Kandidaten

Vind werk met karakter

Vind werk met karakter

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

MIJN K+V

Vertel ons wie je bent

KV_Website_LogIn_Pijl-v2
KV

KV Interim Management (een podcast voor én door interim managers)

In onze podcast-serie KV Interim Management gaan we in gesprek met interim managers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (lokale) overheid. We spreken met hen over datgene waar zij tegenaan lopen in hun werk. Hoe kom je bijvoorbeeld aan je opdrachten? Hoe ga je om met een opdrachtgever die onderdeel blijkt van het probleem? En hoe zorg je ervoor dat je duurzaam resultaat boekt? Dit en meer komt ter tafel tijdens onze gesprekken.

Ben je een leergierige interim manager en hoor je graag hoe je collega’s te werk gaan? Dan is dit dé podcast-serie om te beluisteren. Iedere drie weken publiceren we een nieuwe aflevering.

#1 Starten als interim manager
In de eerste aflevering van KV Interim Management bespreken we het onderwerp: starten als interim manager. Wat zijn de valkuilen voor een starter? Waarom zou je de keuze maken om te gaan interimmen? En hoe pak je dat aan?

We spreken twee ervaren interim managers om dit onderwerp te ontleden: Barry Popma en Ronald Visser. Samen reflecteren we op hun interim loopbaan en kijken we naar de lessen die zij hebben geleerd. Wat maakt het interimschap mooi en wat is de keerzijde? Je hoort het allemaal in de eerste aflevering van de podcast KV Interim Management

Testimonials kandidaten

Grote betrokkenheid bij de mens, dat typeert K+V. Maar liever laten we anderen vertellen wat K+V kenmerkt binnen de wereld van werving en selectie, interim management en executive search. Dus we vroegen het onze kandidaten!

Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8.5
plusplusplus_1
Kandidaten beoordelen onze procedures gemiddeld met een
8.5
plusplusplus_1
Aantal vervulde werving- en selectieprocedures
2115
plusplusplus_1
Aantal vervulde interim management opdrachten
1664
plusplusplus_1

Trainingen en ontwikkelingen

 Wij vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom organiseren wij regelmatige workshops, intervisies en trainingen. In onze workshops focussen we op hoe we jouw kwaliteiten laten doorklinken in jouw persoonlijk profiel. We zetten jouw verhaal kort en krachtig neer met oog op de toekomst. Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten delen we in kleine groepen en onder begeleiding van externe coaches ervaringen en sparren we over de weerstand waar jij tegenaan loopt. Voor managers die toe zijn aan een volgende stap, bieden wij een maatwerk programma: Executive Next Step. Bij Agenda kan je ons actuele aanbod bekijken en je inschrijven.

Nieuwste vacatures en opdrachten
WERK MET KARAKTER

Directeur-Bestuurder

[interim]

Hattem
Innovatief en verbindend
Je bent een gedreven en behoudt het overzicht
Lees meer
Nuchtere verbinder met oog voor medewerkers
Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van meerdere BSO’s en één peuterspeelgroep op de Utrechtse Heuvelrug.
Lees meer

Recruitment Marketeer

[vast]

Veenendaal / Remote
Nieuwsgierige en energieke expert
Ervaren, betrokken en energieke marketeer
Lees meer

Lid Raad van Commissarissen

[toezicht]

Zeist
Maatschappelijk Ondernemende Toezichthouder
Ben jij de toezichthouder die perspectief biedt aan deze mooie betekenisvolle organisatie?
Lees meer

ACTUEEL
BLIJF OP DE HOOGTE

Besteed je vakantie nuttig: werk aan je carrièreplan!

De eerste vakanties zijn al begonnen en Nederland lijkt de komende weken volledig stil te liggen. Je ziet het alleen al aan het aantal openstaande vacatures op onze website (ik schrik er zelf van!). De bouwvak geldt schijnbaar ook binnen de wereld van werving en selectie en interim management. Dat terwijl iedere werkgever staat te springen om nieuwe mensen. Ik kan vast verklappen dat er half augustus/begin september weer een aantal mooie vacatures bijkomen op onze website. De teksten ben ik al aan het schrijven. En ook mijn collegae zijn druk aan het interviewen en schrijven. Denk jij na over een volgende stap in je carrière? Dan is nu het moment om je in alle rust voor te bereiden. Gebruik de komende weken om te reflecteren op de eerste helft van het jaar en maak een plan voor de rest van 2024.

Ervaringsdeskundigen en ongemak verrijken Raden van Toezicht

Heb jij voldoende diversiteit en ervaringsdeskundigheid in jouw Raad van Toezicht? Regelmatig ondersteunen wij bij de samenstelling van Raden van Toezicht. Dit kan variëren van het zoeken naar één of meerdere leden, het uitvoeren van teamanalyses, tot het opzetten van een geheel nieuwe onafhankelijke RvT, bijvoorbeeld bij samenwerkingsverbanden. Onze ervaringen bieden een mooie gelegenheid om te reflecteren op wat (hedendaags) toezichthouderschap inhoudt en vanuit welke waarden toezicht wordt gehouden.

Solliciteren en selecteren anno nu: kopen op de groei

Ouders onder ons herkennen vast het dilemma: koop je kleding voor je kind precies passend, of koop je op de groei, zodat ze er niet binnen twee maanden al zijn uitgegroeid? Zelf herinner ik uit mijn jeugd dat bij het passen mijn broeken langer mochten zijn dan strikt nodig; met een omslag of extra zoom kon ik ze langer dragen! Kopen op de groei; ik weet niet beter, het was toen heel gewoon. Kijkend naar de arbeidsmarkt denk ik steeds vaker: kopen op de groei, zouden we die benadering ook niet meer moeten hanteren aan sollicitatietafels?! Voor werkgevers staat selecteren op passendheid namelijk sterk onder druk door de beperkte beschikbaarheid van personeel. Dat hoeft geen ramp te zijn. Wanneer beide partijen ervoor kiezen om te kopen op de groei, biedt het juist mooie kansen.

AGENDA
JE BENT WELKOM