Creatief

HUIZEN
Organisatie |

Stichting Sailability Nederland

Sailability is een wereldwijde vrijwilligers organisatie die in meer dan 22 landen actief is en als visie heeft dat mensen met een beperking zelfstandig van de zeilsport moeten kunnen genieten.

De Stichting Sailability Nederland is sinds 2002 in Nederland actief om dat doel in samenwerking met watersport verenigingen te realiseren.

Op dit moment kunnen meer dan 300 zeilers met een beperking op 14 Sailability locaties en in ca 42 zeilboten in Nederland zelfstandig of met behulp van vrijwilligers zeilen. Er wordt gezeild in de Hansa 2.3, 303 en Liberty boten. (www.sailability.nl)

Sailability is daarbij afhankelijk van sponsors en donateurs. Het bestuur en de vrijwilligers op de locaties doen hun werk geheel op vrijwillige basis – alle ontvangsten komen direct en volledig ten goede aan de faciliteiten en  materialen om dit mogelijk te maken!

Stichting Sailability Nederland streeft naar meer bekendheid bij haar doelgroep. De diversiteit daarvan vraagt om een meervoudige manier van benadering.

KV_Opdrachten_Sailability
Functie | Bestuurslid

Er is behoefte aan het opstellen van een PR en Communicatieplan. Stichting Sailability Nederland is op zoek naar iemand die ervaring heeft in de PR en Communicatie en die bereid is om het PR en Communicatieplan te ontwikkelen en (mede) te helpen uitvoeren.

 

Het gaat om vrijwilligerswerk waarmee wordt bijgedragen aan: hervonden plezier in het leven, herwonnen zelfvertrouwen, een positieve bijdrage aan het revalidatieproces en een doel voor de deelnemers met een beperking.

Een zeildag levert doorgaans een blije lach op het gezicht van de deelnemers op.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Procedure

Aan kandidaten die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Bestuurslid
Vast
Vrijwillig

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.