële activiteiten.
Bekijk vacature >>

Stichting SWV Passend Onderwijs Rijnstreek

Ouderadviseur Passend Onderwijs

Passend Onderwijs Rijnstreek voor het Primair Onderwijs heeft als missie voor ieder kind een passende plek te vinden binnen het basisonderwijs. Samen met de ouders en de basisschool werken wij aan een ononderbroken ontwikkelingsproces voor de leerling. Leerlingen in de Rijnstreek kunnen zich op deze manier zo optimaal mogelijk ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

Grote zorg & welzijnsinstelling

Manager Facilitair a.i.

Facilitair Manager voor verbetering en nieuwe structuur.
Bekijk vacature >>

Stichting SWV Passend Onderwijs Rijnstreek

Beleidsmedewerker Passend Onderwijs

We zijn op zoek naar een beleidsmedewerker Passend Onderwijs. Dit is een nieuwe functie binnen ons team, dus nog niet alles staat vast. Onlangs is het Ondersteuningsplan 2022-2026 vastgesteld, dit vormt een stevige basis voor de komende beleidsperiode. De nieuwe beleidsmedewerker mag werken/bouwen/bewegen aan de uitvoering van dit plan. Daar hebben we jou voor nodig!
Bekijk vacature >>

Grote landelijke zorginstelling

Senior Manager Strategie en Projecten a.i.

Bewaken en managen van projecten
Bekijk vacature >>

De Beer Group

Algemeen Directeur

Een extern gerichte directeur, commercieel die samen met het MT autonome groei gaat realiseren op basis van een professionele organisatie vol dynamiek en transitie.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij MidWest Nederland

Voorzitter

Een voorzitter voor de regionale koepelorganisatie Sportvisserij MidWest Nederland met focus op verbinding, organisatie ontwikkeling, governance en goed werkgeverschap van directeur en bureau.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij MidWest Nederland

Penningmeester

Een penningmeester voor de regionale koepelorganisatie Sportvisserij MidWest Nederland met focus op autonomie, analyse en governance die samen met het bestuur de goede dingen doet.
Bekijk vacature >>

Huisartsenorganisatie

Manager Huisartsenposten

Ervaren leidinggevende HAP, eerstelijnszorg en acute zorg
Bekijk vacature >>

Directeur Sociaal Ontwikkelbedrijf Kansis en Kansis Groen

Directeur

Maatschappelijk ondernemer, die de visie uitdraagt en vertaalt naar dienstverlening
Bekijk vacature >>

Stichting voor Openbaar Verenigd Onderwijs

College van Bestuur

Verbindend leider en een inspirerende onderwijsondernemer
Bekijk vacature >>

De Bibliotheek Lek & IJssel

Lid en vicevoorzitter Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise brengen en halen in een toezichthoudende rol in een onderneming met maatschappelijke impact? Dan nodigen we je uit te reageren. We zoeken naar een goede diversiteit binnen de Raad van Toezicht.
Bekijk vacature >>

Team Sportservice Haarlem

Manager Marketing en Communicatie

een rol voor een echt fris en innovatief vakmens, gericht op alle facetten van marketing communicatie om het merk en de dienstverlening van Team Sportservice te laden in samenwerking met de vestigingen en de communicatie professionals ter plekke.
Bekijk vacature >>

Humankind

Regiodirecteur Humankind

Een regiodirecteur die als een maatschappelijke ondernemer opereert.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV)

Directeur Bestuurder

Boegbeeld van de vereniging, aansturing van de werkorganisatie, linking pin naar Raad van Toezicht en Ledenraad, gericht op topsport, breedtesport en de academy. Stategisch sterk, thuis in een vereniging.
Bekijk vacature >>

Publieke organisatie in Gelderland-Zuid

Afdelingsmanager/MT-lid

Ervaren integraal verantwoordelijke voor de verschillende afdelingen.
Bekijk vacature >>

Directeur van De Connectie

Directeur

Gericht op de verdere professionalisering van het MT en het stimuleren van de interne samenwerking door zelforganisatie binnen teams, klant- en/of productketens.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Algemeen Bestuurslid

Een onafhankelijk bestuurslid, ervaren met een vereniging in transitie die de verbinding houdt en organiseert met de bestuurlijke achterban en positief kritisch en diplomatiek opereert.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Belangenbehartiger

Een rol waarin je de belangen van sportvissers combineert met de belangen van diverse andere partijen als overheden, water- en natuurorganisaties en de maatschappij op drie niveaus: lokaal, regionaal en landelijk.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director

Toegankelijk, verbindend en natuurlijk leider met een warme persoonlijkheid en een scherp zakelijk inzicht
Bekijk vacature >>

Stichting Siza

Programmamanager Zorg VB

Programma manager die vastgoed verbind met de zorgbeleving.
Bekijk vacature >>

Koning Willem II College

Rector Koning Willem II College

Inspirerend, communicatieve leider. Onderwijskundig verbinder.
Bekijk vacature >>

MFC Doelum

Algemeen Manager

MFC Doelum is een prachtig multifunctioneel centrum waar 30 organisaties samen voor inwoners van Renkum een breed scala aan sport en cultuur bieden. Als algemeen manager ben je hier de spil tussen bestuur, huurders en verenigingen, gemeente en de operatie.
Bekijk vacature >>

Stichting Siza

Programmaleider NAH

Programmaleider die inhoudelijk het boegbeeld wil zijn.
Bekijk vacature >>

Stichting Siza

Drie managers behandelaren

Relatiegerichte, resultaatgerichte, verbindende managers
Bekijk vacature >>

Huisartsenorganisatie

Manager Service Center a.i.

Manager van alle ondersteunende onderdelen voor het primair proces
Bekijk vacature >>

Stadsbank Oost Nederland

Manager Bedrijfsvoering & Control

Een prachtige functie bij een organisatie die ertoe doet. Een organisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in de samenleving, waar je vanuit de bedrijfsvoering een bijdrage levert door het primair proces professioneel te faciliteren.
Bekijk vacature >>

Aeres Hogeschool

Faculteitsdirecteur Almere

Als faculteitsdirecteur val je rechtstreeks onder de instellingsdirecteur, geef je leiding aan de medewerkers en het managementteam van de faculteit en ben je lid van het directieteam van de hogeschool.
Bekijk vacature >>

Onderwijsorganisatie

Interim Teamleider MBO

Iemand die goed kan verbinden en communiceren.
Bekijk vacature >>

Stichting Jongeren Die het Kunnen

Zakelijk leider

Mooie ondernemende omgeving voor iemand die een passionele en creatief leider wil ondersteunen met zijn/haar zakelijke inbreng.
Bekijk vacature >>

Woningcorporatie De Woonplaats

Adviseur Strategie & Beleid

Jij en je directe 5 collega’s zijn verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van de strategische beleidskaders.
Bekijk vacature >>

Onderwijs/zorgorganisatie

Teamleider a.i.

Je houdt de menskant van je teamleden goed in het oog.
Bekijk vacature >>

Stichting MosaLira

Collega van Bestuur

“De leider is een fluisteraar, eerder dan een schreeuwer".
Bekijk vacature >>

Regionale VO Stichting

Interim HR Manager

Onderwijs en HR hebben geen geheimen voor jou.
Bekijk vacature >>

VMBO-school

Directeur a.i.

Instappen, doorgaan en de operationele gang van zaken goed doorzetten!
Bekijk vacature >>

VO-school

Rector a.i.

Je bent een echte kwartiermaker en laat de school lekker doordraaien!
Bekijk vacature >>

Woningcorporatie De Woonplaats

Teamleider Klant & Service

Je geeft energie, met humor en relativeringsvermogen trek je samen op. Je bent een ster in het coachen, begeleiden en motiveren van medewerkers in een prettige en constructieve werksfeer.
Bekijk vacature >>

Grote zorg & welzijnsinstelling

Facilitair Manager a.i.

Bekijk vacature >>

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Verenigingsondersteuner

Servicegerichte ondersteuner die planmatig met verenigingen aan het werk gaat en verenigingen helpt te vitaliseren en verbinden. Iemand die verbindt, initieert en de tools geeft en bedenkt, maar niet overneemt.
Bekijk vacature >>

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

Coördinator behandeldienst

Je geeft leiding aan het behandelteam en team intensieve zorg (circa 20 fte (para)medici en verpleegkundig specialisten) op basis van integraal management en resultaatgericht & creatief leidinggeven.
Bekijk vacature >>

Liliane Fonds

Controller

Proactieve financial en stevige sparringpartner voor het MT, die uitdaging ziet in het verder professionaliseren. Veelzijdige leidinggevende functie in een missiegedreven en mensgerichte organisatie.
Bekijk vacature >>

Woningcorporatie De Goede Woning

Financieel controller

Je bent een pragmatisch en resultaatgerichte financiële professional die vanuit de PDCA cyclus bijdraagt aan de begroting en voortgang en de verantwoording in de vorm van de jaarrekening. Cijfers zitten in je genen.
Bekijk vacature >>

Groninger Museum

Hoofd Participatie & Educatie

Een hedendaagse leider op het gebied van educatie en overdracht in het Groninger Museum die samen met het team, andere afdelingen en publiek integraal en professioneel aan de slag gaat.
Bekijk vacature >>

De Zonnebloem

Voorzitter Nationaal Bestuur van de Nationale Vereniging De Zonnebloem

Zinvol werk binnen een maatschappelijke organisatie om samen doelstellingen, vernieuwingen en verbeteringen te realiseren.
Bekijk vacature >>

Landstede Groep

Directeur Bestuursdienst/Bestuurssecretaris

De kern waar Landstede Groep naar toe wil; eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor iedereen in de organisatie, gelijkwaardig, aansprekend, professioneel.
Bekijk vacature >>

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

Manager Wonen, Zorg en Behandeling

Resultaatgerichte manager met visie op wonen, zorg en welzijn en gevoel voor bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Gemeente Venray

Teammanager Werk en Inkomen

Met jouw enthousiasme en energie breng je je team in beweging en ga je samen mooie doelen realiseren.
Bekijk vacature >>

Kleine zelfstandige VVT organisatie

Manager Bedrijfsvoering a.i.

Inrichting nieuwe bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO Westelijke Mijnstreek

Directeur

De organisatie is klein, maar de impact van het samenwerkingsverband is groot. De directeur stimuleert de samenwerking en houdt de partijen bij elkaar, de scholen zullen het gaan realiseren, de docenten gaan het doen en de leerlingen zullen de vruchten ervan plukken.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Manager beleid maatschappelijke ontwikkeling

Verantwoordelijk voor uitvoeringstaken
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Lid Raad van Bestuur

In de cultuur van GSO past een lenige leider. Bereikbaar, aanspreekbaar, energiek. Een leider die ruimte geeft en creëert en die vertrouwen geeft en stimuleert.
Bekijk vacature >>

Jeugdzorginstelling

HR-adviseur a.i.

Generalist HR-adviseur Zorg.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager laboratorium

Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het lab.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Bedrijfskundig adviseur

Een ervaren professional
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director

Optimistisch, op samenwerking gericht en communicatief vaardig.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Interim Zorgteammanager

Een betrokken Zorgteammanager met durf.
Bekijk vacature >>

Grote VVT-instelling

Locatiemanager a.i. VVT

Wij zijn op zoek naar een ervaren locatiemanager, met hart voor ouderenzorg, en vertrouwd met uitdagingen op het gebied van doelrealisatie, kwaliteit & veiligheid van zorg, en teamontwikkeling.
Bekijk vacature >>

ROC van Amsterdam

Opleidingsmanager Entree

De functie van opleidingsmanager is een veelzijdige en uitdagende functie, waarin het van belang is prioriteiten te kunnen stellen en focus aan te brengen. Je valt direct onder een directielid, maakt deel uit van het managementteam en werkt actief mee aan de koers van het MBO College West.
Bekijk vacature >>

Kleinschalige VVT instelling met meerdere locaties

Locatiemanager a.i. (fase opdracht)

Intramurale setting aansturen van één van de locaties.
Bekijk vacature >>

Huisartsenorganisatie

Regiomanager a.i.

