K+V werving selectie interim management

Politiek sensitief, strategisch en mensgericht

Den Haag
Organisatie |

Gemeente Den Haag

Den Haag is een unieke stad: veelvormig, internationaal en als enige grote stad in Nederland gelegen aan zee. Een stad om trots op te zijn. De gemeente heeft de verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van meer dan 530.000 inwoners. En voor de leefbaarheid van een stad waar mensen met 180 verschillende nationaliteiten wonen, werken en verblijven.

De gemeente Den Haag kent verschillende diensten en K+V zoekt voor de dienst Stadsbeheer een interim directeur. De dienst Stadsbeheer is een grote dienst en bestaat  uit de volgende onderdelen:  algemene zaken en directieondersteuning, archeologie en natuur- en milieu educatie, beleidsafdeling Stadsbeheer, bereikbaarheid en verkeersmanagement, groenbedrijf Den Haag en 2 begraafplaatsen, Haags Veegs- en Straatbedrijf, handhavingsorganisatie, ingenieursbureau, markten, opdrachtgeving en stedelijk beheer. Bij de dienst werken ongeveer 1.500 mensen.

KV_Vacatures_Gemeente-Den-Haag
Functie | Directeur Dienst Stadsbeheer

De interim directeur is verantwoordelijk voor  handhaving, Veeg- en Straatbedrijf, groenbedrijf en markten. Bij deze onderdelen werken samen ongeveer 950 mensen. Je geeft direct leiding aan vier managers die deze onderdelen aansturen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de verantwoordelijk wethouder. De opdracht bestaat uit het dagelijks aansturen van de operatie en kent daarnaast een aantal strategische uitdagingen. Je werkt zeer nauw samen met de andere twee directieleden en vormt een hecht team. Je rapporteert aan de algemeen directeur van de Dienst Stadsbeheer.

Politiek sensitief strategisch mensgericht

Profiel

Het is een zware en complexe functie, in het hart van de gemeente en de samenleving. Wij zoeken een stevige persoonlijkheid die vanaf de eerste dag een forse bijdrage levert. Ervaring bij een gemeente, of een op afstand van de gemeente gezette organisatie,  is een must. Daarnaast moet je operationeel vaardig zijn en beschikken over aantoonbaar succesvolle leidinggevende ervaring.  Academisch denk- en werkniveau is een vereiste, je bent omgevingssensitief en dienstbaar.  Samenwerken is je tweede natuur, je werkt in een hecht team met je collega directeur en de algemeen directeur.

Aanbod

Een prachtige rol in een schitterende omgeving waar de schijnwerpers op staan. De functie is full time (vier dagen is bespreekbaar) en voor minimaal een half jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Wij verzoeken je snel te reageren door onderaan je cv en motivatie te uploaden. Eerste gespreksronde vindt plaats bij K+V in Veenendaal. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06-438 73 326) of Henk van der Velde (06 51 75 86 77). Roel en Henk begeleiden deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Directeur Dienst Stadsbeheer
Interim
32-40

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.