K+V Onderwijs en Kinderopvang, bevlogen en eigentijds​

We geloven in de kracht van de mens. Dat leiderschap en mensen die elkaar aanvullen nieuwe perspectieven kunnen brengen, verandering en groei kunnen verwezenlijken, voor elkaar, voor de organisatie en vooral voor hun omgeving. Onze missie is om daar een essentiële rol in te spelen. Juist nu, in een periode waar tekorten en afstand soms kan zorgen dat de verbinding niet vanzelf gemaakt wordt. Als team zijn we landelijk actief en werken we in het onderwijs en in de kinderopvang. We kunnen je organisatie helpen met verrassende werving en selectie procedures en inhoudelijke interim vraagstukken.

Werving en selectie:
Speed, Slow, Show: onbevangen ontmoeten en samen kiezen

Sta je in de zoektocht naar een nieuwe teammanager, directeur of bestuurder open voor een werving- en selectiemethode waarbij nieuwsgierig zijn naar elkaar centraal staat? Waarbij ontmoeten belangrijker is dan oordelen?  Om vervolgens daarna in een dialoog de verdieping op te zoeken? Dan is Speed, Slow, Show dé werving- en selectiemethode voor jouw organisatie! Gericht op draagvlak, samen kiezen en verantwoordelijk zijn. Is het tijd om te kijken naar de aanvulling? En te zien wat iemand kan brengen in plaats van wat iemand niet heeft? Klik verder voor meer informatie

Interim: de juiste persoon op de juiste plek
Speed, Slow, Go

Ontmoet diverse professionals en maak in één dag je keuze. Een interim positie moet snel ingevuld worden, maar het is belangrijk om toch een zorgvuldige keuze te maken. Speed, Slow, Go voor interim biedt de mogelijkheid om in één week de geschikte interim manager te vinden en meerdere kandidaten te ontmoeten. Je kan zelf de commissie samenstellen en samen ontmoeten jullie in een dagdeel diverse interim managers. Daarna selecteer je gelijk door, heb je een verdiepend gesprek en maak je de definitieve keuze. Ontmoet eerst de persoon en onderzoek stevig de competenties. Zo weet je in een rap tempo of deze kandidaat past binnen jullie team. Wij zorgen voor keus, diversiteit en karaktereigenschappen die passen bij de opdracht.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met met ons op.
Tamara Wijnja (Bel direct: 06 839 520 12)
Martine van der Velpen (Bel direct: 06 5060 3351)
Johannes Arets (Bel direct: 06 1026 0480)

"De speed, slow, show-procedure vraagt er gewoon om dat je jezelf laat zien. Het kan bijna niet anders.”

Lisette Pondman -
Directeur-Bestuurder RINO amsterdam

"Je ziet heel veel mensen. Dat geeft een beeld van de organisatie en je proeft direct de sfeer en de cultuur. Uit het oogpunt van de organisatie is het fijn om te kunnen zien wie je in huis gaat halen."

Jean-Pierre Giesen -
lid College van Bestuur bij MosaLira

"Iedereen koos onbewust voor hetzelfde type manager, dat was bijzonder om te zien."

Henk Moonen-Wolters - Sector Directeur ISK bij Novo College - Stichting LVO

Onze procedures zijn eigenwijs en eigentijds

Opdrachtgever aan het woord

Novo-College-teamleider

Henk Moonen-Wolters over Speed, Slow, Go

"Na drie minuten in gesprek te zijn geweest, zagen we dat zij de persoonlijkheid heeft die we nodig hebben." Lees hoe K+V in enkele weken de juiste teamleider vond voor het Novo College.

Kandidaat aan het woord

Susanne Hannen ZIEZO

Susanne Hannen over Speed, Slow, Show

“Wanneer heb je voor het laatst ruzie gehad?” Susanne Hannen is enigszins verbaasd bij het horen van de openingsvraag van haar sollicitatiegesprek. Deze vraag heeft ze niet zien aankomen. Lees hoe Susanne terugkijkt op de procedure.

De volgende onderwijs- en kinderopvanginstellingen gingen de uitdaging al aan:

frisse kijk logo

Schoolleidersopleiding

De ambitie om schoolleider te worden en wil je binnen 1,5 jaar geaccrediteerd raken? K+V biedt in samenwerking met Onderwijs maak je Samen de Schoolleidersopleiding Frisse Kijk. Meer info

Nieuwste vacatures en opdrachten

WERK MET KARAKTER

Directeur-Bestuurder

[vast]

Gorinchem
Creatieve strateeg die uitnodigt tot samenwerken
Als creatieve strateeg durf je anders te kijken, te stimuleren en goede ideeën te omarmen. Als strategisch leider ben je organisatie- en politiek sensitief, sta je boven en toch tussen de partijen. Je bent transparant en benaderbaar. Mensen voelen zich veilig bij jou en kloppen graag bij jou aan. Op eigen wijze en authentiek durf jij jouw rol in te vullen en geloof je in ontwikkeling voor iedereen.
Lees meer

Directeur SWV VO

[vast]

Zuid-Limburg
SWV VO Maastricht Heuvelland en Parkstad
Dit is een functie met veel invloed en veel mogelijkheden, maar dat kan uitsluitend in samenwerking met anderen. In verbinding met het netwerk, actief, stimulerend en realiserend. Je zult de ander moeten winnen, meekrijgen en in hun kracht zetten.
Lees meer

Bestuurder

[vast]

Raamsdonksveer
Slimme, benaderbare, onderwijskundige leider
Jij bent een leider waar je op kan bouwen. Bij jou voelen mensen zich op hun gemak. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je bent benaderbaar. Als bestuurder zorg je voor de juiste balans tussen een duidelijke visie, kaders meegeven en duidelijke verwachtingen scheppen. Op een prettige manier ben je doorlopend kritisch.
Lees meer

Directeur Techniek

[vast]

Harderwijk
Onderwijskundig ondernemer
Je bent een enthousiaste, open en eerlijke leider. Je bent gecommitteerd, afspraak is afspraak. Dat maakt je zowel intern als extern een betrouwbare partner. Als onderwijs ondernemer zoek je met elkaar een pakkende koers, een visie die klopt. Sluit je aan bij het DNA van MBO Harderwijk.
Lees meer

HIER IS DE JUISTE KANDIDAAT AL GEMATCHT

Stichting in het midden van het land

Interim HR/Beleidsadviseur

Als HR/Beleidsadviseur ben je een echte senior in je vak.
Bekijk vacature >>

VO School

Projectmanager Kwaliteitszorg VO

We zijn op zoek naar een manager die anderen vindt en inspireert op de inhoud. Een autoriteit als het gaat om de ontwikkeling van leerlingen en hoe je hier onderwijs op inricht. Je hebt uitgebreide ervaring op het gebied van ontwikkeling en borging van kwaliteit en innovatie. Je bent conceptueel sterk, je bent gewend grote lijnen uit te zetten en te vertalen naar de werkvloer zodat het ook gebeurt.
Bekijk vacature >>

VO school

Kwaliteitszorgfunctionaris VO

Als kwaliteitszorgfunctionaris draag je bij aan de inhoudelijke implementatie en borging van onderdelen van het kwaliteitszorgplan en evalueert de mate waarin kwaliteitszorg binnen de verschillende lagen juist en duurzaam is belegd.
Bekijk vacature >>

MosaLira

Interim ondersteuner directeur (SO en VSO)

Iemand die sensitief, mensgericht, doelgericht is en graag anderen ondersteunt.
Bekijk vacature >>