Sterker word je samen

HOME > OVER K+V > REFERENTIES&BRANCHES

Referenties & Branches

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Vanaf de start van K+V in 1983 hebben wij organisaties mee kunnen helpen om meer omgeving- en klantbewust te zijn (van product of dienst, gericht naar klant en marktgericht). Daarvoor waren en zijn nieuwe mensen nodig met andere competenties en dat was en is nog steeds ons werkterrein. Dat startte in de jaren tachtig met gemeenten en provincies, in samenwerkingen met bedrijfsleven. Maar ook het Openbaar Vervoer, de energiesector, de gemeentelijke afvalbedrijven, etc. In de jaren 1990 en 2000 is daar heel logisch de zorg en het onderwijs bijgekomen. Tegelijkertijd zijn wij door ons goede relatienetwerk van 35 jaar, thuis in veel gelieerde branches zoals de volkshuisvesting, kinderopvang, kunst en cultuur, verenigingen en niet te vergeten de sport. Door onze focus op leiderschap van organisaties in een veranderende en veel eisende open omgeving, zien en leren wij dagelijks wat werkt en niet werkt. Dat geeft ons onze waarde als intermediair in uw branche. In ons referentieoverzicht en archief vindt u veel voorbeelden van succesvolle plaatsingen.

Archief

Gerealiseerd

Zorgorganisatie in het westen van het land

Sectormanager Thuiszorg

Mooie verbeter opdracht in combinatie met strategische, tactische en operationele vraagstukken
Bekijk vacature >>

Gemeente Bergen op Zoom

Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur

We zoeken een bevlogen en energieke gemeentesecretaris, die zich met passie inzet om de nieuwe bestuurs- en organisatiecultuur verder te brengen en uit te dragen.
Bekijk vacature >>

FARENT SOCIAAL WERK

Manager, met aandachtsgebied maatschappelijk werk

Als manager ben je verantwoordelijk voor accountmanagement voor functionele, en/of hiërarchische aansturing van medewerkers/teams en voor de kwaliteit en inhoudelijke doorontwikkeling van de dienstverlening van Farent.
Bekijk vacature >>

Aquon

Manager bedrijfsvoering

Je behoort tot het hart van de organisatie en je staat ervoor de organisatie in control te houden en naar het hogere plan te brengen, door de informatievoorziening goed te decentraliseren. We zien jouw reactie graag tegemoet!
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Directeur HR

Inspirerende directeur die de HR-afdeling kan upgraden en de organisatie kan laten ontwikkelen; een echte businesspartner!
Bekijk vacature >>

Dijklander Ziekenhuis

Afdelingshoofd OK Chirurgie

Koersvaste, daadkrachtige, verbindende, gedreven en betrokken teambuilder met leidinggevende ervaring in de zorg
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Zorgmanager Divisie Revalidatie & Herstel

Een betrokken Zorgmanager met meerjarige ervaring in een managementfunctie in de zorg en met ruime ervaring met hoogwaardige zorg.
Bekijk vacature >>

JP van den Bent Stichting

Bestuurder

Inspirerende, ervaren, open bestuurder die betrokken is bij de mensen die ondersteuning krijgen. En brengt ontspanning door flair en humor. Heeft overzicht en maakt zaken simpel.
Bekijk vacature >>

Octant

Directeur-Bestuurder

Als bestuurder ben je zelfbewust. Je bent zichtbaar en toegankelijk. Op de scholen en op het stafbureau. Je communicatiestijl is open en transparant. Je zorgt ervoor dat medewerkers aanhaken. Met gepaste trots en als de situatie erom vraagt, sta je op het podium. Nog liever geef je je medewerkers eigenaarschap. Je geeft vrijheid om ideeën uit te werken. Op het juiste moment geef je een zetje. Je zorgt voor een goede sfeer waardoor een prettige werkomgeving ontstaat.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Interim directeur

Krachtig interim manager publiek en zorg domein.
Bekijk vacature >>

Gemeente in het oosten van het land

Interim Senior Beleidsmedewerker onderwijs, sport en cultuur

Een senior in beleidsadvisering voor het bestuur en een sparringpartner en aanspreekpunt voor collega’s.
Bekijk vacature >>

K+V

Management Assistent

Je vindt het heerlijk om in chaos orde te scheppen en vele ballen tegelijk in de lucht te houden. Een fijne samenwerking is voor jou belangrijk!
Bekijk vacature >>

