K+V werving selectie interim management

Ervaren bemiddelaar, teamspeler en ‘zelfstarter’

Veenendaal
Organisatie |

K+V

Bij K+V draait alles om mensen. Wij geloven in de kracht van en tussen mensen, ontmoetingen en persoonlijk contact. Wij gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken, voor kandidaten én organisaties. Wij hebben de keuze gemaakt voor organisaties met een maatschappelijke opdracht, zoals de zorg, onderwijs en de publieke sector. Bij ons gaat het om de zorg voor, de ontwikkeling van en diensten aan mensen. Onze bijdrage bestaat uit het bemiddelen en begeleiden van interim managers, managers, directies en bestuurders, toezichthouders en cruciale staffunctionarissen. Wij zijn bemiddelaar én regisseur met aandacht voor alle stakeholders en betrokkenen.

K+V bestaat uit 11 adviseurs-partners, een community-manager, een bevlogen team van ondersteuners en een (kleine) flexibele schil. Samen voeren we ons vak met veel passie, overgave en plezier uit.

Functie | Adviseur-Partner Publieke sector

Onze ambitie is om een organisatie te blijven van topadviseurs, topadviseurs die intensief samenwerken in de organisatie en in opdrachten. Wij zoeken voor ons team een ondernemende partner, omdat wij deze toekomstige adviseur uitnodigen om zich als partner/aandeelhouder aan K+V te verbinden.

Je bent (al) specialist binnen deze sector. Je weet daardoor precies welke uitdagingen er liggen of aanstaande zijn, hoe de inrichting en besturing van organisaties zich ontwikkelt, welke wet- en regelgeving bepalend is en hoe verandering in financiering bemensingsvraagstukken beïnvloedt. En je weet deze kennis te verbinden aan een eigen visie, een eigen stijl. Op basis daarvan begeleid je de opdrachtgever en de kandidaten. 

Je bent als adviseur integraal verantwoordelijk voor je eigen opdrachten. Je bent in staat om op basis van zelf startend en contracterend vermogen een portefeuille op te bouwen en zowel inhoudelijk als commercieel succes te realiseren. Je werkt vooral voor de (brede) publieke sector, zoals uitvoeringsorganisaties, verbonden partijen en verschillende bestuurslagen. Hierbij horen ook sportorganisaties, kunst & cultuurinstellingen, verenigingen en diverse publiek – private organisaties. Je weet op inhoud en relatie de verbinding te maken. Je bent gesprekspartner voor HR, directeuren, bestuurders, burgemeester & wethouders én toezichthouders. Samen met hen analyseer je de situatie in hun organisatie en vertaalt dit naar acties gericht op verbetering van structuur, cultuur en teams.

Je hebt er plezier in om de best passende kandidaten te vinden en te bemiddelen. Met blijvende nieuwsgierigheid naar nieuwe kandidaten. Je hebt een groot hart voor de publieke zaak en een visie op ontwikkelingen in dit domein.

Teamspeler, zelfstartend, lef en ondernemerschap, resultaatgericht sensitief ambitieus energiek communicatief

Profiel

Schakelvermogen

Met anderen praten en informatie uitwisselen gaat je gemakkelijk af. Je doet het betrokken en met energie, met HR, de manager en/of de bestuurder (wethouder). Je ziet kansen voor mensen, in de markt en voor K+V. Je wil het goed doen, met gevoel voor mensen en de omstandigheden. Je probeert mensen echt te begrijpen en te zien. Je koppelt dit terug, open en zonder (waarde-)oordeel, onbevooroordeeld. Omdat elke situatie anders is. Je gaat gemakkelijk mee als de omstandigheden veranderen. Je past je dan gemakkelijk aan.

Sturend

Je bereikt doelen met succes, omdat je actief richting geeft aan mensen en middelen. Je durft snelle, daadkrachtige besluiten te nemen waarbij je blijft staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Je vindt het leuk om als regisseur het proces te sturen, afwisselend anticiperend en ondernemend, meebewegend en servicegericht. Maar altijd betrouwbaar en doelbewust.

Eigen stijl

Een eigen herkenbare manier van werken, effectief en efficiënt heb je inmiddels ontwikkeld. Maar je staat open voor nieuwe ervaringen en werkwijzen, zonder dat dit je stijl aantast. Je staat voor wie je bent, vol zelfvertrouwen pak je je rol. Je laat je gerust aanspreken of ter verantwoording roepen. Met plezier leg je uit waarom jij het anders zou doen. En je wil altijd leren van de ander. Je communiceert effectief en bent daardoor overtuigend.

Aanbod

Een uitdagend salaris met een commerciële uitdaging. Met zicht op de mogelijkheid om als adviseur op termijn (2 jaar) als partner te participeren in een sterk merk, een organisatie die 30 jaar in het vakgebied als bemiddelaar opereert met een bijzondere positie in de markt van werving en selectie en interim management.

Geïnteresseerd

Ben je ook nieuwsgierig naar ons geworden en heb je ons ook een verhaal te vertellen? Wij horen het graag! Wij vragen je zo spoedig mogelijk te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden.

We geloven dat je het samen als team moet doen. Dat betekent dat we eerst gaan kennismaken en ontmoeten.  Als je meer wilt weten of vooraf even van gedachten wilt wisselen, bel dan gerust met Roel Roelfzema, Partner (06 43 873 326) of Helga Bijker, Partner (06 22 698 599).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de eerste ronde, wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Adviseur-Partner Publieke sector
Vast
In overleg

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.