Mensgericht

DEN HAAG
Organisatie |

Woonzorgcentra Haaglanden

Woon Zorgcentra Haaglanden (WZH) is actief binnen de regio Haaglanden en richt zich op cliënten in de plaatsen Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en Rijswijk. De kern van het aanbod is het leveren van complexe zorg aan ouderen, dementerenden en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) op basis van transmurale zorgpaden. Organisatorisch is WZH verdeeld in woonzorgcentra en een thuiszorgtak. De woonzorgcentra van WZH zijn verantwoordelijk voor uitvoering van het beleid in hun locatie. Op centraal niveau is een aantal ondersteunende functies en diensten belegd. De omzet bedraagt 131 miljoen, er werken 2.390 medewerkers en 758 vrijwilligers.

 

Locatie De Strijp

Locatie De Strijp is een van de 12 woonzorgcentra van WZH. Deze locatie is gespecialiseerd in verpleeghuiszorg voor ouderen met dementie en voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Er is een cultuurspecifieke woongroep voor Indische ouderen.

Kenmerkend voor locatie De Strijp is het open en groene karakter van de locatie, de aanwezigheid van levende dieren en het veelvuldig toepassen van Domotica en complementaire zorg.

Men werkt nauw samen met WZH Nieuw Berkendael, de expert locatie op het gebied van NAH. Locatie De Strijp heeft het gouden kwaliteitskeurmerk van Prezo.

KV_Opdrachten_WoonZorgcentra-Haaglanden
Functie | Locatiemanager

Als lid van het managementteam ben je resultaatverantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering van jouw locatie, de kwaliteit en volume van de dienstverlening (zorg, welzijn, wonen), het personeel, de vrijwilligers en het middelenbeheer. Je weet samen met de 150 medewerkers, 3 teamleiders, de behandelaars en 40 vrijwilligers iedere dag het verschil te maken; voor cliënten, mantelzorgers, verwanten en andere bezoekers van WZH De Strijp. Aandacht, betrokkenheid bij het sociale netwerk van de bewoners, de vrijwilligers en de (wijk)bewoners zijn onderdeel hiervan. Je zorgt voor de verbinding tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ en weet de buurt te betrekken bij de locatie en zo interactie op gang te brengen. Je werkt op een innovatieve en doortastende wijze aan het verder verbeteren van de kwaliteit van de professionele zorg en de noodzakelijke innovaties hierin. Als locatiemanager loop je rond, kijkt, hoort en voelt en laat je zien wat eigenaarschap is.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Zichtbaar, doortastend en mensgericht

Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd en in staat om de locatie in de zwarte cijfers te houden. Authenticiteit, zichtbaarheid, sensitiviteit, ontwikkelings- en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die onlosmakelijk aan jou verbonden zijn.

Je weet je omgeving te inspireren, bent enthousiast en hebt relativeringsvermogen en humor. Op een open en gelijkwaardige wijze steun jij jouw teamleiders bij het coachen van de teamleden in hun ontwikkeling. Je hebt ervaring in de zorg, een HBO/WO diploma en beschikt over een aanvullende management opleiding.

 

Aanbod

Ruimte en stimulans om te werken aan professionele groei. Bijvoorbeeld door opleiding binnen je vakgebied, training voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk door kennis- en ervaring uitwisseling met collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT; FWG-schaal 65. WZH biedt je een vaste aanstelling van 32-36 uur aan.

Procedure

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

 

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Kandidaten die eerder op deze functie hebben gereageerd, hoeven niet nogmaals te reageren.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Locatiemanager
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.