InnoSportLab Sport & Beweeg

Leden Raad van Toezicht

Leden voor een nieuwe RvT met specifiek financiële ervaring en met innovatie / start up ervaring die bij willen dragen aan de wereld van sport en bewegen om impact te genereren.
Bekijk vacature >>

InnoSportLab Sport & Beweeg

Beoogd Voorzitter

De beoogd voorzitter beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een consensusgerichte instelling, een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, mede in de publieke context waarin InnoSportLab functioneert
Bekijk vacature >>

PC V(SO) Kampen

Bestuurder

Je bent een ondernemende bestuurder. Je zoekt altijd naar de juiste verbindingen, intern en extern. Je hebt hart voor het speciaal onderwijs en bekijkt het onderwijs ook zakelijk. Je bent ambitieus en geeft perspectief. Je weet dat dit essentieel is voor een gezonde toekomstige organisatie. Je ziet de stichting als jouw organisatie, voelt je verantwoordelijk en je voelt je ondernemer.
Bekijk vacature >>

PC V(SO) Kampen

Lid Raad van Toezicht

We zoeken een toezichthouder met besturingservaring, een vanzelfsprekende autoriteit met wijsheid. Je hebt visie op en kennis van het onderwijslandschap en de (toekomstige) ontwikkelingen. Jouw affiniteit met de doelgroepen en leerlingen van PC (V)SO Kampen is zichtbaar. Je onderschrijft de doelstellingen en de grondslag van protestants christelijk onderwijs.
Bekijk vacature >>

Prinsenstichting

Directieadviseur

Voor Prinsenstichting zoeken wij een Directieadviseur, een verbinder met groot schakelvermogen in woord en daad. Reageer snel!
Bekijk vacature >>

Stichting AKN

Hoofd Gebouwbeheer

Wij zoeken een Hoofd Gebouwbeheer. In de dynamische omgeving van de media! Ben jij de samenwerkende en sturende techneut die Stichting AKN zoekt?
Bekijk vacature >>

Programmamanager

Voor een mbo afdeling zijn wij per direct op zoek naar een ervaren programmamanager voor de beroepshavo. Heb je kennis van het beroepsonderwijs, ervaring met gepersonaliseerd leren en ben je op de hoogte van de innovatieve ontwikkelingen ten aanzien van de inrichting van flexibel onderwijs en de gevolgen daarvan voor de onderwijslogistiek? Dan is dit de functie waarin je deze kennis kunt combineren en toepassen.
Bekijk vacature >>

Innovo – Onderwijs op Maat

Twee leden Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise halen en brengen in een toezichthoudende rol met grote maatschappelijke impact?
Bekijk vacature >>

Manager Klant & Wonen

We zoeken een interim manager Klant en Wonen voor een woningcorporatie in het noorden van Nederland. Reageer snel!
Bekijk vacature >>

Zorgverzekeraar in de randstad

Verpleegkundig Adviseur a.i.

Zorginhoudelijk en beleidsmatig advies, gebaseerd op je kennis van zorgprotocollen en -richtlijnen, jouw praktijkervaring en jouw verpleegkundige kennis.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Projectleider energie/duurzaamheid

Een projectleider die wijken en bedrijventerreinen duurzaam gaat maken in nauwe samenwerking met de inwoners en de bedrijven. Een authentiek mens die gelooft in duurzaamheid.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Vastgoed Regisseur

Een vastgoed regisseur die structuur brengt en in goede samenwerking het Vastgoed intern en extern inzet om bij te dragen aan de vele opgaven in de gemeente Deurne. Letterlijk en figuurlijk een rol met veel ruimte.
Bekijk vacature >>

Gemeente Alkmaar

Strategisch Planeconoom

Ben jij de Planeconoom die actief mee wil bouwen aan de toekomst van Alkmaar? Reageer snel!
Bekijk vacature >>

Veiligheidsregio Utrecht (VRU)

Hoofd Facilitair & Inkoop

Een interessante functie vol met uitdagingen op facilitair en inkoop gebied in een dynamische omgeving met een prettige en open werksfeer.
Bekijk vacature >>

