Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Training ‘Persoonlijk profiel’ voor (interim) managers

Weet jij hoe je overkomt bij een potentiële werkgever? Ben je authentiek in je presentatie? Hoe onderscheid je je van andere kandidaten? Als je een overstap wilt maken is het belangrijk dat je je professionele verhaal goed kunt neerzetten. Hoe laat je jouw kwaliteiten doorklinken in jouw persoonlijk profiel? Als je al jaren succesvol bent, heb je daar niet altijd de focus op gehad. Voor een volgende fase is het van belang jouw verhaal kort en krachtig neer te zetten, met oog op de toekomst. Hoe laat je jouw kwaliteiten doorklinken in jouw persoonlijk profiel? Als je al jaren succesvol bent, heb je daar niet altijd de focus op gehad. Voor een volgende fase is het van belang jouw verhaal kort en krachtig neer te zetten, met oog op de toekomst.

Coaching

K+V biedt individuele coaching. Als je je bewust bent van jouw persoonlijke leiderschapsstijl, vergroot dat jouw effectiviteit enorm. Onze zeer ervaren coaches hebben ieder een eigen achtergrond en deskundigheid. We helpen je diepgaand inzicht te krijgen in je leiderschapskwaliteiten en -waarden.

Met dat inzicht kun je die kwaliteiten en waarden pas echt succesvol inzetten. Het zijn immers jouw instrumenten, dus het is belangrijk die goed te beheersen. Zo kun je veranderingstrajecten of organisatievraagstukken succesvol het hoofd bieden.

De persoonlijke coaching voor (interim-)managers kan ook gericht worden gegeven op de opdracht. Samen bepalen we wat jouw behoefte is en stellen we het traject samen