Integraal manager voor een huisartsenorganisatie.
Bekijk vacature >>

Siza

Programmamanager Zorg

Een manager die stuurt op het behalen van de afgesproken resultaten binnen Tilburg.
Bekijk vacature >>

Grote VVT organisatie

HR Directeur

Je bent goed in inspireren, veranderen, verbeteren en vernieuwen.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Specialist Zorgadministratie

Iemand die ervaren, deskundig en daadkrachtig is in zorgadministratie.
Bekijk vacature >>

SRO

Projectleider Buitensport

Een zelfstandige rol waarin je projecten leidt, samen met de assistent bedrijfsleider stuurt op uitvoer en werkt aan tactiek en strategie met betrekking tot plannen en toekomst, mensen en middelen.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Manager Technische Dienst a.i.

Een Manager Technische Dienst met ervaring in de zorg
Bekijk vacature >>

Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (ION)

Directeur

Een gedreven interim rol voor een man of vrouw met verenigingservaring en bedrijfskundige bagage die verbetert, versterkt en verwerpt. En het pad effent voor een structurele invulling.
Bekijk vacature >>

Vereniging ZijActief

Penningmeester Provinciaal Bestuur

Het bestuur van ZijActief Limburg houdt zich bezig met het besturen van de vereniging, het bewaken van de doelstellingen en het toezicht houden op de uitvoering.
Bekijk vacature >>

BreedSaam

Operationeel Directeur

Als nieuwe operationeel directeur zet jij je samen met de andere medewerkers in voor een positieve verandering voor huisvesting van scholen in Breda.
Bekijk vacature >>

Netwerkbedrijf voor energie

Interim Organisatie Adviseur

Verantwoordelijk bent voor het begeleiden van de transitie en het realiseren van de doelstellingen.
Bekijk vacature >>

Huisartsen

Interim Controller

Financiële sparringpartner voor het management van Huisartsenorganisatie.
Bekijk vacature >>

Siriz

Manager zorg en kwaliteit

Cultuursensitief en weet van ontwikkelingen in het sociaal domein.
Bekijk vacature >>

Huisartsenpost

Teammanager Triage

Aantoonbare werkervaring in de werkomgeving: HAP, gezondheidscentrum, ambulancedienst of spoedeisende hulp
Bekijk vacature >>

Zorginstelling Boba groep

Financial Controller

Verantwoordelijk voor de financiële administratie, de salarisadministratie, (maand/kwartaal) rapportages, de jaarrekening en treasury. Zorgt voor de juiste basis om de organisatie te kunnen beheersen en aan te sturen.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO De Meierij

Onafhankelijk Voorzitter

Van de directeur van het samenwerkingsverband wordt faciliterend leiderschap met aandacht voor het primaire proces, de ontwikkeling van personeel en passie voor leerlingen met een ondersteuningsvraag verwacht. Iemand die weet wat er speelt op alle niveaus en dit vanuit een sterk ontwikkeld analytisch conceptueel vermogen kan vertalen naar een strategisch niveau. Dat ook praktisch kan maken in het handelen van iedere dag.
Bekijk vacature >>

Stichting Trinamiek

Coördinator Financiële Administratie

Een coördinator met een een warme en verbindende stijl van werken.
Bekijk vacature >>

MBO Amersfoort

Lid Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise halen en brengen in een toezichthoudende rol met grote maatschappelijke impact? Dan nodigt de RvT van MBO Amersfoort jou uit te reageren.
Bekijk vacature >>

GGZ-

Teammanager a.i.

Start zo snel als mogelijk!
Bekijk vacature >>

Stichting COG

MBO adviseur

Je bent de adviseur die binnenkomt met frisse energie. Je ziet kansen en mogelijkheden. Collega's zien jou als een pro actieve collega. Je bent inventief en innovatief en dat steekt aan. Je weet collega’s in de organisatie mee te nemen in een veranderprocessen stimuleert om samen op een creatieve manier verder te komen. Je gelooft echt dat samen beter is dan alleen.
Bekijk vacature >>

Argos Zorggroep

Manager wonen en Zorg

Leidinggevende in de zorg die denkt in oplossingen.
Bekijk vacature >>

Stichting KijkopWelzijn Barendrecht en Welzijn Albrandswaard

Voorzitter Raad van Toezicht

Verbindend en inspirerend én kent de politieke en maatschappelijke verhoudingen in de regio
Bekijk vacature >>

Waterschap Limburg

Programmamanager Waterpanel Noord

Een verbinder die de samenwerking van gemeenten en diverse waterpartijen op een hoger niveau brengt en als programmamanager slagvaardig kan opereren in een politiek bestuurlijke context!
Bekijk vacature >>

Stichting Alterius

Directeur Onderwijs

Bij Alterius werken is teamwerk. Je staat er voor het kind en voor elkaar.Bij Alterius werken echte professionals in onderwijs en zorg. Jij bent dat ook.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Teammanager Polikliniek

In de rol van Teammanager ben jij de betrokken, doortastende en verbindende manager die kansen ziet en gericht is op samenwerking.
Bekijk vacature >>

NKC

Manager Finance & Business Control

Een financial die inzicht en effectiviteit van de organisatie vergroot en met een groeiende afdeling toegevoegde waarde levert in een fijne informele vereniging waar veel innovatie en ondernemerschap is.
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Manager Pedagogische Kwaliteit

Als Manager Pedagogische Kwaliteit ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het team pedagogiek. Het team bestaat uit veertien medewerkers met de functies pedagogisch coach, pedagogisch beleidsmedewerker, manager sport en bewegen en kwaliteitsmedewerker. In deze spilfunctie is het jouw verantwoordelijkheid de missie, visie, kernwaarden en strategie te vertalen naar concrete jaarplannen, rekening houdend met wetgeving.
Bekijk vacature >>

Nierpatiënten Vereniging Nederland

Interim Projectleider 'behoefteonderzoek'

We zoeken een persoon die overzicht biedt in wat er wanneer kan worden ingezet om de actuele behoefte voor patiënten te duiden en hierop acties te ondernemen. Een kennismanager die met gevoel voor patiënten een structuur opzet waardoor inzichtelijk wordt welke zaken spelen bij patiënten, donoren en naasten waarop de NVN kan inspelen.
Bekijk vacature >>

Livio

Leidinggevende Zorg

Daadkrachtige en enthousiaste Coach Coördinator die leiding geeft aan zorgteams.
Bekijk vacature >>

Woningcorporatie De Goede Woning

Financieel professional

Een betekenisvolle baan met fijne collega’s. Je bent een pragmatisch en resultaatgerichte verbinder, die een eigen mening vormt op basis van waarneming en analyse.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Senior Adviseur Educatie

Een mooie inhoudelijke rol in het hart van de praktijkopleiding van de accountants. De NBA is een ambitieuze organisatie en zet continu stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar.
Bekijk vacature >>

Andi Smart Solutions Group BV

Commercieel Directeur

Je bent van nature een teamplayer en leider met lef en je kiest bewust voor deze organisatie in een fase van strategische heroriëntatie en ambitieuze groei. Je hebt ervaring opgedaan in de maakindustrie, MedTec of Healthcare, Lifesience of Logistics en je hebt sterke affiniteit met IT oplossingen in de keten.
Bekijk vacature >>

Stichting Swalm & Roer

Directeur OBS de Stapsteen

Een leider die er is, de ander ziet, aandacht heeft en de goede vraag.
Bekijk vacature >>

Commissie Eindtermen Accountantsopleiding

Manager Stafbureau

Praktisch ingestelde organisator, die zorgt dat de collega’s zich goed kunnen concentreren op hun kerntaken. Zorgt voor soepele implementatie van wet- en regelgeving en is contactpersoon voor de vele stakeholders.
Bekijk vacature >>

Montessori College Arnhem

Directeur Montessori College (VO)

Je geeft integraal sturing, begeleidt, creëert professionele ruimte en zorgt voor realisatie. Er wordt een heldere visie die uitgaat van de ideeën van Montessori op onderwijs verwacht, focus op en de verdieping van het gekozen beleid.
Bekijk vacature >>

Zorgverzekeraar

Twee verpleegkundige machtigingen

Ter overbrugging naar de vaste collega's
Bekijk vacature >>

Amaris Zorggroep

Directeur Bedrijfsvoering

Je hebt affiniteit mét en een warm hart vóór de zorg
Bekijk vacature >>

Kleine bevlogen en goed lopende VVT instelling

interim Bestuurder

Kleine VVT instelling met de blik vooruit
Bekijk vacature >>

Argos Zorggroep

Manager Zorgbemiddeling

Inhoudelijk en commercieel gedreven manager die samen met een professioneel team de interne Zorgclientlogistiek processen verder weet te optimaliseren en ervoor zorgt dat wat begroot is ook financieel gerealiseerd is.
Bekijk vacature >>

Argos Zorggroep

Manager Zorgbemiddeling

Inhoudelijk en commercieel gedreven manager die samen met een professioneel team de interne Zorgclientlogistiek processen verder weet te optimaliseren en ervoor zorgt dat wat begroot is ook financieel gerealiseerd is.
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1

Manager Bedrijfsvoering

Manager die een innovatieve en verbindende professional is.
Bekijk vacature >>

GGD Flevoland

Adjunct-directeur GGD GHOR

Een aantrekkelijke functie bij een complexe maatschappelijk relevante organisatie in Flevoland die het verschil maakt.
Bekijk vacature >>

Stadsbank Oost Nederland

Directeur

Een prachtige eindverantwoordelijke functie bij een organisatie die ertoe doet. Je komt op voor de kwetsbare mensen in de samenleving, je vertegenwoordigt een organisatie met trotse werknemers.
Bekijk vacature >>

Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein

Clinical Director

Een bedrijfskundige, enthousiaste, verbindende en stevige Clinical Director.
Bekijk vacature >>

Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)

Beleidsmedewerker Tax, Legal & Regulatory

Een inhoudelijke rol in het hart van venture capital en private equity. Hoe help je de branche op inhoudelijke thema’s met beleid, hulpmiddelen en educatie in samenwerking met Den Haag en Brussel en juridische topfirma’s.
Bekijk vacature >>

Bio-Innovations

Algemeen directeur

Een onderneming die zich in de scale-upfase bevindt met drie locaties waar een directeur rust en overzicht gaat brengen en zich actief bezig houdt met bedrijfskundige en bedrijfsvoeringszaken waaronder HR.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Manager HRM

Een daadkrachtige manager HRM, die nieuwe ondernemende impulsen geeft aan de dienst en de functies die deze binnen en ook buiten Gemiva vervult.
Bekijk vacature >>

De Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN)

Coördinator Opleidingen

Een multitalent die kan organiseren, administreren, ontwikkelen en regelen. Professioneel en servicegericht, thuis in de wereld van opleiden, natuur, fauna en jacht!
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director voor het landbouw cluster Noord