Directieadviseur / Bestuurssecretaris

Meedenken over strategische beleidsontwikkeling, evaluatie en borging en verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de directeur en managers bij het vormgeven van externe contacten, productontwikkeling en ontwikkeling van ketensamenwerking op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Bekijk vacature >>

Erasmus College

Roostermaker

Je bent als roostermaker verantwoordelijk voor onder andere het jaarrooster, de toetsroosters en de vergaderroosters die in Zermelo worden gemaakt. Het dagrooster wordt door een collega gemaakt. Samen met deze collega ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van het roosterbureau. Uiteraard ben je in staat om indien nodig de werkzaamheden van de dagroostermaker over te nemen (het dagrooster wordt gemaakt in Magister).
Bekijk vacature >>

Liliane Fonds

Coördinator Financiën

Verantwoordelijke functie in een organisatie, die het verschil maakt voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Leidinggevende in een klein team van professionals. Analytisch en communicatief sterk.
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Gemeente Deurne zoekt een adviseur die vanuit lange termijn beleid werkt aan integrale opgaven rondom mobiliteit en verkeer met veel externe partijen. Een open en strategisch persoon die gaat voor het grote geheel en de toekomst.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Lid Raad van Commissarissen

Lokaal en maatschappelijk betrokken leider. Het nieuwe lid draagt met een duidelijk maatschappelijk betrokken profiel bij aan de diversiteit en inclusiviteit van de RvC en Circulus-Berkel.
Bekijk vacature >>

Stichting Wonen en Zorg Purmerend

Manager Bedrijfsvoering

Nieuwe functie in de topstructuur van een organisatie, teamspeler in het MT en in de aansturing, allround (verander) manager van de ondersteunende functies, zakelijk geweten.
Bekijk vacature >>

Stichting Penta

Schoolleider basisschool de Rank

Je zet het onderwijsbeleid en de tradities van de Rank voort en in samenspraak met het team voer je verbeteringen en vernieuwingen door. Voor collega-schoolleiders ben je een betrokken gesprekspartner die ruimte geeft aan de eigen regie en aan de professionaliteit van collega’s in de organisatie.
Bekijk vacature >>

Humankind

Manager Pedagogiek en Kwaliteit

Humankind staat voor “Groei en bloei voor elk kind” en dat vraagt om een leider die voorop gaat in ontwikkelingen en durft te pionieren. Jouw enthousiasme en passie voor kindontwikkeling drijft je daarin. Als pedagogische smaakmaker wil jij het verschil maken en een voorbeeld zijn. Daardoor blijft Humankind toonaangevend in kinderopvang- en ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

BrabantZorg

Manager Financiën / Ondersteuning & Advies

Ontwikkelopdracht voor ervaren bedrijfskundige, die denkt in processen en handelt vanuit organisatiebelang. Zakelijk geweten in een complexe organisatie. Moderne en creatieve professional.
Bekijk vacature >>

Stichting Sportservice De Vallei

Financial Controller

Ben jij de communicatieve en toekomstgerichte Financial Controller die Sportservice De Vallei zoekt? #sport #controller Reageer dan snel!
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Lid Raad van Toezicht

Wij zoeken een Lid Raad van Toezicht met zorginhoudelijk profiel en accent op zorginnovatie en ICT voor Gemiva – SVG groep. We kijken uit naar uw reactie!
Bekijk vacature >>

CWO (Stichting Commissie Watersport Opleidingen)

Onafhankelijk Voorzitter CWO

Onafhankelijk voorzitter van commissie watersport opleidingen die de brug slaat tussen de verenigingen en commerciële aanbieders met een breed opleidingen pakket gericht op kwaliteit en eigentijdsheid voor veiligheid van iedereen op en rond het water.
Bekijk vacature >>

Stichting Uniek

Leden Raad van Toezicht

De aanstelling van leden van de RvT is voor 3 keer 3 jaar. Binnen de RvT is sprake van een informele, positief-kritische cultuur en een gedrevenheid voor de inhoud van de dienstverlening en openheid in samenwerking. Stichting Uniek zoekt twee generalisten met accent op primair onderwijs en/of financiën.
Bekijk vacature >>

Jeugdbescherming west

Voorzitter Raad van Toezicht

Toezichthouder met natuurlijk gezag. In staat om gezamenlijke dynamiek vorm te geven in modern toezichthouderschap.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Lid Raad van Toezicht

