K+V werving selectie interim management

Praktisch bouwkundig ondernemer

Roosendaal
Organisatie |

SDW

SDW begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland. Circa 1000 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en ruim 300 enthousiaste vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor een Goed Leven voor ongeveer 1800 cliënten. Naast 30 woon- en dagbestedingslocaties midden in de samenleving biedt SDW ook ondersteuning thuis en in het onderwijs. Bovendien is SDW voor het derde jaar op rij gekozen tot ‘Beste werkgever’!

Samen Goed Leven
Mensen met een verstandelijke beperking moeten net als iedereen kunnen leven, leren, werken en wonen zoals zij dat willen. Zij mogen zijn wie ze zijn. SDW gaat daarbij uit van de mogelijkheden en eigen kracht van de cliënt. Cliënten voeren bij SDW zelf de regie over hun eigen leven. Zij maken eigen keuzes en willen net als iedereen gewaardeerd worden om wie ze zijn en willen een bijdrage leveren aan de samenleving. Door goed te luisteren en zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen en wensen streeft SDW naar optimale zorgverlening.

Voor SDW zoekt K+V een Adviseur Vastgoed.

Functie | Adviseur Vastgoed

Vanuit je rol als adviseur vastgoed, ben jij de deskundige op het gebied van vastgoed en aanspreekpunt voor adviesvragen van leidinggevenden en beleidsadviseurs. Hierbij werk je intensief samen met inkoop en (zorg) unitmanagers in de contacten en afspraken met leveranciers.

Als adviseur vastgoed werk je vanuit de Servicedesk en is je standplaats het kantoor in Roosendaal. De Servicedesk is onderdeel van het Servicecentrum dat ondersteuning en advies biedt op diverse vlakken aan het primaire proces. De hectiek op de Servicedesk én de samenwerking met diverse collega’s zorgen voor een afwisselende werkplek. Je begeleidt het primair proces om de juiste keuzes te maken. Dit gaat over vastgoed in brede zin, dus ook over duurzaamheid, inrichting bij verhuizing, aanleg van ICT en domotica, brandveiligheid etc. en de administratie rond onderhoud en verhuisplannen. Ook heb je een sturende rol voor externe partijen zoals met contactpersonen bij gemeenten en woningbouworganisaties, aannemers en projectontwikkelaars. Je bent proactief, verbindend, enthousiast en weet ontbrekende informatie op te halen zodat je de vragen goed kunt beantwoorden.

Oplossingsgericht, kritisch en proactief aanspreekpunt

Profiel
 • Je beschikt over een relevant Hbo-diploma op het gebied van vastgoed en facilitair management.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken. Je lost problemen zelf op en je bent goed in het stellen van prioriteiten.
 • Je herkent de vraag achter de vraag en bent kritisch.
 • Je hebt bouwkundig inzicht en affiniteit met E&W installaties en duurzaamheid staat hoog op je lijstje.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto, aangezien je locaties moet kunnen bezoeken.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid, je bent professioneel en ondernemend.
 • Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk, maar je hebt wél aantoonbare affiniteit.
Aanbod
 • Een leerzame en uitdagende werkplek met aandacht voor jouw ontwikkeling.
 • Je talenten worden gezien en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.
 • Je hebt invloed op je eigen werktijden, samen kijken we wat passend is.
 • Het salaris is maximaal € 3.948,–(FWG 55; zie cao gehandicaptenzorg) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • SDW beschikt over een gezamenlijke poolauto, die je kunt reserveren voor (locatie)bezoeken.
 • SDW is voor het derde jaar op rij door werknemers gekozen tot ‘Beste werkgever 2019-2020′.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een cultuurabonnement of een bijdrage in de kosten van de sportclub.
 • De functie is in eerste instantie voor een jaar.
Procedure

De procedure is erop gericht om in september 2020 de kandidaat aan te kunnen aanstellen. De eerste oriënterende gesprekken met K+V vinden online plaats in week 33 en 34. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats op donderdag 10 september aanstaande.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk 9 augustus aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Adviseur Vastgoed
Vast
28-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.