Over K+V

K+V Profiel

Waarom doen wij wat we doen

De kracht van een organisatie zit in de mensen. En dan met name in het leiderschap van die mensen. Met het juiste leiderschap vorm je krachtige teams. Bij K+V geloven we dat de extra schakel ligt in het vinden van de juiste combinaties van mensen. Dat vraagt om analyse van het team, van de vraag en van de mens. Én het vraagt om scherpe kennis van de arbeidsmarkt. Bij die extra schakel bieden wij de juiste hulp.

Wie doen dat

Onze organisatie is opgebouwd uit sterke, onafhankelijke professionals. Met een gevoel en passie voor de mens. Vaak hebben we zelf uitgebreide leidinggevende of bestuurlijke ervaring en kennen we de druk en verantwoordelijkheid die een rol spelen bij onze relaties.

De professionals van K+V kennen als geen ander het werkveld van de meervoudige partijdigheid. Met scherpe realiteitszin en de betrokkenheid bij de mens zorgen we voor de optimale match tussen kandidaat en organisatie. Mensen maken immers het verschil.

‘Jullie professionals zijn net echte mensen,’ zei iemand ooit. Elk met een eigen verhaal zijn we in staat om leven en werk met elkaar in verbinding te brengen.

Tenslotte

Onze geschiedenis

K+V is vernoemd naar haar oprichters, Geurt van de Kerk en Ed van Venrooy. Vanaf het begin hadden zij de blik gericht op maatschappelijk betrokken organisaties, met als specialisatie: leiderschap. Dat zie je nog steeds terug in de pijlers binnen ons bedrijf: werving en selectie, interim management en advies.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor K+V vanzelfsprekend.

Ons kandidatenbestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (Cbp) en we verwerken en beheren alle gegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Wij zijn lid van Summum (branche vereniging W&S) en werken conform de de gedragscode van brancherichtlijnen.

Voor onze administratie maken wij gebruik van software van EasyToAccess in de cloud