K+V werving selectie interim management

Gedreven verkoper met technische achtergrond

Veenendaal
Organisatie |

Bendertechniek bv

Bendertechniek is leverancier van kwalitatief hoogstaande verspanende metaalbewerkingsmachines van zeer gerenommeerde producenten.

Bendertechniek is een familiebedrijf en bestond in 2016 vijftig jaar en heeft een grote en stabiele klantenkring opgebouwd op de Nederlandse en Belgische markt. Het bedrijf kent een aantal exclusieve vertegenwoordigingen  van merken als Brother, Matsuura, Zayer, Ibarmia, YCM. De organisatie staat bekend om haar betrouwbaarheid, afspraak is afspraak, de kwaliteit die men levert bij de levering, het in bedrijfstellen, haar serviceapparaat en servicebereidheid.

Bender is niet overdreven groot, ongeveer 35 medewerkers, maar uiterst wendbaar en klantgericht. Daarnaast onderscheidt  de organisatie zich door haar zeer brede programma, hetgeen zich vertaalt in een grote mate van bekendheid en marktaandeel.

Functie | Area Sales Manager West Nederland

Je bent voortdurend in contact met bestaande relaties en prospects. Enerzijds bewerkt je jouw rayon zelfstandig maar bent ook een teamspeler die de kennis van anderen in de organisatie ook gebruikt om resultaten te boeken. Denk daarbij aan referentieopdrachten waar je de klanten mee helpt te beslissen. Je bezoekt met je klanten het kantoor in Veenendaal of de fabrieken van leveranciers in het buitenland. Je bezoekt je klanten veel en kent je klanten, weet wat hen beweegt en wat ze nodig hebben. Bent daadwerkelijk in gesprek en bent veelal meer adviseur dan verkoper. Je onderhandelt met mandaat en weet overeenkomsten te sluiten die voor meerdere partijen meer dan acceptabel zijn. Je houdt van afwisseling en staat dicht bij je klanten en hebt oprecht interesse. Je bent actief en krijgt veel voor elkaar, zowel in- als extern.

Gedreven Resultaatgericht Professioneel

Profiel | Bendertechniek zoekt
  • Een enthousiaste, gedreven en intelligente man of vrouw
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
  • Commerciële ervaring bij voorkeur in de metaalbranche
  • Woont in het westelijk deel van Nederland
  • Goede kennis van de Engelse taal
Aanbod

Een professionele organisatie die goed bekend staat en marktleider is. De organisatie is ambitieus en zeer klant- en resultaatgericht.
Collega’s die elkaar ondersteunen, teamspirit is belangrijk! Goede perspectieven in een groeiende organisatie.
Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend en passend bij het belang van deze functie.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “reageer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06 517 586 77).

Henk begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Area Sales Manager West Nederland
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.