Verbinder

UTRECHT
Organisatie |

Kinderstralen

Kinderstralen, Lunchen op school verzorgt tussenschoolse opvang op ongeveer 50 basisscholen in 8 provincies. Met een team van 80 (pedagogisch) medewerkers en circa 800 vrijwillige overblijfmedewerkers wordt voor 15.000 kinderen een veilig klimaat gecreëerd tijdens de middagpauze. Naast TSO biedt de organisatie ook voor- en naschoolse opvang aan op scholen en heeft een eigen Academie. De Academie biedt praktijkgerichte scholing en persoonlijke coaching voor alle coördinatoren en overblijfmedewerkers in Nederland. De cultuur binnen de organisatie is informeel. Elkaar helpen, hulp vragen en samen het werk doen. Daarnaast is de passie voor het kind en het gedachtegoed van de organisatie een duidelijke verbindende factor. Voelbaar staat het kind centraal.

KV_Opdrachten_Kinderstralen
Functie | Manager

De Manager Kinderopvang is het gezicht van de organisatie, verbindt mensen en heeft oog voor iedereen, intern en extern. Je stuurt de regiomanagers aan die de coördinatoren aansturen. Daarnaast motiveer en inspireer je de vrijwilligers, draag je bij aan het bewaken en vormgeven van de visie. Je bent in staat ontwikkelingen te signaleren en deze te vertalen ten behoeve van de algemene strategie van de organisatie.

 

Consequent, communicatief en commercieel

Je bent consequent in waar jij en de organisatie voor staan. Maakt duidelijk waar ieders verantwoordelijkheid ligt, hoe de processen lopen en geeft hier leiding en structuur aan. De manager stimuleert mensen om zelf sturing te geven aan hun werk en de te behalen resultaten. In het perspectief voor de toekomst van de organisatie.

Je bent communicatief sterk, kan goed met mensen omgaan en relaties opbouwen. Je kunt goed luisteren, staat open voor ieders perspectief en laat mensen meedenken. Je kunt de visie en missie van de organisatie goed overbrengen zowel intern als extern. Je krijgt mensen mee in jouw gedachtegoed en die van de organisatie.

Je hebt een commerciële en kosten kritische instelling en vindt het leuk om nieuwe toegevoegde waardes te creëren. De manager vangt signalen binnen en buiten de organisatie op en vertaalt deze door naar betere en nieuwe dienstverlening. Samen met de regiomanagers zorg je ervoor dat de organisatie de vanzelfsprekende voorkeurpartner is. De organisatie is een stichting, maar ontvangt geen subsidies.

Je hebt samen met de algemeen directeur de dagelijkse leiding van de organisatie.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Verbindende leider en strategische partner

We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan. Iemand die proactief en ondernemend is, zelf verantwoordelijkheid draagt maar ook anderen hierop durft aan te spreken. Iemand die in staat is om de organisatie verder te professionaliseren, anderen hierin meekrijgt en enthousiasmeert. Je hebt minimaal een Hbo werk- en denkniveau. Essentieel is affiniteit met pedagogiek, passie voor het kind en werken met vrijwilligers. Je hebt leidinggevende ervaring en aantoonbaar teams naar een hoger plan gebracht.

 

Daarnaast heb je een visie over Kinderopvang en weet deze goed over te brengen. Kennis van wet- en regelgeving kinderopvang, personeelszaken is een pré.

Aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie met een hoge verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Een informele werkomgeving met betrokken en bevlogen collega’s. De functie is voor 3 tot 4 dagen in de week. Kinderstralen, Lunchen op school hanteert het salarisniveau van de kinderopvang maar niet de CAO. Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je krijgt een (lease) auto, telefoon en laptop en je moet zelf een pensioenvoorziening regelen. De functie is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

  • Speed waarin je langs drie tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • Show waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de leiding neemt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.