Lid van de commissie kwaliteit en veiligheid, met een bijdrage vanuit het perspectief van de cliënten. Inhoudelijke achtergrond in de zorg met antenne voor actuele ontwikkelingen en technologie.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Voorzitter Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met natuurlijk gezag, die de Raad van Toezicht (vijf leden) als een team laat fungeren. Soepele en doelgerichte strateeg, die denkt en handelt vanuit gezamenlijke belangen.
Bekijk vacature >>

Beweging 3.0

Teammanager

Bevlogen en betrokken Teammanager gezocht voor prachtige VVT organisatie.
Bekijk vacature >>

Icare

Rayonmanager Veluwe Zuid

Je bent waarde gedreven en hebt een intrinsieke bevlogenheid voor de zorg en de cliënten en weet wat belangrijk is.
Bekijk vacature >>

Kwartiermaker Zorgcontractering / Zorgverkoop a.i.

Interim professional zorginkoop & -verkoop binnen de (WMO) Thuiszorg, en ZVW.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Clinical Director regio Eindhoven

Voor Evidensia zijn wij in de regio Eindhoven op zoek naar een Clinical Director. Een prachtige zelfstandige en veelzijdige functie met veel vrijheid in een bevlogen team van gedreven mensen in een ondernemende en sterk groeiende organisatie waar jij het verschil kunt maken.
Bekijk vacature >>

Novo College

Teamleider Novo College

Werken als teamleider binnen het Novo College is veelzijdig. Veelzijdig door het soort onderwijs, het steeds op- en afschalen van het leerlingenaantal en de bijbehorende onderwijscapaciteitsvraagstukken. Ook veelzijdig door de internationale achtergrond van de leerlingen. Elke dag is anders voor jou en voor je team. Dat vraagt veel van je leiderschap en daar krijg je ook veel voor terug. Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid voor het eigen gebouw, de financiën en de personeelsbezetting. Daarnaast zet je je in voor de positie van het Novo College binnen de regio. Samen met je team onderzoeken wat elke jongere op school nodig heeft om alles te geven en alle talenten er uit te halen.
Bekijk vacature >>

Teamleider / Transitieleider a.i.

Samen met de teamleiders de nieuwgevormde teams in hun kracht zetten op het gebied van veiligheid, kwaliteit van de zorg en de bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Manager ICT & Facilities

Voor deze gecombineerde managementfunctie ligt de nadruk op ICT en daarnaast op Facilities, inclusief huisvesting. De verhouding van de werkzaamheden zijn ongeveer 3 dagen ICT en 1,5 dag Facilities.
Bekijk vacature >>

Kwartiermaker a.i.

Een uitdagende veranderopdracht met impact!
Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het zuiden van het land

Vastgoed Adviseur

Vastgoed adviseur / assetmanager transformatie vastgoed, business cases, opstellen huisvestingsplannen.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Adviseur Beeldende Kunst

Strategisch en gedreven adviseur die kunstenaars, culturele instellingen, scholen, het verenigingsleven en gemeenten verbindt over kunst in de vrije tijd, in de openbare ruimte en op het podium.
Bekijk vacature >>

AM match

Manager Bedrijfsvoering

De manager bedrijfsvoering herken je net zoals alle andere medewerkers van AM match aan zijn doen en laten; “hij werkt met je samen, hij neemt initiatief, is creatief, heeft een enorme drive en realiseert afgesproken resultaten.”
Bekijk vacature >>

Bazalt Groep

Manager klant en markt

Als Manager klant en markt geef je mede richting aan het succes van het ondernemerschap van de Bazalt Groep. Jij adviseert proactief de bestuurder en het management op het gebied van marketingstrategie, communicatie- en verkoopbeleid. Dit met als doel om de organisatie optimaal te richten in haar ambities op het gebied van klantgerichtheid, marktpositie, profilering, communicatie. Om zo uiteindelijk de scholen optimaal te kunnen ondersteunen.
Bekijk vacature >>

Laurentius Ziekenhuis Roermond

Manager Financiën & Control

Manager van een enthousiast team van financiële professionals. Vormgever van modern financieel beleid in het kader van de nieuwe strategie. Strategisch adviseur voor Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. Integreert financiën op een toegankelijke wijze in de bedrijfsvoering van het ziekenhuis.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Projectleider ICT/Facilitair/Vastgoed

