Verbinder

HOORN
Organisatie |

Stichting Ouderenzorg Wilgaerden

Het betreft hier een locatie van grote organisatie die zorg & ondersteuning verleend aan ouderen. Ongeveer 100 medewerkers leveren op deze locatie de zorg en ondersteuning aan 49 cliënten met en zorgvraag zzp 4 tot en met 6. De organisatie heeft de afgelopen jaren stappen gemaakt naar een dienstverlening gebaseerd op het werken met zelforganiserende en multidisciplinaire teams. De teams worden daarbij ondersteund door teamcoaches en voor complexe zorgvragen door verpleegkundigen. Om deze gewenste verandering ook op deze locatie met succes te laten plaatsvinden is men op zoek naar een Programmamanager ‘cultuurverandering’ die de teamcoach gaat ondersteunen.

KV_Opdrachten_Wilgaerden
Functie | Programmamanager ‘cultuurverandering’

U gaat de teamcoach ondersteunen om ook op deze betreffende locatie het werken met zelforganiserende, multidisciplinaire team succesvol te laten plaatsvinden.

U gaat een analyse maken met betrekking tot de toekomstbestendigheid van deze locatie en dit verwoorden in een strategisch plan. Dit plan presenteert u aan het bestuur aan het eind eerste kwartaal 2018.

U zet in samenwerking met de teamcoach de gewenste intensieve cultuur- en organisatieverandering in gang door middel van een duidelijke visie, een andere wijze van kijken, positieve verbindede wijze van communicatie en natuurlijk het juiste voorbeeldgedrag.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Inspireert, verbindt, versterkt

Succesvolle interim management ervaring in de intramurale ouderenzorg op het gebied van strategische- en verandervraagstukken. Bewezen staat van dienst met het ombuigen van weerstand naar een meer positieve ondernemende instelling bij medewerkers die lastig in beweging te krijgen zijn. Ervaring met leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid en processen ten aanzien van zorg- en dienstverlening. Academisch werk- en denkniveau.

Aanbod

Een interessante en uitdagende interim positie, 3 tot 4 dagen per week voor een periode van 3 tot 6 maanden.

Procedure

Potentiële kandidaten worden na selectie uitgenodigd voor een oriënterend gesprek bij K+V. De beoogde startdatum is zo spoedig mogelijk.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Programmamanager ‘cultuurverandering’
Interim

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.