Ik ben een

Vind werk met karakter

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

HOME > KANDIDATEN

Grote betrokkenheid bij de mens, dat typeert K+V. Wij vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom organiseren wij regelmatige workshops, intervisies en trainingen. In onze workshops focussen we op hoe we jouw kwaliteiten laten doorklinken in jouw persoonlijk profiel. We zetten jouw verhaal kort en krachtig neer met oog op de toekomst. Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten delen we in kleine groepen en onder begeleiding van externe coaches ervaringen en sparren we over de weerstand waar jij tegenaan loopt. Voor managers die toe zijn aan een volgende stap, bieden wij een maatwerk programma: Executive Next Step. Bij Agenda kan je ons actuele aanbod bekijken en je inschrijven.

MIJN K+V

Vertel ons wie je bent

KV_Website_LogIn_Pijl-v2
KV

Trainingen en ontwikkelingen

Nieuwste vacatures en opdrachten
WERK MET KARAKTER

Verandermanager en strategisch adviseur
Ontwikkelopdracht voor ervaren bedrijfskundige, die denkt in processen en handelt vanuit organisatiebelang. Zakelijk geweten in een complexe organisatie. Moderne en creatieve professional.
Lees meer
Communicatief en toekomstgericht
Ben jij de communicatieve en toekomstgerichte Financial Controller die Sportservice De Vallei zoekt? #sport #controller Reageer dan snel!
Lees meer

Lid Raad van Toezicht

[toezicht]

Gouda
Toezichthouder met zorginhoudelijk profiel en accent op zorginnovatie en ICT
Wij zoeken een Lid Raad van Toezicht met zorginhoudelijk profiel en accent op zorginnovatie en ICT voor Gemiva – SVG groep. We kijken uit naar uw reactie!
Lees meer

Onafhankelijk Voorzitter CWO

[toezicht]

Utrecht
Onafhankelijk en verbindend leider
Onafhankelijk voorzitter van commissie watersport opleidingen die de brug slaat tussen de verenigingen en commerciële aanbieders met een breed opleidingen pakket gericht op kwaliteit en eigentijdsheid voor veiligheid van iedereen op en rond het water.
Lees meer

ACTUEEL
BLIJF OP DE HOOGTE

De interim markt van 2021: blijven veranderopdrachten liggen?

De huidige interim markt ervaren we als enigszins onvoorspelbaar. Veel organisaties moeten alle zeilen bijzetten om het primaire proces omhoog te houden en om aan de coronamaatregelen te voldoen. Daardoor zien we sinds vorig jaar een verschuiving in het type opdrachten. Deze zijn meer gericht op operationele zaken en er is minder aandacht voor innovatie- en verandertrajecten. Vooruit plannen is ... Read More

Aan de andere kant van de sollicitatietafel: wat doet afwijzing met een sollicitant?

Niemand vindt het fijn om afgewezen te worden in een sollicitatieprocedure. Degene die simpelweg zegt: “ach, de volgende keer beter”, houdt zich groot. De afgelopen periode ben ik zelf twee keer afgewezen na een gesprek voor een functie met betrekking tot een Raad van Toezicht. Ik kan je vertellen, dat voelt niet fijn. Een combinatie van teleurstelling en een gevoel ... Read More

Afscheid Henk van der Velde bij K+V: “Een carrière getekend door toeval”

Misschien heb je het in december al op onze website gelezen, maar binnenkort ga ik stoppen bij K+V. Na een periode van ruim zeventien jaar, is het tijd om het stokje over te dragen aan anderen. Dat zal wel moeilijk worden, want ik heb het werk als arbeidsbemiddelaar als een absoluut genot ervaren. Voor mij is het tijd geworden om ... Read More

AGENDA
JE BENT WELKOM