Een prachtige zelfstandige en veelzijdige functie met veel vrijheid in een bevlogen team van gedreven mensen in een ondernemende en sterk groeiende organisatie waar jij het verschil kunt maken.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director Paard

Een optimistische, enthousiaste, verbindende en energieke Cluster Clinical Director! Dat is wie wij zoeken!
Bekijk vacature >>

Gemeente Horst aan de Maas

Teammanager Omgeving

Jij hebt humor en een frisse blik. Je bent in staat om je snel op hoofdlijnen onderwerpen eigen te maken en snel te kunnen schakelen tussen beleid en de operationele wereld.
Bekijk vacature >>

Een zorginstelling

Teamleider

De nieuw gevormde teams in hun kracht zetten op het gebied van veiligheid, kwaliteit van de zorg en de bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Thuiszorgorganisatie

Interim Teammanager Wijkverpleging

Je bent per half juli beschikbaar voor een periode tot uiterlijk 3 januari 2023 en 28/32 uur per week inzetbaar.
Bekijk vacature >>

Speciaal Onderwijs

Locatieleider Speciaal Onderwijs

Aanwezige, professionele verbinder en bruggenbouwer
Bekijk vacature >>

Slachtofferhulp Nederland

Senior Financieel Adviseur

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de plannen en ambities van de organisatie.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Strategisch Manager

Inspirerende manager die de afdeling verder professionaliseert en een gewaardeerd businesspartner laat zijn.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang organisatie

Clustermanager Kinderopvang

Consequent, communicatief en toekomstgericht.
Bekijk vacature >>

Slachtofferhulp Nederland

Hoofd Bestuursbureau

In deze functie geef je leiding aan het team van hoogopgeleide professionals. Je werkt nauw samen met de Bestuurssecretaris en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.
Bekijk vacature >>

Stichting Openbaar Onderwijs Wijk bij Duurstede

Bestuurder

Bestuurder die een strategische leider en nieuwsgierige samenwerker is.
Bekijk vacature >>

GGD Amsterdam

Afdelingshoofd

Gedreven en stevige manager die doelgericht en overtuigend is. Een inspirerende verbinder gericht op samenwerking.
Bekijk vacature >>

SCIO Groep

HR Manager

De HR Manager die verbindt en zorgt voor geharmoniseerd beleid.
Bekijk vacature >>

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

Specialist Ouderengeneeskunde

Een Specialist Ouderengeneeskunde met BIG-registratie.
Bekijk vacature >>

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom

Verpleegkundig Specialist

Enthousiaste collega met interesse voor het werken met psychogeriatrische/somatische cultuurspecifieke populatie in een betrokken team.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Senior Projectleider a.i.

ICT HRM Project IAM (Identity Acces Management)
Bekijk vacature >>

Pax Christi College

Locatiedirecteur Pax VMBO en Pax Junior

Je bent de leider die snapt hoe pittig het werk op het vmbo kan zijn. Je hebt een duidelijke visie, maar staat altijd open voor andere ideeën. In het onderwijs ligt je hart en in het vmbo helemaal. Je brengt ervaring mee in verbeterprocessen in het onderwijs.
Bekijk vacature >>

Kindante

Directeur Speciaal Onderwijs

Daadkrachtige leider die het stuur vast durft te pakken. Bruggenbouwer die echt nieuwsgierig is.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Bestuurslid Ledenservice /-binding

Een onafhankelijk bestuurslid met expertise, ervaring en netwerk om samen met zes andere bestuurders Sportvisserij Nederland te besturen en op een duurzame manier groei realiserend op vele fronten.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Bestuurslid Handhaving

Een onafhankelijk bestuurslid met expertise, ervaring en netwerk om samen met zes andere bestuurders Sportvisserij Nederland te besturen en op een duurzame manier groei realiserend op vele fronten.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Bestuurslid Belangenbehartiging

Een onafhankelijk bestuurslid met expertise, ervaring en netwerk om samen met de zes andere bestuurders Sportvisserij Nederland te besturen en op een duurzame manier groei realiserend op vele fronten.
Bekijk vacature >>

Icare

Teammanager

Stevige, daadkrachtige, betrokken en ervaren Teammanager voor rayon Veluwe-Zuid
Bekijk vacature >>

Woonzorgcentrum Vredenoord

Controller

Stevige en autonome financial, een bouwer, die regie neemt in de planning- en controlcyclus van een eigenzinnige organisatie. Ondersteunend en dienstverlenend naar het MT en het primaire proces.
Bekijk vacature >>

Lumens

Manager Bedrijfsvoering

Manager die faciliteert dat de serviceorganisatie zelforganiserend werkt
Bekijk vacature >>

een welzijnsinstelling

(Contract) Manager

Schakel tussen de teams, medewerkers en de bestuurder.
Bekijk vacature >>

RSG Pantarijn

Directeur-Bestuurder

Samen met de locatiedirecteuren richting geven aan een nieuwe koers voor Pantarijn waarbij onderwijs, kwaliteit, innovatie en samenwerking de kern zijn. Als directeur-bestuurder word je naast de locatiedirecteuren, bijgestaan door een kleine effectieve staf vanuit de afdelingen: ICT, Facilitair, HR, Bestuurssecretariaat, communicatie en kwaliteit.
Bekijk vacature >>

Gemeente Horst aan de Maas

Teammanager Samenleving

Jij hebt lef, een frisse blik en bent een echt mensenmens. We verwachten niet dat je zelf inhoudelijk overal van op de hoogte bent, maar je bent wel in staat om snel op hoofdlijnen onderwerpen eigen te maken.
Bekijk vacature >>

IJsselgroep

Twee leden Raad van Toezicht

Betrokken en realistische raadgever
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband Brabantse Wal VO

Directeur-Bestuurder

De directeur-bestuurder heeft de dagelijkse leiding van het samenwerkingsverband en is eindverantwoordelijk voor de geboden onderwijsondersteuning. De nieuwe directeur-bestuurder zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van het strategische, organisatorische, financiële en personele beleid.
Bekijk vacature >>

Schaakbond (KNSB)

Coördinator opleidingen

Een coördinator die met opleidingen en scholing zorgt voor genoeg kader (trainers en arbiters) voor de clubs, de scholen en evenementen. Bij het pakket hoort ook schoolschaak en Veilig sport klimaat.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Projectleider verkeer en mobiliteit

Gemeente Deurne zoekt een adviseur die vanuit lange termijn beleid werkt aan integrale opgaven rondom mobiliteit en verkeer met veel externe partijen. Een open en strategisch persoon die gaat voor het grote geheel en de toekomst.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Young professional verkeer en mobiliteit

Gemeente Deurne zoekt een adviseur die vanuit lange termijn beleid werkt aan integrale opgaven rondom mobiliteit en verkeer met veel externe partijen. Een open en strategisch persoon die gaat voor het grote geheel en de toekomst.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Capaciteitsmanager

K+V zoekt voor Q-Consult Zorg een dynamische en analytische samenwerker met schakelkracht.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Afdelingshoofd Polikliniek Urologie a.i.

Stevige interim poli manager ziekenhuis
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband PO Haarlemmermeer

Directeur-Bestuurder voor Samenwerkingsverband PO Haarlemmermeer

Een Directeur-Bestuurder die het grote geheel integraal in de gaten houdt en het gezamenlijke perspectief bewaakt.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Algemeen Directeur

Directeur van Sportvisserij Nederland, een spilfunctie in een van de grootste sportbonden van ons land waarbij het gaat om het bieden van toegevoegde waarde aan de sportvisser in een maatschappelijk veranderend veld.
Bekijk vacature >>

Esther Vergeer Foundation

Relatiemanager Kind & Sport

Een bemiddelaar tussen ouders en kind, zorg en vereniging om kinderen lekker te laten sporten en bewegen, een rol voor een professionele passievolle verbinder die gaat voor resultaat.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Projectleider a.i.

Een projectleider met ruime ervaring in het publieke domein.
Bekijk vacature >>

Beroepsorganisatie in de zakelijke dienstverlening

Senior Adviseur Educatie

Voor een beroepsorganisatie in de zakelijke dienstverlening zijn wij op zoek naar een stevige en gedreven Senior Adviseur Educatie, die in samenwerking met alle stakeholders de beroepsopleiding vormgeeft.
Bekijk vacature >>

Gehandicaptenorganisatie

Clustermanager a.i.

Het faciliteren van de teams om de kwaliteit en continuïteit van zorg te realiseren
Bekijk vacature >>

Vereniging Gelders Genootschap

Voorzitter

Je bent het boegbeeld van de vereniging Gelders Genootschap, communiceert met externe relaties en onderhoudt het netwerk van belangrijke stakeholders.
Bekijk vacature >>

GBTwente

Directeur

Je bent integraal eindverantwoordelijk voor deze mooie, betekenisvolle organisatie en je treedt op als boegbeeld. Met jouw drive, passie en inlevingsvermogen breng je de organisatie, de opdrachtgevers (de gemeenten) en de medewerkers verder.
Bekijk vacature >>

Onderwijsorganisatie VO

Directeur VO

Het relatief jonge management team verdient een prettige aanvoerder. Een tijdelijke leider die samen met het team de lopende projecten aandacht geeft en waar nodig versnelt en verdiept. Een prettig ervaren leider die weinig ruimte in neemt én er wel is.
Bekijk vacature >>

Van Neynsel Groep

Onafhankelijke Voorzitter CCR

Ben jij de onafhankelijke leider die vanuit deze uitdagende schakelfunctie zorgdraagt voor een optimaal samenspel tussen de medezeggenschap en zeggenschap van Van Neynsel?
Bekijk vacature >>

K+V

Management Assistent

Vlotte, ondernemende en proactieve Management Assistent gezocht. We zoeken een collega die intrinsiek gemotiveerd is elkaar verder te brengen: een organisator die vooruit kijkt en enthousiast is.
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1

Twee Teamleiders Wijkteams

Een teamleider die mensgericht ingesteld is en de verantwoordelijkheid meer in de teams gaat beleggen
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Consultant Business Intelligence/Bedrijfsinformatisering

Brede functie met volop ruimte voor ontwikkeling!
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Businesscontroller a.i.

Dynamiek tussen de zorg en de ondersteunende diensten doorgronden en hierop proactief anticiperen.
Bekijk vacature >>

(langdurige) zorgorganisatie

Manager Zorg a.i.

Samen met het team realiseren van de harmonisering en optimalisering van zorg, behandeling en begeleiding van cliënten binnen de sector.
Bekijk vacature >>

Ontwikkelgemeente

Interim Adviseur Gemeentesecretaris

Je vindt het leuk om in een dynamische politiek-bestuurlijke omgeving te werken. Je weet wat er speelt in de samenleving en begrijpt waar politieke risico’s zitten.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Interim Programmamanager

Je bent op korte termijn (per direct of medio april) beschikbaar tot het einde van 2022.
Bekijk vacature >>

Onderwijsorganisatie VO

Interim Directeur Montessori College (VO)

Iemand die lijnen en kaders uitzet zonder dat de ander vrijheid verliest.
Bekijk vacature >>

Siloah

Manager Zorg met portefeuille bedrijfsvoering

Bijdragen aan identiteitsgebonden en lokaal verankerde zorg
Bekijk vacature >>

SCIO Groep

HR Manager

De HR Manager die verbindt en zorgt voor geharmoniseerd beleid.
Bekijk vacature >>

Gehandicaptenorganisatie

Manager Zorg a.i.

