K+V werving selectie interim management

Overzicht, initiatief en daadkracht

Veenendaal
Organisatie |

Kliko

Sinds eind jaren ’80 en eind jaren ’90 van de vorige eeuw, zijn Eurobins en W.T.S actief op de markt van afvalinzameling. Eurobins met onder andere de Kliko container en W.T.S met ondergrondse afvalsystemen zoals het KTZ systeem. Door de bekendheid van de Kliko minicontainer, staan Eurobins en W.T.S ook wel bekend als “Kliko”. Inmiddels zijn beide bedrijven een familiebedrijf geworden. Ook het scala van producten en diensten is zeer uitgebreid. Van 10 liter kunststof emmer tot 5000 liter ondergrondse container. Van RFID chip tot toegangscontrole systeem en van uitzetservice tot en met reinigingswerkzaamheden. Kliko drijft op innovatie van producten en diensten, waar iedereen de voordelen van merkt. Een goed en slim systeem draagt bij aan een goede afvalinzameling en hoe beter de afvalinzameling hoe gezonder ons milieu. Hergebruik en recycling van materialen is de toekomst.

Functie | Technisch projectmanager

Kliko groeit snel en staat iedere dag voor nieuwe, complexe, technische uitdagingen. De Technisch Directeur heeft behoefte aan een Projectmanager die hem helpt de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden. Kliko ontwikkelt en produceert (ondergrondse) afvalsystemen, maar installeert, reinigt en onderhoudt systemen ook. Ieder van deze onderdelen vraagt specifieke aandacht van het management, op het gebied van inkoop, ontwikkeling, logistiek en menskracht.

Alle bovenstaande onderdelen van het bedrijfsproces komen bijeen bij de Technisch Directeur en zijn Projectmanager.

Overzicht Initiatief Daadkracht Betrokken

Profiel | Wat vragen wij van jou?
  • Een op HBO-niveau opgeleide projectmanager (werktuigbouwkundige of technische bedrijfskundige)
  • Een aantal jaren ervaring in een bedrijfskritische omgeving
  • Uiteraard ervaring met ontwikkeling, productie, logistiek, service en onderhoud
  • Een man of vrouw met overzicht, die in staat is onder druk de juiste beslissingen te nemen
  • Makkelijk in de omgang, zowel intern als naar klanten en leveranciers
  • Je bent leergierig en ambitieus
Aanbod | Wat biedt Kliko

Een prima positie net onder de directie in een organisatie met een stevige groeiambitie. De cultuur is informeel, geheel passend bij dit familiebedrijf. Kliko biedt kansen aan medewerkers die passen bij de organisatie; ambitieus en resultaatgericht. Gevraagde inzet is 40 uur per week. Kliko biedt een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

De oriënterende gesprekken vinden plaats in week 42 bij K+V in Veenendaal. De gesprekken bij Kliko zijn in week 43. De procedure is er op gericht om aanstelling voor 1 november te realiseren.

Geïnteresseerd

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk zondag 21 oktober door bij solliciteer direct je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Henk van der Velde (06 5175 8677).

Technisch projectmanager
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.