Ondernemer

DEVENTER
Organisatie |

KonnecteD

KonnecteD verbindt als netwerkorganisatie duurzaam aanbod met vragen uit de markt. Deventer WerktalentSallconDigiWerkt en Sallcon Groen zijn onderdeel van KonnecteD. Samen met de aangesloten gemeenten Deventer en Olst-Wijhe, ondernemers en partners wordt met karakter gewerkt aan oplossingen om bedrijvigheid en werkgelegenheid duurzaam te laten groeien. Geluk door werk. Dat is wat KonnecteD wil bereiken.

 

Dit voorjaar is na 5 jaren de transformatie van traditioneel SW bedrijf naar sociale onderneming succesvol verlopen, een doorontwikkeling volgt. Dit legt een goed fundament onder de uitdagingen van de Participatiewet en maakt het mogelijk om meer sociale impact te creëren. De organisatie zoekt een directeur die sociale menskracht verbindt en organisaties meeneemt om samen lokaal de inclusieve samenleving te bevorderen.

KV_Opdrachten_Konnected
Functie | Directeur

Op de agenda staan de komende jaren belangrijke punten: het stimuleren van voldoende werkgelegenheid voor bestaande en nieuwe doelgroepen, innovatie (product- en diensteninnovatie), waarbij er een duidelijke stip aan de horizon moet komen en de weg daarnaartoe. Hierin ligt een belangrijke taak in de relatie met de Raad van Commissarissen, om de strategische lijnen uit te zetten en om daarin de gemeenten mee te nemen.

 

De directeur is lid van en geeft leiding aan het managementteam, dat bestaat uit de managers van Deventer Werktalent, Sallcon, de controller en de manager P&O. De manager P&O is tevens secretaris van de Raad van Commissarissen. Als directeur ben je eindverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de visie, het strategisch beleid en de implementatie in de organisatie. De directeur legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen en aan de aandeelhouders, de gemeente Deventer en Olst-Wijhe. De directeur is tevens secretaris van de Gemeenschappelijke Regeling.

 

 

 

 

Functie-eisen

De ideale kandidaat is een ervaren manager met:

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Strategisch inzicht om de organisatie toekomstbestendig te maken
 • Kennis van het bedrijfsleven in de regio, met een netwerk in de regio
 • Goede sociale vaardigheden en is een karaktervol ondernemer
 • Een systematische aanpak en behoudt daarbij overzicht, zet samen met het MT de strategische en tactische lijnen uit en zet/brengt de stakeholders in positie

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Ondernemend en toekomstgericht
 • Je bent dienstbaar, degelijk, verbindend, authentiek, met gevoel voor timing
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden; je bent besluitvaardig en daadkrachtig
 • Je beschikt over politiek-bestuurlijke ‘snapkracht’; succes zit in samenwerking en teambuilding
 • Je herkent de combinatie van twee werelden: ondernemers en politiek-ambtelijke wereld; je bent zakelijk, commercieel en pragmatisch ingesteld
 • Je beschikt over een goede dosis humor en over relativeringsvermogen
 • Je waardeert mensen. Je laat met regelmaat je gezicht zien en staat voor resultaat met de menselijke maat
Aanbod

Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden: CAR-UWO 17 met een uitloop naar S18, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Gesprekken bij K+V zijn in week 49 – 50, de gesprekken bij KonnecteD worden gepland in week 2; we streven ernaar de procedure voor 1 februari 2018 af te ronden. Beoogde startdatum ligt rond mei 2018.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.