Ondernemende en conceptuele interim manager Zorg
Bekijk vacature >>

Stichting BIM Loket en het DSGO-programma

Manager Standaarden

De manager Standaarden beweegt zich in een breed netwerk en werkveld van inhoudelijk deskundigen uit verschillende disciplines.
Bekijk vacature >>

Middelgrote zorginstelling

Manager Bedrijfsvoering a.i.

Interim manager bedrijfsvoering zorg, (financiële) processen
Bekijk vacature >>

Ketenstandaard Bouw & Techniek

Manager PR & Community

De PR & Community Manager wordt het gezicht naar de branchepartners en je bezoekt regelmatig netwerkbijeenkomsten (landelijk). Je vindt het leuk om aan tafel te zitten en te sparren hoe de markt nog beter kan worden geïnformeerd.
Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland

Expert voor de Verenigingsraad

VVN wil de huidige vrijwilligers binden en boeien en heeft als ambitie om ook andere doelgroepen als vrijwilliger aan zich te verbinden. Op dit moment is de groep vrijwilligers relatief homogeen, dus een meer heterogene groep, met jongeren, andersdenkenden en meer divers samengesteld is een doel op zich.
Bekijk vacature >>

Quadraam

Lid Raad van Toezicht (auditcommissie)

Iemand die mensen bij elkaar houdt, zorgt voor een goede sfeer en energiek aanwezig is.
Bekijk vacature >>

Een ouderenzorgorganisatie

Directeur Herstel & Revalidatie

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de locatie en stuur je ook de Behandeldienst aan, die organisatiebreed werkt.
Bekijk vacature >>

Huisartsen netwerkorganisatie

Financieel Manager a.i.

Stevig financieel manager met ervaring in huisartsenfinanciering
Bekijk vacature >>

Ons Middelbaar Onderwijs

Directeur Bureau

Jouw hoofdopdracht ligt inhoudelijk op het sturing geven aan de toekomstgerichte inrichting van het bureau en aan de samenwerking met de scholen daarin. Jij moedigt samenwerken en het nemen van eigen verantwoordelijkheid aan. Je stuurt consequent en eenduidig het personeel van het bureau aan. Je verantwoordt je over en bewaakt continu de kwaliteit van de dienstverlening.
Bekijk vacature >>

Landelijke beroepsvereniging voor de zorg

Directeur a.i.

Stevige veranderkundige interim directeur met focus op HR
Bekijk vacature >>

Huisartsenorganisatie

Manager Bedrijfsvoering a.i.

Projectmanager voor de bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Kinderopvang Dronten

Directeur-Bestuurder

De directeur-bestuurder is eindverantwoordelijk en het gezicht naar buiten. In de regio Dronten is de organisatie de grootste speler op dit moment. Als directeur-bestuurder zie je dit als een groot goed en koester je dit. De organisatie heeft een goede basis van betrokken, professionele medewerkers met een groot hart voor het vak. De vervolgstap is professionaliseren op verschillende fronten.
Bekijk vacature >>

Zorggroep Almere

Teammanager Business Control / Concern Control

Ben jij de teammanager met een goed overzicht over de hele organisatie en ben je niet bang om diep de details in te duiken? Dan ben jij de teammanager waar zowel de manager Finance/Control, BI, vastgoed als de controllers mee sparren!
Bekijk vacature >>

Zorginstelling Boba Groep

Directeur Bedrijfsvoering

Financieel leider, die verantwoordelijkheid neemt voor de ondersteunende processen en systemen. Neemt iedereen mee, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert dit helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Concerncontroller

Sparring-partner voor Bestuurder en directie met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke positie voor een financiële expert en ervaren adviseur.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

interim Manager Dialyse-afdeling

Menselijk procesmanager.
Bekijk vacature >>

Farent

Manager Bedrijfsvoering

Draagt specifieke verantwoordelijkheid op het gebied van financial-control naar de bestuurder en de Raad van Toezicht
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Deventer

Manager Accommodaties

De Manager Accommodaties is verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer van de sportaccommodaties, waaronder de ijsbaan en het facilitair bedrijf: je zorgt ervoor dat de accommodaties en technische installaties in optimale staat zijn en blijven.
Bekijk vacature >>

COG

Directeur Technova College

Als directeur val je direct onder het College van Bestuur, stuur je de zes teams aan die Technova College heeft en ben je samen met de drie collega MBO-directeuren integraal verantwoordelijk voor het COG-MBO. Daar hoort bij dat de directeuren naast hun verantwoordelijkheid voor hun eigen locatie ook bijdragen aan de strategische thema’s binnen COG in de vorm van het beheren van één of meerdere strategische portefeuille(s). Daarnaast ben je het gezicht in de regio en bewaak je het merk ‘Technova College’ door te investeren in de relatie met het bedrijfsleven, scholen en andere stakeholders.
Bekijk vacature >>

Lerarenacademie

Coördinator Lerarenacademie

Je vervangt de coördinator in een lange verlof periode. De lerarenacademie zit in een transitie en je mag meewerken aan die opgave. Dat vergt naast de al gevraagde vaardigheden ook verandervaardigheden, rust en richting.
Bekijk vacature >>

Zozijn

Directeur Zorg voor Zozijn voor de regio Oost-Veluwe

Deze directeur geeft - oprecht betrokken - integraal leiding aan een resultaatverantwoordelijk onderdeel van de organisatie en operationaliseert de missie en visie van Zozijn binnen de regio Oost-Veluwe.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Teamleider HR

Procesmatige en pragmatische manager die samen met de medewerkers de effectiviteit van de afdeling verbeterd.
Bekijk vacature >>

Publieke uitvoeringsorganisatie

Interim Kwartiermaker Bedrijfsvoering

Operationeel manager met brede kijk op bedrijfsvoering. Deze kwartiermaker positie is een nieuwe MT functie.
Bekijk vacature >>

Publieke uitvoeringsorganisatie

Interim Kwartiermaker/Bestuurssecretaris

Maakt kwartier voor de inrichting van de nieuwe rol, waaronder een advies over de definitieve invulling (omvang) van deze rol.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB)

Voorzitter

Een prachtige rol waarin je samen met het bestuur impact kunt maken in de sportwereld en bij kunt dragen aan een vitale zwembond en een vitaal Nederland.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB)

Algemeen Bestuurslid

Een prachtige rol waarin je samen met het bestuur impact kunt maken in de sportwereld en bij kunt dragen aan een vitale zwembond en een vitaal Nederland.
Bekijk vacature >>

Zorgcentrum St. Franciscus

Zorgmanager

Zorgmanager die resultaten weet te boeken.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Directeur

Interim rol voor 4 – 6 maanden, 32 uur per week waarin je leiding geeft aan het bureau van tien mensen en de dagelijkse operatie en de adviseur van het bestuur bent in een fase van transitie.
Bekijk vacature >>

Nationale Bond EHBO

Voorzitter van het bestuur

Een bestuurlijke en rustige leider, sparringpartner en belangenbehartiger gericht op het creëren van dialoog. Stemt continu af en weet afstand en dichtbij soepel te laten plaatsvinden. Niet dominant maar toch aanwezig.
Bekijk vacature >>

Thebe

Concern Controller

Zeer stevig vakspecialist die met visie de grote lijnen overziet met tegelijk oog voor detail.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Manager zorg

Stevig manager in de zorg.
Bekijk vacature >>

ROC van Amsterdam (MBO West)

Opleidingsmanager Zorg en Welzijn

Als opleidingsmanager ga je leidinggeven aan het team DHZW. Dit team verzorgt opleidingen op niveau 2, zowel BOL als BBL, en bestaat bestaat uit ongeveer 35 betrokken medewerkers. Binnen het team is de passie voor zorg voelbaar.
Bekijk vacature >>

Cultuur oost

Voorzitter Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder die de hamer graag hanteert, met hart voor cultuur in Gelderland die zorgt voor scherpte, teamgeest, sparringskracht en expertise in politiek bestuurlijke context met aandacht voor de directeur bestuurder en de zachte en harde kant van Cultuur Oost.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Lid Raad van Toezicht

Een prachtige rol waarin de kracht van kunst centraal staat in een dynamische omgeving in Gelderland. Cultuur Oost wil een organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen.
Bekijk vacature >>

Badminton Nederland

Penningmeester

Een prominente rol in de Nederlandse sport.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider

Ondernemend, betrokken, daadkrachtig, vernieuwend, netwerker, verbinder en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

DO IT ORGANIC

Project en ICT manager

Een uitdagende strategische functie bij een purpose-driven internationale organisatie met een heldere duurzame missie.
Bekijk vacature >>

Avoord

Manager Vastgoed & Facilitair

Expertrol in vastgoedbeheer en ontwikkeling alsmede -projecten en eigentijdse huisvesting. Leidinggevende van enthousiaste teams. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vastgoed en de facilitaire dienstverlening.
Bekijk vacature >>

SOMT University of Physiotherapy

Hoofd Bedrijfsvoering

We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan. Iemand die proactief en ondernemend is, zelf verantwoordelijkheid draagt en anderen hierop durft aan te spreken. Iemand die in staat is en het leuk vindt om de organisatie verder te professionaliseren, anderen hierin meekrijgt en enthousiasmeert.
Bekijk vacature >>

Fith

Operationeel Manager

De organisatie zit vol ambitie en groei en zoekt naar een bepaalde mate van rust en structuur voor de langere termijn. Op authentieke wijze geef je hier invulling aan. gewoon omdat je zo bent.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Teammanager Financiële administratie en Zorgadministratie

Bevlogen leider die de afdeling Financiële- en Zorgadministratie en Zorgcontractering naar een hoger plan tilt
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Afdelingshoofd Poliklinieken

Polikliniek manager met veranderkundige en logistieke kennis en ervaring.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Afdelingshoofd Geboorte Kind Centrum

Je bent als afdelingshoofd verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de ontwikkeling en goede kwaliteit van dienstverlening.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuisgroep Twente

Manager Vastgoed

Stevige en gedreven strateeg die met passie en toewijding het vastgoed van het ziekenhuis toekomstbestendig doorontwikkelt
Bekijk vacature >>

1801 Jeugd & Onderwijsadvies

Manager Advies PO en Manager Advies VO

Een lichtvoetige ondernemende leider met lef om kansen te verzilveren.
Bekijk vacature >>

Lumens

MT-lid

Met elkaar bouwen aan een sociaal veerkrachtige samenleving.
Bekijk vacature >>

INNOVO Onderwijs Op Maat

Voorzitter College van Bestuur

Een collegiale manier van werken, authentiek, verbindend en met visie. Je gelooft in groei voor iedereen, het kind, collega’s en jouw stakeholders. Ondertussen sta je zelf ook open voor nieuwe uitdagingen. Je kunt bogen op een ervaring als prettige leidinggevende in het hart van onderwijs, jeugdzorg of sociaal domein. Jouw passie voor kind en jeugd zijn duidelijk zichtbaar, je bezit aantoonbare bestuurlijke kwaliteiten en hebt een academisch werk- en denkniveau.  In ieder geval durf en wil jij de eindverantwoordelijkheid dragen.
Bekijk vacature >>

Stichting BIM Loket

Directeur

Inspirator met de missie om samen, slimmer en sneller te werken in de Ontwerp-, Bouw- en Techniekketen.
Bekijk vacature >>

Grote zorginstelling

ICT Manager

Tijdelijke ICT manager voor een ICT afdeling van een grote zorginstelling.
Bekijk vacature >>

De Nederlandse Airsoft Sportbond

Directeur

K+V zoekt voor de Nederlandse Airsport Sportbond een Directeur! Lees snel verder!
Bekijk vacature >>