Waar worden de activiteiten belegd en werk dat uit in een proces
Bekijk vacature >>

Zideris

Clustermanager

Verbindende manager die balans aanbrengt tussen zakelijke bedrijfsvoering, professionaliteit en liefdevolle warme zorg. Dit doe je samen met gedragswetenschappers, team – en vakcoaches, de medische dienst en andere disciplines. Samen komen we verder!
Bekijk vacature >>

Gemeente Bronckhorst

Senior Beleidsmedewerker onderwijs, sport en cultuur

Een strategische en verbindende beleidsmedewerker die de verbinding maakt in een grote plattelandsgemeente tussen de maatschappij en de bestuurlijke besluitvorming op de terreinen onderwijs, sport en cultuur.
Bekijk vacature >>

Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Metropool

Directeur

Een directeur die in een complex veld leiding geeft aan een kleine organisatie die door samenwerking met gemeenten, bonden, NOC*NSF en anderen, topsport en talenten faciliteert, 24/7.
Bekijk vacature >>

MOvactor

Directeur

Als directeur draag je zorg voor de dagelijkse leiding van de organisatie, onder eindverantwoordelijkheid van een toezichthoudend bestuur dat een groot deel van de bestuurlijke taken en verantwoordelijkheden heeft gedelegeerd aan de directeur.
Bekijk vacature >>

Zideris

Manager Financiële Administraties en Informatievoorziening

In deze functie word jij de manager van een drietal afdelingen: 1. Financiële administratie (6 fte), 2. Clientadministratie (4 fte) en 3. een nieuw – gedeeltelijk nog samen te stellen – team informatievoorziening (business intelligence).
Bekijk vacature >>

PrivaZorg

Manager Services

Verantwoordelijk voor de serviceorganisatie die het primair proces ondersteunt.
Bekijk vacature >>

Gemeente Bronckhorst

Managers/OT-Leden

We zoeken voor gemeente Bronckhorst Enthousiaste Managers; het goede koesteren en het nieuwe ontwikkelen! Voor de clusters Omgeving, I&A, Communicatie, Zorg en Leren, JZ, Buiten, beleid en uitvoering.
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Manager pedagogische kwaliteit en innovatie

Als Manager Pedagogische kwaliteit en innovatie ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het team pedagogiek. Het team bestaat uit 14 medewerkers met de functies pedagogisch coach, pedagogisch beleidsmedewerker/ coach, sport coördinator, kwaliteitsadviseur en kwaliteitsmedewerker. Als manager in deze spilfunctie is het jouw verantwoordelijkheid de missie, visie, kernwaarden en strategie te vertalen naar concrete jaarplannen, rekening houdend met wetgeving.
Bekijk vacature >>

RINO amsterdam

Financial Controller

Als Financial Controller ben je teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan het hoofd Financiën. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van de dienstverlening. Daarbij ben je resultaatgericht en zorg je dat de basis op orde komt. De Financial Controller ziet toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten, voert uit en adviseert de organisatie.
Bekijk vacature >>

Gemeente Reusel-De Mierden

Afdelingshoofd Bedrijfsvoering

Afdelingshoofd die de leiding heeft over 45 mensen en vanuit het MT werkt aan visie, strategie en regionale samenwerking. Een leider die zakelijkheid en processen optimaliseert binnen de gehele organisatie.
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Manager Opvang

Als Manager Opvang Soest ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de (8) vestigingsmanagers en de resultaten van de vestigingen van Bink in Soest e.o. op het gebied van kwaliteit, personeel en bedrijfsvoering. Een integrale rol waar inhoud, leiderschap, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid sterk samenkomen.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis in Gelderland

interim projectleider zorgprestatiemodel

Voor een ziekenhuis in Gelderland zijn wij op zoek naar een interim projectleider voor de implementatie van het nieuwe zorgprestatiemodel. Inzet 24 uur per week voor de duur van minimaal zes maanden.
Bekijk vacature >>

Zorginstelling op Veluwe

Teammanager Wijkverpleging a.i.

