K+V werving selectie interim management

Slimme samenwerker die kan realiseren

Vianen
Organisatie |

Heffiq

Al 80 jaar is Hyster een begrip in de intern transportmarkt. Als exclusieve dealer van de krachtige Hyster hef- en magazijntrucks heeft Heffiq het breedste productassortiment in de Nederlandse markt.

Met een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met ruim 140 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. De technologie van intern transport wordt steeds geavanceerder en de continuïteit bij haar klanten steeds belangrijker. Bedrijven die willen excelleren in logistiek moeten dag en nacht kunnen beschikken over betrouwbare trucks en mensen met kennis en vaardigheden die problemen kunnen voorkomen en oplossingen snel en vakkundig realiseren. Heffiq garandeert haar klanten 24×7 klaar te staan met actuele kennis en inventieve oplossingen.

Heffiq is een platte ondernemende organisatie. Praktisch, met de olie en het vet aan de handen, mensen met een passie voor hun vak, die graag helpen. De eigen uitdaging is om die passie door te zetten in een technisch, procesgerichte, professionele service organisatie. Daarvoor wil Heffiq het team versterken met een bedrijfskundige financial als sparringpartner van de algemeen directeur (DGA).

Wij je meer weten over Heffiq? Kijk dan op www.heffiq.nl

Functie | COO/CFO

Als COO/CFO rapporteer je direct aan de algemeen directeur (DGA). Je bent lid van het MT samen met de manager services, de manager sales en de manager sales operations. Je bent direct verantwoordelijk voor de afdelingen finance, administratie, IT en fleetmanagement. De opdracht is de professionalisering en doorontwikkeling van Heffiq en daarvoor is een sterke procesorganisatie en een moderne financiële administratie nodig. Een goede samenwerking met de DGA is doorslaggevend voor het succes en dat vraagt de slimme samenwerker.

Slim, samenwerker, realisator, energiek, vasthoudend, sympathiek, ontwikkelaar

Profiel

Slim

Van nature ben je slim. Je denkt in oplossingen, spart met anderen voor het optimale. Daagt uit en durft om te denken. Als bedrijfskundige kunnen je wensen en ideeën omzetten in stappen, processen en kun je die vertalen in simpele helder beelden zodat iedereen je kan volgen. Je kunt overtuigen maar je bent geen blazer.

De bedrijfskundige past mooi bij het financiële. Elke stap is te vertalen. Past in een groter plaatje. Simpel en slim. Het moet ook werken en betaalbaar zijn. Heffiq is geen corporate, geen 100 kpi’s maar wel kpi’s. Simpel dus slim.

Samenwerker

Samen gaat het sneller. Heffiq is plat en direct. En toch is Heffiq alweer 80 jaar oud. Ook zij komt uit de afdelingen, hokjes, zij van… Dus wij zoeken iemand die daaroverheen verbinding kan maken. Samenwerking kan stimuleren en ook zelf een echte samenwerker is. Een teamspeler die het eigen ego klein kan maken voor de beste resultaten. Iemand die altijd de ander raadpleegt en daarmee ook een echte sparringpartner is voor de DGA en het MT en dan ook nog ook op de heftruck kan rijden.

Realiseren

Je weet ook dat soms de korte weg niet kan en dan kun je prettig vasthoudend zijn om voor Heffiq het beste doel te bereiken. Plannen maken is mooi ,maar plannen realiseren is lastig. Er komt altijd de dagelijkse drukte doorheen. Je kunt jezelf en anderen geconcentreerd houden. Processen simpel maken en in kleine stappen naar een goed resultaat komen. Soms is een grote stap handiger dan kleine en je snapt dat spel. Vasthoudend zonder te blokkeren. Gericht op het resultaat.

Waar kom je vandaan

Natuurlijk heb je relevante opleidingen HBO+/Academisch. Kun je bogen op al een beetje ervaring in verantwoordelijke vergelijkbare rollen en heb je heel veel zin in deze uitdaging. Je achtergrond is liefst in een praktische serviceorganisatie. Een ondernemers achtergrond in het MKB, een beetje olie en vet?

Aanbod

Een mooie uitdaging en uitstekende arbeidsvoorwaarden met bonus bij goede prestaties en een leaseauto. Uitgangspunt is een fulltime dienstverband met een contract van 1 jaar met de intentie omdat in het jaar om te zetten naar vast.

Procedure | Eerst ontmoeten en dan kiezen

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een speeddate met de DGA. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

  • Speed op 19 oktober 2018 (ochtend); waarin jij kennis maakt met de DGA en hij kennis maakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow op 24 oktober 2018 (middag); kennis maken met team leden en meer aandacht en diepgang.
  • Show op 26 oktober 2018 (ochtend).

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij de de slimme samenwerker die kan realiseren die we zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Dan zien wij graag uiterlijk 14 oktober jouw reactie tegemoet. Dat kan door jouw cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur, 06 1026 0480. Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de speed wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.