Grote in- en extramurale zorginstelling

Kwartiermaker / projectleider

Inventariseren, bepalen en vaststellen. Poli sturing.
Bekijk vacature >>

de Wijnberg

Gedragswetenschapper

Als (GZ-)psycholoog of orthopedagoog(-generalist) beweeg je in een dynamische en uitdagende  omgeving op verschillende locaties. Werk je samen met verschillende samenwerkingsverbanden, gemeenten en zorginstellingen. Je hebt te maken met veranderingen in het zorglandschap. Dit geeft jou energie!
Bekijk vacature >>

Grote VVT instelling

Senior HR-adviseur

Je bent de stevige HR-adviseur met uitstekende adviesvaardigheden.
Bekijk vacature >>

De Wijnberg en de Mutsaersstichting

Business Controller Zorg en Onderwijs

Als Business Controller kom je terecht in een dynamische omgeving die steeds weer in beweging is op verschillende terreinen. In de rol van Business Controller ben je tevens een sparringpartner voor het managementteam en medewerkers bedrijfsbureau.
Bekijk vacature >>

Een zorginstelling in Flevoland

Strategisch verandermanager

Daadkrachtige veranderkundige leider die actiegericht de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur verder in gang zet
Bekijk vacature >>

VO School

Interim onderwijsdirecteur VO

We zijn op zoek naar een manager die anderen vindt en inspireert op de inhoud. Een autoriteit als het gaat om de ontwikkeling van leerlingen en hoe je hier onderwijs op inricht. Je hebt uitgebreide ervaring op het gebied van ontwikkeling en borging van kwaliteit en innovatie. Je bent conceptueel sterk, je bent gewend grote lijnen uit te zetten en te vertalen naar de werkvloer zodat het ook gebeurt.
Bekijk vacature >>

Carinova

Transformatiemanager Sociaal Domein

Een nieuwe functie waarmee Carinova zich toekomstbestendig wil verbinden aan het sociaal domein.
Bekijk vacature >>

VO school

Kwaliteitszorg functionaris VO

Als kwaliteitszorgfunctionaris draag je bij aan de inhoudelijke implementatie en borging van onderdelen van het kwaliteitszorgplan en evalueert de mate waarin kwaliteitszorg binnen de verschillende lagen juist en duurzaam is belegd.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Voorzitter

Een voorzitter voor de regionale koepelorganisatie Sportvisserij Zuidwest-Nederland met focus op organisatie ontwikkeling, governance en goed werkgeverschap van directeur en bureau.
Bekijk vacature >>

Grote zorginstelling

interim Adviseur vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer organisatie in- en extern beter inrichten .
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager

Bevlogen en betrokken Teammanager gezocht voor prachtige VVT organisatie.
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager Extramuraal

Een resultaatgerichte teammanager die op coachende manier leiding geeft.
Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland

Expertlid vereniging en vrijwilligerswerk

VVN wil de huidige vrijwilligers binden en boeien en heeft als ambitie om ook andere doelgroepen als vrijwilliger aan zich te verbinden. Op dit moment is de groep vrijwilligers relatief homogeen, dus een meer heterogene groep, met jongeren, andersdenkenden en meer divers samengesteld is een doel op zich.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Directeur Sociaal Domein

Het implementeren van de transitie van het sociaal domein door verdere detaillering aan te brengen. Eén van de doelen van de transitie is het realiseren van de bezuinigingsopgave. De directeur monitort de transitie en rapporteert hierover.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Bestuurslid Natuur en Water

We zoeken een bestuurslid met kennis van water en visstandbeheer en een netwerk in deze wereld om inhoudelijk bij te dragen aan de doelen van Sportvisserij Nederland.
Bekijk vacature >>

SRO

Manager Buitensportaccommodaties

Een rol met verantwoordelijkheid en vrijheid met een zelfstandig team van professionals waar hard gewerkt wordt en waar je inhoudelijk, procesmatig, tactisch en in relationeel opzicht toevoegt in de wereld van sport en vastgoed.
Bekijk vacature >>

Een scholengroep in Zuid-Holland

Hoofd Huisvesting Onderwijs

Als hoofd van dienst huisvesting adviseer en ondersteun je de directie en het College van Bestuur (CvB) op het gebied van huisvesting, beheer en onderhoud en geef je leiding aan de afdeling. Je valt direct onder het CvB.
Bekijk vacature >>

Stichting Kindercentra Gorichem

Directeur-Bestuurder

Als creatieve strateeg durf je anders te kijken, te stimuleren en goede ideeën te omarmen. Als strategisch leider ben je organisatie- en politiek sensitief, sta je boven en toch tussen de partijen. Je bent transparant en benaderbaar. Mensen voelen zich veilig bij jou en kloppen graag bij jou aan. Op eigen wijze en authentiek durf jij jouw rol in te vullen en geloof je in ontwikkeling voor iedereen.
Bekijk vacature >>

OFN

Operationeel Directeur

Je bent van nature een teamspeler die past in dit ambitieuze familiebedrijf.
Bekijk vacature >>

OnderwijsAdvies en Marant

Manager Jeugd

Een lichtvoetige ondernemende leider met lef om kansen te verzilveren.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB)

Directeur

Een prachtige baan in de sport voor een plezierige en stevige directeur die de komende jaren met focus gaat verbinden en realiseren.
Bekijk vacature >>

BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur

Afdelingshoofd Lessen en Cursussen

Een uitdagende en afwisselende verantwoordelijke functie in een ambitieuze organisatie, die met hart ziel voor een open, democratische en inclusieve samenleving staat.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas

Locatiemanager Akropolis

Op inspirerende wijze stimuleer je het zelfoplossend vermogen van de medewerkers.
Bekijk vacature >>

Stichting Auro

Directeur OBS de Pijlstaart

De directeur is eindverantwoordelijk voor de school, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten voor De Pijlstaart. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan.
Bekijk vacature >>

SWV VO Maastricht Heuvelland en Parkstad

Directeur SWV VO

Dit is een functie met veel invloed en veel mogelijkheden, maar dat kan uitsluitend in samenwerking met anderen. In verbinding met het netwerk, actief, stimulerend en realiserend. Je zult de ander moeten winnen, meekrijgen en in hun kracht zetten.
Bekijk vacature >>

Stichting Uniek

Bestuurder

Jij bent een leider waar je op kan bouwen. Bij jou voelen mensen zich op hun gemak. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je bent benaderbaar. Als bestuurder zorg je voor de juiste balans tussen een duidelijke visie, kaders meegeven en duidelijke verwachtingen scheppen. Op een prettige manier ben je doorlopend kritisch.
Bekijk vacature >>

Landstede Groep

Directeur Techniek

Je bent een enthousiaste, open en eerlijke leider. Je bent gecommitteerd, afspraak is afspraak. Dat maakt je zowel intern als extern een betrouwbare partner. Als onderwijs ondernemer zoek je met elkaar een pakkende koers, een visie die klopt. Sluit je aan bij het DNA van MBO Harderwijk.
Bekijk vacature >>

ROC A12

Ervaren Beleidsadviseurs

Je bent de adviseur die binnenkomt met frisse energie. Je ziet kansen en mogelijkheden. Collega's zien jou als een pro actieve collega. Je bent inventief en innovatief en dat steekt aan. Je weet collega’s in de organisatie mee te nemen in een veranderprocessen stimuleert om samen op een creatieve manier verder te komen. Je gelooft echt dat samen beter is dan alleen.
Bekijk vacature >>

Stichting in het midden van het land

Interim HR/Beleidsadviseur

Als HR/Beleidsadviseur ben je een echte senior in je vak.
Bekijk vacature >>

Nuffic

Teamleider Programme Support

Een complexe en internationale rol in een ideële uitvoeringsorganisatie vanuit Den Haag op het gebied van onderwijs. Leidinggevend aan Finance & Control, ICT en risico-vraagstukken. Informele en deskundige professional.
Bekijk vacature >>

Kabelnoord

Directeur

Een leider met gevoel voor mens en techniek met focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Helicopterview, grote lijn, lange termijn. Strateeg met gevoel voor maatschappij en ondernemen, goed in stakeholdersmanagement.
Bekijk vacature >>

Middelgrote brede zorginstelling

Teammanager Business Control

Een natuurlijk en toegankelijk leider die zijn/haar team laat excelleren in hun professie!
Bekijk vacature >>

Kleine VVT zorginstelling

Manager Services a.i.

Verantwoordelijk voor alle serviceonderdelen van de VVT zorginstelling, een echte Manager Services!
Bekijk vacature >>

Boer & Zorg

Regiomanager

Eerste aanspreekpunt voor gemeenten en voor leden in jouw regio.
Bekijk vacature >>

Korein

Regiomanagers

Binnen Korein wordt een heel nieuw MT samengesteld. Dit betekent ruimte voor meerdere regiomanagers om te bouwen aan een nieuw team waarbij men aanvullend is op elkaar, waarbij het team meer is dan de som der delen.
Bekijk vacature >>

Van Hall Larenstein

Directeur Onderzoek

Dit is een functie met veel mogelijkheden en groei maar dat kan uitsluitend in samenwerking met anderen en door speelruimte te scheppen voor de inhoudelijke expert. In verbinding met het netwerk en met elkaar, pro-actief, stimulerend en realiserend. Je zult de ander moeten winnen, meekrijgen en in hun kracht zetten. Je bent intermediair, kennisdeler, verbinder.
Bekijk vacature >>

Reinigingsdienst

interim Afdelingsmanager Finance en Informatiemanagement

Ervaren interim manager met affiniteit met overheidsfinanciën, met het schrijven van projectplannen en beleidsvoorstellen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Bronckhorst

Senior Beleidsadviseur

Een strategische en verbindende senior beleidsadviseur die de verbinding maakt in een grote plattelandsgemeente tussen de maatschappij en de bestuurlijke besluitvorming op het sociaal domein.
Bekijk vacature >>

VO school

Teamleider

Deze fase vraagt om een onderwijskundig leider die zorgt voor stabiliteit en rust in de organisatie. Iemand die ervoor kan zorgen dat het onderwijs op een goede manier operationeel door kan gaan en tegelijkertijd resultaatgericht en doelgericht de organisatie weet te bewegen.
Bekijk vacature >>

Kleine VVT-instelling

Manager Wonen, Zorg en Behandeling a.i.

Prachtige interim opdracht in een bijzondere VVT-instelling
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Lid Raad van Bestuur (zorginhoudelijk)

Ben jij een mensgerichte, zorginhoudelijke Bestuurder met hart voor de medewerker én de cliënt?
Bekijk vacature >>

Basisschool de Lemborgh

Directeur Basisschool de Lemborgh

Je bent de directeur die gelooft dat niemand het alleen kan of moet doen. Vol energie en met een vleugje humor zoek je steeds de samenwerking op, intern en extern en stimuleer je anderen om dit ook te doen. Samen met het team ontwikkel je een sterke onderwijskundige visie voor de komende jaren.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

KAM-functionaris

Naast de dagelijkse ondersteuning op kwaliteits- en veiligheidsgebied ontwikkel je campagnes, bijvoorbeeld gericht op veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn.
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1

Manager Vastgoed

Een manager die op basis van coachend leiderschap leiding geeft.
Bekijk vacature >>

Icare

Teammanager

Een Teammanager als verbindende factor voor de (wijk)teams. Integraal verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van zelforganiserende teams.
Bekijk vacature >>

Kleine welzijnsorganisatie

Manager Stafbureau a.i.

