K+V werving selectie interim management

Sparringpartner

Leersum
Organisatie |

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Stichting Kinderopvang De Harlekijn (SKdH) is een kleinschalige organisatie die nauw verbonden is aan de Leersumse samenleving. Zij biedt dagelijks aan ruim 255 kinderen van 0 tot 12 jaar opvang in de vorm van kinderopvang, peuteropvang, vroeg– en voorschoolse educatie (VVE) en buitenschoolse opvang. Hun motto is: “ieder kind is uniek”. Dit betekent dat zij veel aandacht besteden aan de persoonlijk groei en ontwikkeling van kinderen. Door de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van de medewerkers en het lef om te ondernemen, is het de stichting gelukt om over de afgelopen jaren het aantal kinderen te laten stijgen. Om de kwaliteit van de dienstverlening ook de komende jaren op een hoog niveau te houden, wil SKdH de komende jaren de inrichting van de organisatie verbeteren, het pedagogische klimaat versterken, de veiligheid waarborgen en de ouders en de omgeving van SKdH nog meer betrekken.

De dagelijkse leiding is in handen van de manager van De Harlekijn. De Harlekijn kent daarom een bestuur op afstand. Per 1 januari 2019 komt de functie van Voorzitter in het toezichthoudend bestuur vrij.

Functie | Voorzitter Toezichthoudend Bestuur

“Heb je kijk op kinderopvang en wil je graag meedenken hoe dat op een eigentijdse manier vormgegeven kan worden, houd je van sparren met overzicht en inzicht, reageer dan zo spoedig mogelijk!”

Vernieuwend Creatief Betrokken Alert Duidelijk Inventief

Profiel | Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een team van drie bestuursleden. De taak van het bestuur is om gezamenlijk te werken aan een ondernemend en vernieuwend kinderdagverblijf, dat aansluit op de Leersumse omgeving. Met enthousiaste medewerkers en op een gezonde financiële basis.

  • Je hebt een HBO/Academisch werk- en denkniveau met bedrijfskundige kennis.
  • Je schuwt vernieuwing niet en weet jouw creatieve ideeën over te brengen en over te laten aan de medewerkers binnen de organisatie.
  • Je communiceert helder in woord en geschrift, accuraat, planmatig en uitstekend in het vastleggen van bestuurlijke onderwerpen.
  • Je bent een sterke netwerker die in staat is om contacten te leggen en onderhouden en deze effectief aan te wenden.
  • Je bent betrokken, goed bereikbaar, alert, duidelijk en inventief.
  • Affiniteit met de branche is gewenst.
  • Bestuurlijke kennis en toezichthoudende ervaring als voorzitter is een pré.
Aanbod | Wat biedt De Harlekijn

Een uitdagende bestuursfunctie in een branche waar heel veel gebeurt en elk jaar weer anders is.

Een ondernemend en betrokken bestuur.

Een onbezoldigde functie met een onkostenvergoeding van € 600,– per jaar.

Geïnteresseerd

Als je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie, vragen wij je uiterlijk zondag 16 september te solliciteren door jouw cv en motivatie te uploaden. Vragen kan je stellen aan Frank Snethlage, Partner, hij begeleidt deze procedure (06 51 310 178).

Voorzitter Toezichthoudend Bestuur
Onbezoldigd

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.