Fris en sturend met een eigen stijl

Veenendaal
Organisatie |

K+V

Bij K+V draait alles om mensen! Wij geloven in de kracht van en tussen mensen, ontmoetingen en persoonlijk contact. Wij gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken, voor kandidaten én organisaties. Daarbij maken wij de keuze voor organisaties met een maatschappelijke opdracht; onderwijs, zorg, overheid en kinderopvang. Maar denk ook aan sportbonden, kunst & cultuur en goede-doelen-organisaties. Dit doen we door het bemiddelen en begeleiden van interim managers, vaste managers, bestuurders en cruciale staffunctionarissen. Wij zijn bemiddelaar én regisseur met aandacht voor alle betrokkenen.

K+V bestaat uit 10 adviseurs/partners, een bevlogen team van ondersteuners en een flexibele schil. Samen voeren we ons vak met veel passie en overgave uit. 

Functie | Adviseur-Partner Onderwijs

Wij willen doorgroeien naar een nog sterkere organisatie van topadviseurs, die intensief samenwerken in de organisatie en in opdrachten. We zoeken daarom een ondernemende partner, want de toekomstige adviseur nodigen wij uit om zich in de toekomst als partner/aandeelhouder aan K+V te verbinden.

Je bent als adviseur integraal verantwoordelijk voor je eigen opdrachten. Je bent in staat om op basis van zelf startend en contracterend vermogen een portefeuille op te bouwen en inhoudelijk en commercieel succes te realiseren. Je werkt voornamelijk voor de (brede) onderwijssector en de kinderopvang. Je weet op inhoud en relatie de verbinding te maken. Je bent gesprekspartner en aanspreekpunt voor de directeuren, bestuurders én toezichthouders in het onderwijs en de kinderopvang. Samen met hen weet je te reflecteren op de situatie in hun organisatie en dit te vertalen naar acties gericht op verbetering van structuur, cultuur en teams.

Je hebt er plezier in om de best passende kandidaten te vinden en te bemiddelen. Met blijvende nieuwsgierigheid naar nieuwe kandidaten. Daarnaast staat ontwikkeling en groei van het kind en jongeren voorop. Jij hebt zichtbaar passie voor kind, jeugd en jong volwassenen en een visie op het onderwijs in de toekomst.

Commercieel Sensitief Ambitieus Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Teamspeler Betrokken

Profiel | Fris en sturend met een eigen stijl

Fris
Met anderen praten en informatie uitwisselen gaat jou gemakkelijk af. Dit doe je onbevangen, betrokken en met energie. Je ziet kansen voor mensen, in de markt en voor K+V. Je wilt doen wat goed is, met gevoel voor de mensen en de omstandigheden. Je probeert andere mensen echt te begrijpen en te zien. Je kan dit ook helder terugkoppelen, vanuit een open houding en zonder oordeel. Elke situatie is voor jou anders. Meegaan met veranderende omstandigheden gaat jou goed af en je past je makkelijk aan.

Sturend
Doelen worden door jou met succes bereikt, omdat jij actief richting kunt geven aan mensen en middelen. Je durft snelle, daadkrachtige besluiten te nemen waarbij je blijft staan voor de kwaliteit en zorgvuldigheid die je wilt leveren. Je vindt het leuk om als regisseur het proces te sturen. De ene keer proactief en ondernemend, de andere keer meebewegend en servicegericht. Maar altijd doelbewust en betrouwbaar.

Eigen stijl
Een eigen manier van werken, authentiek en efficiënt heb jij inmiddels ontwikkeld. Ondertussen sta je ook open voor nieuwe ervaringen en werkwijzen zonder dat dit jouw autonomie aantast. Je staat voor wie je bent en vol zelfvertrouwen pak jij je eigen domein. Anderen mogen jou wel aanspreken of ter verantwoording roepen. En met  plezier durf je ook uit te leggen waarom jij het anders zou doen. Leren van elkaar blijft altijd nodig. Daarnaast gebruik je jouw persoonlijke stijl om effectief te communiceren en je overtuigingskracht te versterken.

Aanbod

Een uitstekend salaris met een commerciële uitdaging. Verder bieden we de mogelijkheid om als adviseur op termijn als partner/aandeelhouder te participeren in een sterk merk, een organisatie die bijna 30 jaar in dit vakgebied opereert en die een bijzondere positie heeft in de markt. 

Geïnteresseerd

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en heb jij ook een verhaal te vertellen? We horen het graag! Wij vragen je dan te reageren voor 27 januari door onderaan bij solliciteer direct jouw uw cv en motivatie te uploaden.

We geloven dat je het samen als team moet doen. Dat betekent voor jou en ons eerst kennismaken en onderzoeken. Dit willen we doen tijdens een speeddate op 3 februari. Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen, partner onderwijs, 06 5060 3351, velpen@kv.nl en Johannes Arets, directeur, 06 1026 0480, arets@kv.nl. Natuurlijk zijn Johannes en Martine bereikbaar voor nadere informatie of vragen.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Adviseur-Partner Onderwijs
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.