Voor een kleine welzijnsorganisatie in het Oosten van het land zoeken wij een Manager Stafbureau; affiniteit met HR en ICT.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO 30 06

Directeur Samenwerkingsverband VO 30 06

Je bent de directeur die van idee naar opbrengsten kan sturen. Je stuurt daarbij op de eigen regie van medewerkers en stakeholders en legt verantwoordelijkheden waar ze horen. Je bent resultaatgericht en stelt heldere doelen. Jij zorgt dat beslissingen op de juiste manier op de schoolvloer merkbaar zijn.
Bekijk vacature >>

Kingspan

Interim Strategisch Inkoper

Strategisch inkoper die van uitdagingen houdt.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director regio Amsterdam

Een optimistische, enthousiaste, verbindende en energieke Cluster Clinical Director! Dat is wie wij zoeken.
Bekijk vacature >>

Avoord

Manager ICT

Reisleider van de verbinding tussen het zorgproces en de techniek. ICT van ondersteunend naar enabler. Trekker en adviseur van anders en slimmer zorgen en het verzilveren van de voordelen.
Bekijk vacature >>

VVT-instelling in het oosten van het land met zowel intra- als extramurale zorg

Interim Manager verpleeghuis

Stevige interim manager die ervaren en geoefend is.
Bekijk vacature >>

VVT instelling in Brabant en Zuid-Holland

Interim Manager Wijkverpleging

Stevige manager die initiatiefrijk en faciliterend is.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Teamleider HR

Beleidsmaker, adviseur in de top van de organisatie en leidinggevende van het team HR, vakman/vrouw, inhoud en leidinggeven, ontwikkelen en implementeren.
Bekijk vacature >>

MosaLira

Interim ondersteuner directeur (SO en VSO)

Iemand die sensitief, mensgericht, doelgericht is en graag anderen ondersteunt.
Bekijk vacature >>

Trinamiek

Adviseur Ontwikkelen en Opleiden

Iemand die op een bescheiden manier impact heeft.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Directeur Bedrijfsvoering

Ervaren manager met een allround profiel, die ruimte maakt voor de experts. Neemt iedereen mee in de processen, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert dit helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Concerncontroller

Sparring-partner voor Bestuurder en directie met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke positie voor een financiële expert en ervaren adviseur.
Bekijk vacature >>

Gehandicaptenorganisatie in oosten van het land

Interim Manager Zorg

Manager zorg
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Lelystad

Directeur-bestuurder

Een uitdagende en eindverantwoordelijke positie als statutair bestuurder in een organisatie met ambitie, die met hart en ziel voor Flevoland en Lelystad staat en gaat.
Bekijk vacature >>

Gemeente

interim manager Groen & Schoon

Je bent direct beschikbaar voor gemiddeld vier dagen per week. De opdracht is in eerste instantie voor zes maanden.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Manager Klantgroep

Een manager die denkt en handelt vanuit de belangen van bewoners en de familie, met een scherp oog voor het welzijn van de medewerkers die dat mogelijk maken.
Bekijk vacature >>

INNOVO - onderwijs op maat

Voorzitter en Lid RvT

Toezichthouder die rolmodel durft te zijn.
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1 

Interim Bestuurssecretaris

Een mooie rol voor de professionele bestuurssecretaris in een omgeving waar energiek gewerkt wordt met oog voor mens, taak en toekomst, allemaal in het belang van de huurder.
Bekijk vacature >>

SWV Passend Onderwijs PO 31.02 Midden Limburg

Nieuwe Raad van Toezicht

Als toezichthouder kies je er bewust voor om onderdeel te zijn van deze RvT binnen dit Samenwerkingsverband. Je bent een energieke, enthousiaste toezichthouder met passie voor het kind. Je wilt weten wat er speelt en over welke grenzen heen gekeken moet worden en welke behouden moeten blijven. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in de ander, nieuwsgierig te zijn en je open en toegankelijk op te stellen worden je vragen beantwoord.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Strategisch Adviseur

Een schitterende rol voor een strategisch adviseur in het publieke domein die de maatschappelijke issues en kunst & cultuur verbindt in een duurzame, integrale, regionale aanpak.
Bekijk vacature >>

Mondriaan Fonds

interim HR-Manager

Een veelzijdige HR-rol voor 24-32 uur in Amsterdam in een uitermate professionele omgeving met HR-advies, -beleid en -uitvoer, rapporterend aan de directeur-bestuurder.
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Raalte

Voorzitter Raad van Commissarissen

Een modern leider, een visionair en inspirator, een sparringpartner en een sociaal ondernemer, met Sallandse affiniteit en zin om samen stappen te zetten in de verdere ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

SWV Passend Onderwijs PO 31.02 Midden Limburg

Directeur-Bestuurder

De nieuwe Directeur-Bestuurder ziet de toegevoegde waarde van het Samenwerkingsverband en is een "liefhebber" van bijeenkomsten. Onvermoeibaar mensen ontmoeten hoort bij de functie. Je bent gericht op de verbinding en het samen verder komen. Je zorgt voor input vanuit de schooldirecteuren. Zoekt naar manieren waarop de schooldirecteuren elkaar kunnen ontmoeten op inhoud. Je stimuleert om bij andere Samenwerkingsverbanden te kijken en daarvan te leren.
Bekijk vacature >>

Welzijnsorganisatie

Interim Manager Bedrijfsvoering

Je bent direct beschikbaar voor gemiddeld drie dagen per week. De opdracht is in eerste instantie voor drie tot vier maanden.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Manager Strategieontwikkeling en Beleid

Authentieke en nuchtere leider die actiegericht de strategieontwikkeling verder vormgeeft en de organisatie verder brengt.
Bekijk vacature >>

De Rozelaar

Teamleider Zorg

Leidinggevende die de zorgteams meeneemt richting zelforganisatie en die een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving zoekt om zijn of haar talenten in te zetten.
Bekijk vacature >>

Gelre Ziekenhuizen

Afdelingsmanager Radiologie voor Gelre ziekenhuizen

In de rol van Afdelingsmanager Radiologie ben jij de inspirerende en betrokken leidinggevende die procesmatig sterk, doortastend en persoonlijk is
Bekijk vacature >>

Mensontwikkelbedrijf

interim Teamleider FA/SA

Schakelt tussen strategie, tactiek en operationele zaken binnen de administratie en de businessunits.
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Twee leden Raad van Toezicht

Toezichthouder die mensen bij elkaar houdt, ruimte geeft en scherp is op de inhoud.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider Kindercentrum

Ondernemende, vernieuwende, betrokken netwerker met humor en relativeringsvermogen
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie in het midden en zuiden van het land

Interim Regiomanager Kinderopvang

Integraal manager die stuurt, ondersteunt en begeleidt.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Teammanager HR

Algemeen is de opdracht voor de interim manager om de afdeling te stabiliseren en daarbij ook een betere en efficiënte ondersteuning te gaan ontwikkelen door inzet van operational excellence alsmede het doorvoeren van een gedragsverandering gericht op helderheid in afspraken, gedrag, communicatie en registratie, feedback, zelfreflectie en focus.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Manager Audit, Control en Advies

Daadkrachtige veranderkundige leider die actiegericht de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur verder in gang zet.
Bekijk vacature >>

Regionale Mobiliteitsteams

Operationeel coördinator Mobiliteitsteam

Hands-on waar het moet, strategisch waar het kan.
Bekijk vacature >>

PlatOO

2 Leden Raad van Toezicht

Oprecht geïnteresseerde toezichthouder die de ander aan het denken zet zonder te oordelen.
Bekijk vacature >>

MFC Doelum

Interim Manager

MFC Doelum is een prachtig multi functioneel centrum waar 30 organisaties samen onder een dak zitten om voor inwoners van Renkum een breed scala aan onder andere sport en cultuur te bieden. Als manager MFC ben je hier de spil en spelverdeler.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Divisiedirecteur Verzorgd Wonen

In persoonlijkheid en gedrag ben je echt een boegbeeld van AxionContinu.
Bekijk vacature >>

K+V

Management Assistent

Je vindt het heerlijk om in chaos orde te scheppen en vele ballen tegelijk in de lucht te houden. Een fijne samenwerking is voor jou belangrijk!
Bekijk vacature >>

Judo Bond Nederland

Directeur Topsport

Denkt en werkt onafhankelijk en professioneel, is analytisch sterk en beschikt over overzicht.
Bekijk vacature >>

University of Twente

Manager HR faculteit TNW

Als HR manager ga je met een enthousiast en leuk team van 4 HR-adviseurs en 4 HR-assistenten belangrijke onderwerpen aanpakken. Van HR-dienstverlening tot HR-analytics en van organisatieontwikkeling tot strategische personeelsplanning.
Bekijk vacature >>

University of Twente

Manager HR

Wij zoeken een proactieve verbinder voor een enthousiaste, innovatieve en kleurrijke omgeving.
Bekijk vacature >>

ViVa! Zorggroep

Senior Projectmanager

In de rol van Senior Projectmanager ben jij de procesbewaker die zakelijk, oplossingsgericht, analytisch, nuchter en pragmatisch zaken met elkaar verbindt
Bekijk vacature >>

Stichting Welzijn Lochem

Directeur/beoogd Bestuurder

Ben jij een slimme spelverdeler en wil jij werken in het mooie Lochem? Dit is je kans!
Bekijk vacature >>

kleine zorginstelling in Zeeland

interim Leidinggevende somatische zorg

Ben jij die geoefende interim manager in de intramurale zorg?
Bekijk vacature >>

Samenwerking Huisartsen Spoedeisende hulp SEH ziekenhuis

Projectleider Acute Zorg

Iteratieve aanpak, agile, project voor betere en meer bereikbare acute zorg.
Bekijk vacature >>

Stichting de Maasveren

Lid Raad van Toezicht voor Stichting de Maasveren

Een mooie RvT-lidfunctie met HR en juridische portefeuille bij Stichting de Maasveren
Bekijk vacature >>

Kingspan Light + Air NL BV

Manager Customer Support

Vanwege de groei en transitie zoeken we een nieuwe speler als spil en spelverdeler bij de Customer Support, de klantenservice Hub in Uden. Alle orders van interne en externe klanten uit de hele wereld komen hier binnen. Dit team zorgt voor een optimale klantbeleving. Orderinvoer, project engineering, producen, productie planning, transport & logistiek en klachtenafhandeling.
Bekijk vacature >>

Diabetes Vereniging Nederland (DVN)

Bestuurslid

Een bestuurlijke en rustige leider/adviseur, sparringpartner en belangenbehartiger gericht op het creëren van dialoog. Stemt continue af en weet afstand en dichtbij soepel te laten plaatsvinden. Niet dominant maar toch aanwezig.
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Manager Vastgoed en Faciliteiten

Wij zoeken een tactvolle, ondernemende, proactieve, resultaat- en servicegerichte manager V&F met sterke strategische en adviserende kwaliteiten.
Bekijk vacature >>

Stichting Uniek

Leden Raad van Toezicht

De aanstelling van leden van de RvT is voor drie keer drie jaar. Binnen de RvT is sprake van een informele, positief-kritische cultuur en een gedrevenheid voor de inhoud van de dienstverlening en openheid in samenwerking. Stichting Uniek zoekt twee generalisten met accent op primair onderwijs en/of financiën.
Bekijk vacature >>

St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Bestuurder voor St. Pieters en Bloklands

Voor deze positie zoeken wij een ambitieuze, innovatieve en enthousiaste bestuurder met het liefst ervaring in de zorgsector.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Hoofd Bedrijfsbureau Buitenruimte

