Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Geloof in de kracht van mensen, dat typeert K+V.  We vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

‘Wie ben ik en waar kom ik vandaan’ daar begint het mee. Bij ons begint het met een profielmeting; waar zit je authentieke kracht en talent en waar de kwetsbaarheden en aandachtspunten. Extra verdiepend gaat dit in een assessment: Mind Affairs adviseert welke ontwikkelmogelijkheden van je talenten realistisch zijn.

In de workshop Training Persoonlijk profiel staat het motto ‘show don’t tell’ centraal: twee visitekaartjes met je ‘ondernemersstatement’ en ‘the why’. Met deze wetenschap weet je wat je wil zeggen en hoe je het gaat overbrengen in selectiegesprekken. Dat maakt je consistent in je presentatie en versterkt je zelfvertrouwen.

‘Ben ik de juiste persoon op de juiste plek?’ Een belangrijke vraag als je start in een nieuwe positie maar ook als de omstandigheden wijzigen. Je viert succes, je ontmoet weerstand en wordt op de proef gesteld. In een Intervisiegroep ontmoet je anderen, gelijkgezinden, met wie je kunt delen. 

Tenslotte: bij een organisatie waar alles draait om mensen, mag je verwachten dat we nieuwsgierig zijn naar jou!