Boegbeeld

'S-GRAVENHAGE
Organisatie |

Cato wonen welzijn zorg

Cato zet zich ervoor in dat ouderen zo lang mogelijk gezond blijven en zelfstandig kunnen blijven wonen. Dat kan in één van de seniorenwoningen of in onze twee zorgcentra. Een comfortabel huis, een zinvolle daginvulling en deskundige zorg bepalen samen de kwaliteit van leven van de ouderen. Bij Cato zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Werken bij Cato betekent werken mét ouderen en vóór ouderen. Dat doe je graag, want je houdt van mensen. Daarom zoek je de ruimte en gelegenheid om ieders talenten, van zowel de bewoner, de medewerkers als die van jouzelf, te ontwikkelen en in te zetten.

 

Cato is een lerende organisatie, in beweging en ambitieus, en maakt zich op voor de toekomst: het optimaliseren van professionele, kwalitatieve en liefdevolle zorg. Samen verder bouwen aan de Cato-organisatie, daar loop jij voor warm.

KV_Opdrachten_Cato
Functie | Manager

Je bent integraal verantwoordelijk voor de locatie Carel van den Oever. Je werkt samen met de zorgteams (circa 60 fte) aan een grote taak: het bewerkstelligen van een hoge kwaliteit van professionele zorg en oprechte interesse voor de bewoners én het verstevigen van de marktpositie van de locatie. Door jouw aandacht, betrokkenheid bij het sociale netwerk van de bewoners, de vrijwilligers en de (wijk)bewoners, maak jij het verschil. Je maakt de verbinding tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ door diensten aan te bieden waar zowel de bewoner, maar ook de buurt, wat aan heeft. Hierdoor krijgt de locatie Carel van den Oever een open en levendig karakter. The place to be! Als locatiemanager sta jij hier aan het roer en ben je als het ware het boegbeeld van de locatie.

 

Als lid van het managementteam ben je resultaatverantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering van je locatie (inclusief het Ontmoetingscentrum) alsook voor de kaders behandeldienst. Je levert een proactieve bijdrage aan het ontwikkelen van het beleid van de Cato-organisatie. Je schrijft op basis van bestuurlijke kaders een jaarplan voor je locatie. Daarnaast draai je je hand niet om voor het vertalen van innovaties binnen je vakgebied en kansen in de markt naar projecten & pilots met zichtbare resultaten. Je ontvangt hiërarchisch leiding van en rapporteert rechtstreeks aan de bestuurder.

 

Je werkt samen met je teams, de collega’s behandeldienst en ondersteunende diensten aan één doel: het welzijn van de bewoners en de buurt.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Ben jij het boegbeeld voor de locatie Carel van den Oever!

Je weet precies wat de dagelijkse zorg inhoudt die bewoners nodig hebben. Je bent sociaal vaardig, goed in het creëren van draagvlak en een echt ‘mensen’-mens. Jouw drijfveer is dat persoonlijke aandacht het leven van de bewoner mooier maakt en de medewerkerstevredenheid verhoogd. Dit doe je door persoonsgerichte en veilige zorg te bieden, open en transparant te zijn en continu samen te leren en te verbeteren. Je zorgt dat medewerkers zich zo goed mogelijk ontwikkelen en leren om zelfstandig hun taken uit te voeren. Je bent proactief en in staat om daadkrachtig te handelen. In staat om feedback te genereren op je eigen functioneren en het voorbeeld te zijn voor de medewerkers van je locatie. Betrouwbaar, betrokken, verbindend en een vertrouwd gesprekspartner voor medewerkers, collega’s, vrijwilligers en voor cliënten en familie.

 

Dat betekent dat je in ieder geval:

 • Coachend leiding kunt geven
 • Kunt werken vanuit het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg
 • Je productie-, financiële en bedrijfsmatige resultaten weet te behalen
 • Uitvoering kunt geven aan een juiste wijze van het personeels- en arbobeleid, volgens wet- en regelgeving
 • Een HBO/WO-diploma hebt en beschikt over een aanvullende managementopleiding
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt als coachende manager in een vergelijkbare functie
 • Dat je ambitie hebt: je wilt ontwikkelen en je vakkennis op peil houdt
 • In staat bent om strategisch beleid vanuit het operationele proces te voeden en je weet strategische keuzes operationeel door te vertalen
 • Actuele kennis hebt van het landschap ouderenzorg in de Haagse regio, of die snel op kan bouwen
Aanbod

Dat je ruimte krijgt en je wordt gestimuleerd om te werken aan een professionele groei. Bijvoorbeeld door opleiding binnen je vakgebied, training voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk door kennisuitwisseling met collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT; FWG-schaal 65. Cato biedt je een vaste aanstelling van 32-36 uur aan.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie van Cato zult ontmoeten.

 • kennismaken (speed op dinsdag 19 september) (hele dag) waarin je langs twee tafels kort kennis maakt met de organisatie en met name de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
 • selectie (slow op donderdag 21 september) waarin ruimte is voor aandacht en diepgang.
 • presentatie en eindgesprek (show op maandag 25 september) waarin je laat zien waarom je leidinggeeft, hoe je dat doet en wat je hebt bereikt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.