Bouwer

AMERSFOORT
Organisatie |

COÖPERATIE PARKEERSERVICE U.A.

ParkeerService is een coöperatie van en voor gemeenten die gespecialiseerd is in alle aspecten van parkeren. Zowel bij het parkeren op straat als in de parkeergarage is ParkeerService steeds vaker het aanspreekpunt voor gemeenten en burgers. ParkeerService is een nog jonge organisatie die zich als professionele dienstverlener continu ontwikkelt. Dit jaar is door middel van een organisatieontwikkelingstraject hieraan een extra boost gegeven. Centraal in het organisatieontwikkelingstraject staat de ontwikkeling van ParkeerService naar een meer zakelijke benadering van klanten en coöperatieleden. Parkeerders weten daardoor waar ze aan toe zijn, dat ze gezien en gehoord worden, makkelijk en eenvoudig diensten kunnen afnemen en betalen en toegang hebben tot alle benodigde informatie. Coöperatieleden wordt kwaliteit, deskundigheid en innovatiekracht op het gebied van parkeren geboden. ParkeerService werkt in opdracht van hen efficiënt, effectief en tegen maatschappelijk verantwoorde tarieven.

KV_Opdrachten_Parkeer-Service
Functie | Manager

De Manager Bedrijfsvoering geeft integraal leiding aan de afdeling Bedrijfsvoering met als doel een optimale advisering en ondersteuning van de organisatie tegen afgesproken kwaliteit en tijdigheid. Het betreft de uitvoering van een breed pallet aan disciplines: HR, IT, Financiën, Inkoop, Communicatie en Faciliteiten. Daarnaast wordt van de Manager Bedrijfsvoering verwacht op een effectieve en efficiënte wijze bedrijfsvoeringbeleid te ontwikkelen, implementeren, operationaliseren en beheren, gericht op realisatie en controle van de bedrijfsvoering en het middelenbeheer. De Manager Bedrijfsvoering is verder verantwoordelijk voor uitvoering van het ParkeerService-beleid en levert als MT-lid een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de visie en het strategisch beleid van de hele organisatie. Hij/zij vertaalt beleid naar beleidsuitgangspunten voor de bedrijfsvoering voor de hele organisatie. Draagt zorg voor het operationaliseren, implementeren, doen uitvoeren en het verlenen van ondersteuning en advies aan het verantwoordelijke lijnmanagement en voor met name interne afstemming en draagvlak. Verder ondersteunt en adviseert de Manager Bedrijfsvoering de Directeur/Bestuurder over de innovatie van de bedrijfsvoering en over aanpak, behandeling en oplossing van vraagstukken die spelen op het strategisch/veranderkundig organisatieniveau.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Bouwer, zet mensen in hun kracht

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige en enthousiaste manager met een open mind die enerzijds het experiment durft aan te gaan en anderzijds het vermogen aan de dag legt om met discipline de ontwikkeling en implementatie daarvan ook bij weerstand en tegenwerking weet door te zetten. De Manager Bedrijfsvoering is verder in staat om met gevoel voor menselijke verhoudingen richting te geven aan verander- en organisatieontwikkelingsprocessen en weet effectief te communiceren met zowel stakeholders binnen en buiten de organisatie als met medewerkers. Uitgaande hiervan vragen wij van de Manager Bedrijfsvoering:

 • Een op groei en innovatie gerichte mindset
 • Een verbinder met veranderenergie
 • Een bouwer die mensen in hun kracht zet
 • Generalist
 • Veerkracht
 • Besluitvaardigheid
 • Visie op de uitvoering én op de wijze waarop ParkeerService haar doelen weet te realiseren

 

Daarnaast beschikt u over

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bestuurskunde of bedrijfskunde
 • Ruime managementervaring met alle aspecten van de bedrijfsvoering
 • Vijf jaar managementervaring met integrale verantwoordelijkheden en met organisatieontwikkelingsvraagstukken
Aanbod
 • Een functie met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid mee te bouwen aan een kansrijke, groeiende en zich ontwikkelende organisatie
 • Een brede, generalistische en uitdagende functie waar ook een appél wordt gedaan op uw lerend vermogen
 • Een goed salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband
Procedure

Aan kandidaten die worden uitgenodigd door K+V wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.