Een uitdagende en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie, met hart voor mens en milieu.
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie in het midden van het land

Interim Regiomanager Kinderopvang

Je geeft samen met andere Regiomanagers (en rechtstreeks onder de directeur) leiding aan locatiemanagers die verantwoordelijk zijn voor 1 of meerdere vestigingen. Je helpt de locatiemanagers hun werk goed te doen en zoekt pro-actief de verbinding.
Bekijk vacature >>

Amfors Groep

Concerncontroller

Een veelzijdige parttime functie met zelfstandigheid en volop ruimte voor het nemen van initiatieven.
Bekijk vacature >>

SIRA Consulting

Senior consultant in het publieke domein

Wil jij maatschappelijk van betekenis zijn met jouw onderzoek en advies, vaardigheden en creativiteit? Zoek je eigen verantwoordelijkheid en werk je graag op vernieuwende wijze samen met diverse opdrachtgevers?
Bekijk vacature >>

Icare

interim Teammanager Huishoudelijke Dienst

Naast dat je leiding geeft aan de teams in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen (in totaal gaat dit om ongeveer 100 medewerkers), word je verantwoordelijk voor het volgende project, te weten de implementatie van routes door niveau 2 medewerkers vanuit de visie dat hierdoor de niveau 3 (verzorgenden en VIG) meer passende routes gaan krijgen.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Regiomanager Reguliere Zorg

Je straalt rust, vertrouwen en overzicht uit en bent in staat afstand en nabijheid op de juiste wijze in te zetten.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Afdelingsmanager Financiën en Control

Je bent manager van de groep van 15 enthousiaste professionals en coach van de wenselijke cultuur van elkaar aanspreken.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Regiomanager Intensieve Zorg

Een uitdagende functie voor een crisis bestendige teammanager.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Hoofd Bureau Logistiek Grondstoffen

Een leider die goed kan plannen en organiseren, die het formuleren van doelstellingen en stellen van prioriteiten als tweede natuur heeft. Mooie balans tussen sociaal vaardig en analytisch.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang organisatie Brabant/Noord Limburg

Interim Regiomanager Kinderopvang

Bekijk vacature >>

Basisschool en IKC

Directeur Basisschool en IKC

Verbinder, gericht op de toekomst. Schakelen en realiseren.
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie

Interim Manager Planning en Advies

De organisatie is onderdeel van een groep. Van deze interim manager wordt verwacht dat zij/hij het aanspreekpunt kan zijn voor inhoudelijke vragen met betrekking tot jouw verantwoordelijkheidsgebied, over de eigen afdeling heen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, informatie en ondersteuning omtrent het gevoerde beleid en/of projecten binnen de organisatie en de verantwoording daarover.
Bekijk vacature >>

Gemeente in Noord-Brabant

Interim Concerncontroller

Sparringpartner voor de leidinggeven van de Financiële Keten, de financieel adviseurs en collega’s.
Bekijk vacature >>

PlatOO

Bestuurder PlatOO

De komende jaren liggen er, naast de reguliere bestuurstaken, twee belangrijke opdrachten. De eerste opdracht is gericht op de verdere doorontwikkeling en borging van de ingezette organisatieontwikkeling. De scholen zijn autonoom en de directeuren vragen verantwoordelijkheid en willen doorgroeien in hun rol van integraal leider. Doel hierbij is het verstevigen van de verantwoordelijkheden van de directeuren en het versterken van de leercultuur door de onderlinge verbinding in scholen- en expertteams.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas

Locatiemanager De Leeuwenhoek

Stevige manager van een grote locatie. Bedrijfsmatig, kwaliteit van zorg, veiligheid en vooral het faciliteren van je medewerkers.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Manager Kliniek

Manager met bij voorkeur ervaring met beschouwende specialismen.
Bekijk vacature >>

interim Teamleider

Dynamische 24-uurs omgeving
Bekijk vacature >>

interim Projectmanager

Projectleider GGZ Hulpverlening
Bekijk vacature >>

SKBNM

Manager HR

De functie van Manager HR is er een van tactisch operationeel karakter, waarbij de groei naar een strategisch niveau mogelijk is. De processen voor een volwaardige actuele dienstverlening van HR zijn ingezet en moeten nog verder worden uitgewerkt, geprofessionaliseerd en uitgevoerd.
Bekijk vacature >>

Boer & Zorg

Regiomanager

Eerste aanspreekpunt voor gemeenten en voor leden in jouw regio
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Teamleider Ruimte Ontwikkeling

Voor de gemeente Deurne zoeken wij een Teamleider Ruimte Ontwikkeling. Een coachende en verbindende manager. Lees snel verder en reageer snel!
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Vastgoed Regisseur

Een vastgoed regisseur die structuur brengt en in goede samenwerking het Vastgoed intern en extern inzet om bij te dragen aan de vele opgaven in de gemeente Deurne. Letterlijk en figuurlijk een rol met veel ruimte.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang Huizen

Directeur-Bestuurder

Het dagelijks bestuur en de eindverantwoordelijkheid is in handen van de Directeur-Bestuurder die direct leiding geeft aan de Team- en Unitmanagers. Gezamenlijk vormen de Team- en unitmanagers het managersoverleg, waar de koers wordt bepaald. Daarnaast overlegt de Directeur-Bestuurder regelmatig met de Raad van Toezicht aan wie zij/hij verantwoording aflegt.
Bekijk vacature >>

De Rozelaar

Manager Zorg

Inspirerende manager, die leiding geeft aan vier teamleiders en de behandeldienst. Vormt met de Bestuurder en de Manager Bedrijfsvoering het MT in een kleine maar snel groeiende organisatie.
Bekijk vacature >>

Amsta

Onafhankelijk voorzitter Centrale Cliëntenraad

Bent u die onafhankelijk leider die vanuit deze uitdagende schakelfunctie zorgdraagt voor een optimaal samenspel tussen de medezeggenschap en zeggenschap van Amsta?
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Manager Marketing, Communicatie, Klant en Planning

De manager marketing, communicatie, klant en planning ontwikkelt en voert het strategisch beleid uit op het gebied van marketing, communicatie, klantadvies en kindplanning. De manager geeft daarbij leiding aan de betreffende afdelingen, betrekt hen bij de totstandkoming van de plannen en zorgt er voor dat alle processen die te maken hebben met marktpositionering, reputatie, in- en externe communicatie, klantcontacten en klantlogistiek op een samenhangende manier worden uitgevoerd met een kwalitatief hoog (service)niveau. Ondersteunend aan de organisatie, het bestuur en de vestigingen en sturend op eigen vakmanschap.
Bekijk vacature >>

Interim Teammanager Huishoudelijke Dienst

Naast dat je leiding geeft aan de teams in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen (in totaal gaat dit om ongeveer 100 medewerkers), word je verantwoordelijk voor het volgende project, te weten de implementatie van routes door niveau 2 medewerkers vanuit de visie dat hierdoor de niveau 3 (verzorgenden en VIG) meer passende routes gaan krijgen.
Bekijk vacature >>

Nova College

Directeur HR

De afdeling HR zet zich ervoor in dat alle medewerkers met plezier en samen werken aan excellent onderwijs voor de studenten van het NOVA College. De opdracht voor de directeur HR is de regie nemen in de vernieuwing van de organisatie. Nova College zet samenwerken en ont-schotten centraal. Een echt cultuurtraject waarin HR een sleutelpositie inneemt.
Bekijk vacature >>

UW

Bedrijfsleider Diensten

Gedrevenheid, enthousiasme èn ervaring met werken in een maatschappelijk betrokken organisatie!
Bekijk vacature >>

Blinkers

Senior HR-adviseur

In de rol van HR-adviseur ben jij op veel fronten de spin in het web en weet jij, door jouw doortastendheid en ervaring, snel tot de kern te komen en zaken te doorgronden, jij kunt in deze rol het verschil maken.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider

Ondernemend, betrokken, daadkrachtig, vernieuwend, netwerker, verbinder en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

Alrijne Zorggroep

Bestuurssecretaris

Politiek sensitief verbinder van dwarsverbanden en ‘getting things done’.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Zorgmanager Medisch Ondersteunende Diensten

Zorgmanager ziekenhuis, doorzetter, humor en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

Tergooi

Manager Zorg & Bedrijfsvoering

‘Once in a lifetime’ kans om leiding te geven aan de acute as in de fase van nieuwbouw. Senior manager, die overstijgend kan werken. Teamspeler in het algemene belang van het ziekenhuis.
Bekijk vacature >>

Thuiszorgorganisatie in het midden van het land

Recruiter

Optimaliseren processen, werven thuiszorgmedewerkers, zowel in loondienst als in ZZP verband.
Bekijk vacature >>

Muzelinck

Directeur-Bestuurder

De basis is meer dan op orde, met een nieuwe koers aan de slag, op zoek naar een passende huisvesting en positionering met een sterk team.
Bekijk vacature >>

GGZ instelling in het midden van het land

Teammanager GGZ ouderenzorg

Interim teammanager ggz ouderenzorg bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Zideris

Basisarts die zich verder wil ontwikkelen tot AVG

Als toekomstig AVG inzetten in de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Bekijk vacature >>

Zideris

Arts Verstandelijk Gehandicapten

Als AVG inzetten in de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Bekijk vacature >>

SIRA

Senior Consultant / Onderzoeker Publieke Domein

Wil jij maatschappelijk van betekenis zijn en gebruik jij cijfers als boventoon en purpose als ondertoon?
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Interim Facilitair Manager

Mooie opdracht voor iemand die heel graag een mooie warme werkomgeving wil helpen en inzichten weet te geven.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

KAM-functionaris

Naast de dagelijkse ondersteuning op kwaliteits- en veiligheidsgebied ontwikkel je campagnes, bijvoorbeeld gericht op veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn.
Bekijk vacature >>

Quadraam

Directeur Bedrijfsvoering

Je wilt iedereen meenemen in de processen, de deskundigheid delen en dit helder communiceren op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Directeur HR

Inspirerende directeur die de HR-afdeling kan upgraden en de organisatie kan laten ontwikkelen; een echte businesspartner!
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Directeur HR

Inspirerende directeur die de HR-afdeling kan upgraden en de organisatie kan laten ontwikkelen; een echte businesspartner!
Bekijk vacature >>

Icare

Teammanager Specialisten rayon Veluwe Zuid

In de rol van Teammanager Specialisten ben jij de natuurlijke autoriteit die communicatief sterk is en makkelijk verbinding maakt.
Bekijk vacature >>

Team Sportservice

Manager Sportkader Nederland

Autonome rol in de wereld van sportverenigingen waar met een goede strategie en uitvoer groei gerealiseerd moet worden in verloning van sportkader in Zuid en Noord Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Adviseur/relatiebeheerder Gemeenten

K+V zoekt voor Circulus-Berkel Adviseurs Gemeenten. Zoek je een leuke nieuwe uitdaging, lees snel verder en reageer!
Bekijk vacature >>

K+V

Interim Manager Onderwijs

We hebben een uitgebreid netwerk van interim managers maar willen ook zelf altijd nieuwsgierig blijven naar nieuwe mensen en perspectieven. Daarom komen we graag in contact met interim managers die binnen het onderwijs werken of managers die binnen het onderwijs al flink wat meters hebben gemaakt en het interim vak overwegen.
Bekijk vacature >>