Voor een zorginstelling op de Veluwe zijn wij op zoek naar een Teammanager Wijkverpleging voor 24 uur per week voor een duur van 6 maanden.
Bekijk vacature >>

Farent

Manager Bedrijfsvoering

Het bedrijfsmatig laten (doen) uitvoeren van het strategisch beleid en het ontwikkelen en implementeren daarvan met betrekking tot de portefeuilles financiën, ICT, facilitair, huisvesting, data & registratie en kwaliteit. Het zorgdragen voor de planning en controll-cyclus door leiding te geven aan medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering en het ondersteunen van het primair proces.
Bekijk vacature >>

FARENT SOCIAAL WERK

Manager P&O

De manager P&O valt onder de hiërarchische aansturing van de bestuurder en is lid van het managementteam. Geeft leiding aan de vijf medewerkers van de afdeling P&O, heeft functioneel afstemming met collega-managers en werkt daar nauw mee samen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Oirschot

Bestuursadviseur

De strategische verbinder tussen Oirschot en de omgeving én binnen de gemeentelijke organisatie zelf. Een communicator pur sang die in de politiek bestuurlijke wereld authentiek koers houdt.
Bekijk vacature >>

Estea Zorg

Directeur Zorg

Ondernemende zorgdirecteur, resultaatgericht en inspirerend, hands-on met bestuurlijk vermogen.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Lid Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met cultureel profiel die zorgt voor scherpte en sparringskracht en expertise in publiek private samenwerkingen en toezicht houdt op de zachte en harde kant van Cultuur Oost.
Bekijk vacature >>

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

Business controller

Een onafhankelijke kritische geest die er voor zorgt dat wat gedaan moet worden gedaan wordt. Tegenkracht en structuur organiseren in een parate organisatie. Communicatief vaardig, helder en duidelijk.
Bekijk vacature >>

NSG Groenewoud

Rector

Je bent een rector die in de visie van de school gelooft en dit uitdraagt. Respect, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn waarden die je onderschrijft. Je bent maatschappelijk betrokken en weet ontwikkelingen vanuit de maatschappij de school in te brengen.
Bekijk vacature >>

Stichting AURO

Directeur OBS de Zuidooster

De directeur is eindverantwoordelijk, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. Als directeur sta je bij stichting AURO niet alleen, er is een goed collegiaal directie-/intervisieteam en ondersteuning van het bestuursbureau. Dat betekent overigens ook dat iedere directeur bovenschoolse taken heeft en zo bijdraagt aan de ontwikkeling van stichting AURO als geheel. Stichting AURO biedt ook coaching en interne scholing aan.
Bekijk vacature >>

Instituut Fysieke Veiligheid IFV

Hoofd Finance & Control

Ben jij een daadkrachtige en stevige manager, weet jij goed de balans tussen business en finance te houden? Het Instituut Fysieke Veiligheid zoekt een Manager Finance & Control.
Bekijk vacature >>

Landelijk bestuur Veilig Verkeer Nederland

Secretaris Landelijk Bestuur

‘linking pin’ tussen Landelijk Bestuur, Bureau en Verenigingsraad en zorgt zo dat de processen goed verlopen
Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland

Bestuurder Landelijk Bestuur, district West

Ben jij een inspirerende bruggenbouwer, een verbinder en op zoek naar een bestuursfunctie? Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar een Bestuurder voor het Landelijk bestuur, district West.
Bekijk vacature >>

De Zonnebloem

Manager Vrijwilligers

Ben jij een manager met een frisse blik en humor, empathie en daadkracht? Dan zoeken we jou als Manager Vrijwilligers bij De Zonnebloem!
Bekijk vacature >>

Evidensia

Clinical Director Venlo

Clinical Director voor de regio Venlo en Horst
Bekijk vacature >>

De Zonnebloem

Manager Facilitair en Inkoop

Ben jij een onderhandelingsvaardige, coachende leider? Misschien zoekt De Zonnebloem jou dan als Manager Facilitair en Inkoop. Lees hier verder, we zien jouw reactie graag tegemoet!
Bekijk vacature >>

De Zonnebloem

Manager Producten en Diensten

Ben jij een teamspeler met visie? Lees dan snel verder voor de functie van Manager Producten en Diensten bij De Zonnebloem.
Bekijk vacature >>

De Zonnebloem

Manager Marketing en Fondsenwerving

Ben jij de Manager Marketing en Fondsenwerving die De Zonnebloem zoekt? Lees snel verder en reageer!
Bekijk vacature >>

