Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Bij een vraag voor een ontwikkel- of selectieassessments. Helene Akkerboom is samenwerkingspartner bij K+V.

Het verdiepende assessment bestaat uit een aantal onderdelen en zal worden uitgevoerd door een daartoe bevoegde psycholoog (NIP) en een acteur. Zie www.mindaffairs.nl

Op basis van het selectieproces zal worden vastgesteld welke (verdiepende) accenten er worden gezet in het assessment. Duur van het assessment is een ruim dagdeel; het assessment wordt afgerond met een rapportage en met een nagesprek. Op basis van goedkeuring door de kandidaat zal het aan de opdrachtgever worden verstrekt.

De onderdelen van het assessment:

  • Het betreft een capaciteitentest, om het werk- en denkniveau vast te stellen. Deze test bestaat uit drie delen (verbaal, abstract en numeriek redeneren) inclusief rapportage; waarbij het resultaat wordt afgezet tegen een WO-niveau.
  • Er vindt een diepte-interview met de psycholoog plaats, aangevuld met twee persoonlijkheids-vragenlijsten.
  • Het assessment wordt aangevuld met één praktijkopdracht , met een acteur, waarbij de huidige vaardigheden en competenties worden gemeten.

Het resultaat is een rapportage met een potentieelbepaling op basis van het functieprofiel, de competenties en vaardigheden inclusief een handvat voor ontwikkeladviezen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.