Stichting Nuwelijn en Muzerij

Hoofd HR

Het bestuurskantoor is verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige ondersteuning en sturing van Nuwelijn en Muzerij. Binnen het bestuurskantoor werken professionals op het gebied van financiën, HR en facilitaire zaken. De medewerkers hebben hoge betrokkenheid en verwachtingen bij de organisatie. Dienend aan het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. De lijnen zijn kort.
Bekijk vacature >>

GGZ instelling

Interim Manager Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering GGZ, Duaal, DBC, WLZ, veranderproces
Bekijk vacature >>

Manager HR Servicecentrum

(HR) veranderopdracht waarbij je een advies gaat opstellen over de plaatsing van de personeels-en salarisadministratie binnen het HR Servicecentrum, de werkprocessen en de teamontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Interim Bestuursadviseur

Als interim bestuursadviseur volg jij de ontwikkelingen op het gebied van zorg, behandeling en kwaliteit op de voet.
Bekijk vacature >>

Opella

Onafhankelijke Voorzitter Cliëntenraad

Opella is op zoek naar een onafhankelijk voorzitter die de huidige voorzitter gaat opvolgen. Deze functie is op vrijwillige basis en de tijdsbesteding wordt geschat op ongeveer 3 à 4 dagen per maand.
Bekijk vacature >>

Veiling Zaltbommel

Directeur

Je bent een coöperatief ondernemer met veel gevoel voor leveranciers/telers en klant en beschikt over handelsgeest. Lees snel verder en reageer!
Bekijk vacature >>

Stichting de Maasveren

Directeur Bestuurder

K+V zoekt voor Stichting de Maasveren een Directeur Bestuurder. Ben jij de ondernemende eerste stuurman die eilanden kan verbinden?
Bekijk vacature >>

Stichting Cosis

Functioneel Applicatie Beheerder

Betrokken en communicatief vaardige applicatiebeheerder
Bekijk vacature >>

Gemeente Horst aan de Maas

Teamhoofd Openbare Werken

K+V zoekt voor Gemeente Horst aan de Maas een Teamhoofd Openbare Werken. Lees snel verder, we zien jouw reactie graag!
Bekijk vacature >>

Badminton Nederland

Voorzitter

Badminton Nederland zoekt een voorzitter van het bestuur. Een verbindend boegbeeld met hart voor sport en besturen die leiding geeft aan het bestuur en voorwaarden schept voor bureau en verenigingen.
Bekijk vacature >>

Algemeen Directeur (interim)

K+V zoekt een Interim Algemeen Directeur voor een Bedrijfsvoeringsorganisatie in Oost-Nederland. Een directeur die de organisatie voorbereidt op de heroriëntatie en zorgt dat stabiele organisatie klaar staat voor de doorontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Interim Manager Diensten

K+V zoekt een Interim Manager Diensten voor een Participatiebedrijf centraal in Nederland. Mooie opdracht voor 4 of 5 dagen per week. Reageer uiterlijk dinsdag 6 juli.
Bekijk vacature >>

Tergooi

Secretaresse Raad van Bestuur

Wil jij onderdeel uitmaken van het hart van de zorg en bijdragen aan de toekomst van Tergooi?
Bekijk vacature >>

VVT instelling in provincie Utrecht

Regiomanager a.i.

Stevige interim regiomanager verpleging, verzorging, thuiszorg VVT met zorginhoudelijke achtergrond
Bekijk vacature >>

ROC Ter AA

Teamleider Techniek en Technologie

Als teamleider zorg je er samen met de kerndocenten voor dat de onderwijsprocessen goed verlopen, de opleidingen slim georganiseerd zijn, zodat de medewerkers in het college optimaal hun werk kunnen doen. Je benut de kwaliteiten van de medewerkers mede door verantwoordelijkheden te delen. Een belangrijke pijler is de samenwerking met verschillende partners.
Bekijk vacature >>

Sportvisserij Nederland

Bestuurslid Communicatie en Marketing

Toezichthouder met stevige marcom ervaring voor een in transitie verkerende landelijke impactvolle sportkoepel gericht op de hengelsport in relatie tot leden, natuur, recreatie, openbare ruimte en dieren.
Bekijk vacature >>

Driezorg

Teammanager Financiële Administratie

De teammanager financiën maakt deel uit van de afdeling Control. Je werkt in dit team intensief samen met de medewerker interne controle, de business controller en de assistent controller. Je geeft leiding aan medewerkers van de financiële en -salarisadministratie en coördineert de werkzaamheden. De afdeling control wordt aangestuurd door de concern controller.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Projectleider / Adviseur Fysieke leefomgeving

Als adviseur Ruimtelijke Ordening ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van en inhoudelijke/juridische advisering op bestemmingsplanprocedures (actualisaties/herzieningen) en andere beleidsmatige vraagstukken op het terrein van ruimtelijke ordening.
Bekijk vacature >>

RINO amsterdam

Financial Controller

Als Financial Controller ben je teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan de manager Finance en Control. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van je taken. Daarbij ben je resultaatgericht en zorg je dat de basis op orde blijft. Je hebt een positief-kritische houding naar de informatie en processen waar je mee werkt en je zal proactief adviseren en handelen naar de verbetering die je ziet. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van de afdeling Financiën.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband de Eem

Directeur-Bestuurder

Het samenwerkingsverband heeft een belangrijke maatschappelijke opdracht als het gaat om passend onderwijs en kansengelijkheid voor ieder kind. En dat in een onrustig speelveld dat constant in ontwikkeling is. Als directeur-bestuurder geef je hier sturing aan, begeleid je, bied je ruimte en zorg je voor realisatie. Samen met de schoolbesturen, onderwijsprofessionals, ketenpartners en natuurlijk jouw team.
Bekijk vacature >>

Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)

Manager NVP Academy

Manager NVP Academy die zelfstandig werkt aan het aanbod en de uitvoer van de Academy van en voor de leden en initieert, regisseert en realiseert vanuit de verbinding. Een rol met ruimte.
Bekijk vacature >>

Manager Thuiszorg

Aansturen van een aantal thuiszorgteams, samen met andere manager thuiszorg, circa 200 medewerkers.
Bekijk vacature >>

Avoord

Concerncontroller

Sparring-partner voor bestuurder en MT met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke financial die zorgt voor de ontwikkeling van een robuuste en eigentijdse financiële functie.
Bekijk vacature >>

't Atrium

Rector 't Atrium

De rectoren/directeuren zijn op schoolniveau integraal eindverantwoordelijk, geven leiding en sturing aan het onderwijs en de onderwijsondersteunende en bedrijfsmatige processen en leggen verantwoording af aan het tweehoofdig College van Bestuur.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Interim Senior Functioneel Applicatiebeheerder

Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, het optimaal functioneren en het ontwikkelen van informatiesystemen. Je richt je op het HR en Financiële systeem AFAS.
Bekijk vacature >>

Johan de Witt-gymnasium

Conrector

Werken als conrector bij het Johan de Witt-gymnasium is dynamisch. Je zet je elke dag enthousiast in voor de leerlingen en je collega’s. Je bent als conrector natuurlijk verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de school. Je werkt nauw samen met de andere conrector en de rector-bestuurder van de school. Je bent een coach en sparringpartner voor twee teamcoördinatoren.
Bekijk vacature >>

De Nederlandse Airsoft Sportbond (NABV)

Interim Directeur

K+V zoekt voor de Nederlandse Airsport Sportbond een interim Directeur! Uitdagende gave opdracht voor drie tot zes maanden. Lees snel verder!
Bekijk vacature >>

Opella

Leidinggevende Behandel & Expertisecentrum

Ervaren manager die leiding geeft aan de transitie naar interdisciplinair en themagericht werken. Verantwoordelijk voor de inzet van de behandelaars in de zorglocaties en de complete keten.
Bekijk vacature >>

Isendoorn College

Twee leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft tot taak integraal toezicht te houden op de verwezenlijking van grondslag en doelstelling van het Isendoorn College, het beleid en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. De algemene dagelijkse leiding van het Isendoorn College is in handen van de rector-bestuurder.
Bekijk vacature >>

MGR Sociaal Domein Centraal Gelderland

Concerncontroller / Manager Bedrijfsvoering

Een uitdagende financiële positie bij een regionaal samenwerkingsverband, dat staat voor de volgende fase van professionalisering, met name de professionalisering van de bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Gemeente Bronckhorst

Programmaregisseur Wonen

Wil jij de fysieke leefomgeving van Bronckhorst verbeteren en nog mooier maken? Dan ben jij misschien de Programmaregisseur Wonen die de gemeente Bronckhorst zoekt!
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Interim Corporate Recruiter

In samenwerking met de andere collega’s krijg je als interim corporate recruiter alle ruimte om jouw bijdrage te leveren aan de al ingezette professionalisering van de afdeling verder vorm te geven.
Bekijk vacature >>

Profila Zorggroep

Lid Raad van Toezicht (startend)

Kent uit ervaring de dynamiek binnen en tussen zorgorganisaties en heeft een duidelijke visie op transmurale samenwerking, ketenzorg en zorgnetwerken.
Bekijk vacature >>

Profila Zorg

Lid Raad van Toezicht

K+V zoekt voor Profila Zorg een ervaren en geoefend toezichthouder, een evenwichtig en dialooggericht Lid Raad van Toezicht.
Bekijk vacature >>

Onderwijsgroep Amersfoort

HR Manager

In deze nieuwe rol adviseer je het College van Bestuur, de Directieraad en portefeuillehouders HRM over strategische organisatie- en ontwikkelvraagstukken. Je vertaalt, in verbinding met stakeholders, strategie en ambities naar een strategische HR-agenda en zorgt voor verdere professionalisering van HR-beleid en HR-dienstverlening. Je bent een kritische sparringpartner en klankbord voor het College van Bestuur, de Directieraad en portefeuillehouders HRM op het gebied van ontwikkeling van HRM.
Bekijk vacature >>

MBO Amersfoort

Directeur Techniek

Als Directeur Techniek ben je verantwoordelijk voor de school en leg je verantwoording af aan het College van Bestuur van MBO Amersfoort. Je maakt deel uit van het directieoverleg en het managementteam van MBO Amersfoort. Daarnaast geef je direct leiding aan 3 teamleiders en enkele onderwijsondersteuners.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Zorgmanager Divisie Revalidatie & Herstel

In persoonlijkheid en gedrag ben je echt een boegbeeld van AxionContinu: je leeft de kernwaarden Aandacht, Vakmanschap en Plezier.
Bekijk vacature >>

Pleyade

Leden (3) Raad van Toezicht

Maatschappelijk betrokken leden Raad van Toezicht met visie en evenwicht.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Bestuurssecretaris

Een bestuurssecretaris die zich graag beweegt tussen de linies, acteert op het snijvlak van inhoud en proces, en continu schakelt tussen strategie en uitvoering.
Bekijk vacature >>

Kindcentrum Aelse

Directeur Kindcentrum Aelse

Als directeur ben je de verbinder die de regie voert over de uitvoering van tal van taken waarvan traditioneel een aantal bij de schoolleider lagen, maar die met de inzet van de Leraar (LB/LC) anders worden belegd. Het directeurschap is echt een vak. Je krijgt de gelegenheid om je vak uit te oefenen en te onderhouden als leider en als manager.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverbanden PO Zuid-Limburg

Onafhankelijk Voorzitter

De samenwerkingsverbanden zoeken een onafhankelijk voorzitter die de beoogde kanteling naar de besturen aanzet en samenwerking en eigenaarschap richting inclusief onderwijs bij de besturen en scholen stimuleert. Dit doe je door de bestuursvergaderingen goed voor te bereiden, te leiden en aan te sturen. Mochten daarnaast no