Oosterpoort

Teamleider Diensten

Voor de teamleider diensten ligt er een prachtige uitdaging. De IT-ontwikkelingen en de digitalisering zorgen voor ongekende mogelijkheden in de inzet en effectiviteit van onze diensten en de efficiency van onze bedrijfsvoering. Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de teams  HR, IT, Communicatie, Kwaliteitsverbetering en het zelfsturende secretariaat.
Bekijk vacature >>

SDW

Hoofd Financiële Administratie

Financiële processen efficiënt en effectief, jaarrekening, salarisadministratie en verslaglegging
Bekijk vacature >>

Service Organisatie Nederland Sport

Accountmanager Service Organisatie

Service Organisatie Nederland Sport biedt een uitdagende en ondernemende rol in een organisatie in opbouw. Samen keuzes maken en realiseren.
Bekijk vacature >>

Caparis

Manager HRM

Echte HRM professional met passie voor het vak, die inspirerend leidinggeeft aan een afdeling in opbouw. Vormt in persoonlijkheid en verbindend gedrag het cement van de organisatie. Passie voor talentontwikkeling en een inclusieve samenleving.
Bekijk vacature >>

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF)

Directeur-Bestuurder

De directeur-bestuurder is een verbinder pur sang, die strategisch en communicatief samenwerkt. Een generalist met affiniteit en ervaring met maatschappelijke dienstverlening in brede zin.
Bekijk vacature >>

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

Teamleider Vastgoed, Services en Projecten

Wil je ook samen werken aan veiligheid? Lees snel verder of jij de Teamleider Vastgoed, Services en Projecten bent die de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland bent!
Bekijk vacature >>

Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

Manager Venture Capital NVP

Je zet je actief in voor het behartigen van de belangen van venture capital firma’s  en laat hen voelen dat jij de persoon bent die ze vertegenwoordigd bij alle stakeholders betrokken bij beleid en uitvoering van participaties en firma’s. Door naar buiten te treden verhoog je de bekendheid van de NVP en de VC-sector en daarmee de bekendheid van investeren in startups en scale-ups in Nederland. Je slaat de brug tussen beleid, ondernemen en VC en hebt daarbij alle vrijheid om zelf initiatieven te ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Delft

Opdrachtgever Jeugd en Onderwijs

Delft zoekt een zelfbewuste en autonome opdrachtgever, een professionele tegenspreker, die rolvast is en tegelijkertijd verbindend is en executiekracht heeft. Met grote affiniteit met (en interesse in) het Sociale domein (Jeugd en Onderwijs).
Bekijk vacature >>

Gemeente Delft

Opdrachtgever Maatschappelijke Voorzieningen

Een zelfbewuste en autonome opdrachtgever, een professionele tegenspreker, die rolvast is en tegelijkertijd verbindend is en executiekracht heeft. Met grote affiniteit met (en interesse in) het Fysieke en Sociale domein (de Maatschappelijke Voorzieningen).
Bekijk vacature >>

Stichting Trinamiek

College van Bestuur

Wij zoeken een Rijnlander. De bestuurder die rolmodel durft te zijn. Moedig en dienstbaar de ander sterker kan maken. De ander helpt te sturen en keuzes te maken en het niet zelf gaat overnemen. Iemand die de organisatie verder brengt met het Rijnlandse denken en werken zodat mensen elkaar weten te vinden, focus aanbrengen en weten hoe ze het met elkaar gaan doen. De bestuurder die helpt het ook echt te realiseren.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Operationeel Manager

Inspirerend en verbindende operationeel manager, een natuurlijk leider met verstand van financiën
Bekijk vacature >>

MBO Amersfoort

Twee leden Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise halen en brengen in een toezichthoudende rol met grote maatschappelijke impact? Dan nodigt de RvT van MBO Amersfoort jou uit te reageren.
Bekijk vacature >>

Afdelingsmanager Publiekszaken

Wij zoeken een manager die dichtbij de mensen staat, ondanks Covid, en met name de speciale veiligheid in de organisatie verbeterd. Het afdelingshoofd is integraal verantwoordelijk voor doelen, middelen, personele capaciteit en het functioneren van de afdeling en geeft daarbij leiding aan twee unithoofden. Stimuleert professionele ontwikkeling en persoonlijk leiderschap van de unithoofden en medewerkers.
Bekijk vacature >>

Een selectie van onze Opdrachtgevers