Adviseur - K+V

Zoek jij een avontuur waar passie voor zorg en ondernemingszin samenkomen? Word een integraal adviseur bij K+V en maak een blijvende impact in de wereld van zorg en welzijn!
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Adviseur

Bij K+V kijken we uit naar een gedreven Adviseur die met passie en ondernemingszin ons team komt versterken. Wij geloven in een integrale aanpak en willen groeien naar een nog sterkere organisatie van topadviseurs, die intensief samenwerken in de organisatie en in opdrachten. Als toekomstige Adviseur ben je niet alleen integraal verantwoordelijk voor je eigen opdrachten, maar nodigen we je ook uit om je in de toekomst als partner/aandeelhouder aan K+V te verbinden.

In deze rol ben je een pionier die met zelfstartend en contracterend vermogen een portefeuille opbouwt en inhoudelijk en commercieel succes behaalt. Jouw focus ligt op de dynamische wereld van zorg en welzijn, waarbij je op inhoud en relatie de verbinding weet te leggen. Je bent de gesprekspartner en het aanspreekpunt voor directeuren, bestuurders en toezichthouders in de zorgsector. Samen met hen reflecteer je op de situatie in hun organisatie en vertaal je dit naar acties gericht op verbetering van structuur, cultuur en teams.

Het vinden en bemiddelen van de best passende kandidaten is voor jou een tweede natuur. Met blijvende nieuwsgierigheid zoek je naar nieuwe talenten en draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de sector. Daarnaast staat bij jou de ontwikkeling en groei van mensen centraal, met een specifieke passie voor zorg en welzijn. Je hebt een visie op de toekomst van de zorgsector en gelooft in vernieuwende perspectieven.

Onze kernwaarden, die de basis vormen van onze werkwijze en passend zijn bij jouw persoonlijkheid:

  • Gelijkwaardig: We handelen vanuit respect en gelijke waardigheid.
  • Nieuwsgierig: We stellen vragen en luisteren.
  • Zorgvuldig: We doen ons werk met zorg; zorg voor de inhoud en voor de mensen.
  • Verrassend: We brengen nieuwe perspectieven en frisse blikken.
  • Eigen: We zijn eigenzinnig, authentiek en intuïtief.

K+V biedt niet alleen een uitdagende functie, maar ook de mogelijkheid een blijvende impact te hebben op de ontwikkeling van de zorg- en welzijnssector. Ben jij klaar voor deze ondernemende uitdaging en wil je samen met ons vernieuwing brengen in zorg en welzijn?

Profiel

Ben jij een professional met passie voor het vak, ondernemerschap en innovatief vermogen? Bij K+V zoeken we iemand die zich helemaal kan vinden in onze kernwaarden. Hiernaast heb je ongeveer vijf jaar relevante professionele ervaring en begrijp je wat nodig is om verbinding te maken met mensen en organisaties.

In deze rol werk je in kleine teams of zelfstandig aan opdrachten, waarbij jij de regisseur bent, zowel intern als extern. Je neemt initiatief, bent een gesprekspartner op niveau voor opdrachtgevers en kandidaten en brengt scherpte en duidelijkheid. Je bent je bewust van je rol en weet wanneer je moet doorpakken of loslaten. Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk en je weet op inhoud en relatie de verbinding te maken.

Je hebt een open houding en praat gemakkelijk met anderen, waarbij je kansen ziet voor mensen, in de markt, en voor K+V. Veranderende omstandigheden zijn voor jou geen probleem; je past je makkelijk aan en begrijpt de mens en de situatie zonder oordeel. Als sturende kracht behaal je doelen met succes, waarbij je actief richting geeft aan mensen en middelen. Je neemt snel besluiten met behoud van kwaliteit en zorgvuldigheid.

Jouw eigen stijl is authentiek en efficiënt, ontwikkeld met ruimte voor nieuwe ervaringen en werkwijzen. Je staat voor wie je bent, hebt zelfvertrouwen in je eigen domein en bent bereid om van anderen te leren. Het aanspreken en ter verantwoording roepen is voor jou geen probleem; je legt graag uit waarom je dingen anders zou doen. Samenwerken met jou is een plezierige ervaring, waarbij positief-kritisch, constructief en plezier hand in hand gaan.

Adviseur Zorg Samen Commercie Actiegericht Werving&Selectie

Over de organisatie

K+V

K+V behoort al 35 jaar tot de toonaangevende bureaus op het gebied van Interim Management, Werving & Selectie en Management Search. Wij werken landelijk vanuit ons centraal gelegen kantoor in Veenendaal en vanuit huis. Bij ons gaat alles om mensen. Wij geloven in de kracht van én tussen mensen, ontmoetingen en persoonlijk contact. Wij gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken, voor kandidaten én voor organisaties. We zijn werkzaam in de Zorg-, Onderwijs- en de Publieke sector. We helpen opdrachtgevers met het vinden en binden van de juiste mensen, hetzij op vaste, hetzij op interim basis. We werven op management-, directie en toezichthoudend niveau waar, naast kennis en kunde van de kandidaten, drijfveren, competenties en talenten een belangrijke rol spelen. We werken met twintig collegae (adviseurs, communitymanager, bureaumanager en managementassistenten) samen om de juiste matches te maken. We werken professioneel, onbevooroordeeld en met veel energie. Het gaat ons om mensen!

Wij vinden altijd de juiste kandidaten. Dat doen we onder meer met inzet van een actieve en groeiende community. Deze K+V-community draagt sterk bij aan een effectieve zoektocht; in het K+V-netwerk, maar ook in alle (cross-over)netwerken. Daarnaast maken we gebruik van ‘slim’ werven en searchen.

Onze ervaring leert dat persoonlijkheid, competenties en drijfveren de meest bepalende factoren zijn voor duurzame succesvolle matches. In onze aanpak staan deze daarom centraal in zowel het vacatureprofiel, search als de (voor-)selectie. Daarbij gebruiken wij onder meer de Quinn-meting, een uitstekend gevalideerde test, die inzicht geeft in leiderschapsstijlen.

Volgens zowel opdrachtgevers als kandidaten onderscheiden wij ons op kwaliteit, ervaring, aandacht en zorgvuldigheid. Met een tikje professionele eigenwijsheid.

Aanbod

Nu starten in een rol als adviseur met het perspectief, als we beiden enthousiast zijn, de mogelijkheid om partner te worden van ons succesvolle bureau! Je start als adviseur met een prima salaris met een commerciële uitdaging in ons prachtige bedrijf. Na uiterlijk twee jaar besluiten wij in gezamenlijk overleg over je toetreding als partner.

Procedure

We geloven dat je het samen als team moet doen. Dat betekent dat we eerst gaan kennismaken en ontmoeten onder het genot van een lekkere kop koffie op ons kantoor in Veenendaal. Van daaruit samen verdere stappen zetten.

Geïnteresseerd

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en heb je ons ook een verhaal te vertellen? Wij horen het graag! Wij vragen je te reageren, uiterlijk 21 januari 2024, door bij de knop ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Als je meer wilt weten of vooraf even van gedachten wilt wisselen, bel dan gerust met Frank 06-1595 4079 of Maartje 06-1008 5811.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.