K+V werving selectie interim management

Ondernemer

VEENENDAAL
Organisatie |

K+V interim management en management search

Bij K+V draait alles om mensen! Wij geloven in de kracht van en tussen mensen, ontmoetingen en persoonlijk contact. Wij gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken, voor kandidaten én organisaties. Daarbij maken wij de keuze voor organisaties met een maatschappelijke opdracht; onderwijs, zorg, overheid en kinderopvang. Maar denk ook aan sportbonden, kunst & cultuur en goede-doelen-organisaties. Dit doen we door het bemiddelen en begeleiden van interim managers, vaste managers, bestuurders en cruciale staffunctionarissen. Wij zijn bemiddelaar én regisseur met aandacht voor alle betrokkenen.

K+V bestaat uit 10 adviseurs, een bevlogen team van ondersteuners en een flexibele schil. Samen voeren we ons vak met veel passie en overgave uit. 

K+V Logo
Functie | Adviseur Zorg

Wij willen doorgroeien naar een nog sterkere organisatie van topadviseurs, die intensief samenwerken in de organisatie en in opdrachten. We zoeken daarom een ondernemende partner, want de toekomstige adviseur nodigen wij uit om zich in de toekomst als partner/aandeelhouder aan K+V te verbinden.

Je bent als adviseur integraal verantwoordelijk voor je eigen opdrachten. Je bent in staat om op basis van zelfstartend en contracterend vermogen een portefeuille op te bouwen en inhoudelijk en commercieel succes te realiseren. Je werkt voornamelijk voor de (brede) zorgsector. Je weet op inhoud en relatie de verbinding te maken. Je bent gesprekspartner en aanspreekpunt voor de directeuren, bestuurders én toezichthouders in de zorg. Samen met hen weet je te reflecteren op de situatie in hun organisatie en dit te vertalen naar acties gericht op verbetering van structuur, cultuur en teams. Je hebt er plezier in om de best passende kandidaten te vinden en te bemiddelen. Met blijvende nieuwsgierigheid naar nieuwe kandidaten.

Ondernemend Communicatief Toegankelijk Energiek Toezichthouder Professioneel Bemiddelaar Betrokken Inspirerend

Profiel | Ondernemende bemiddelaar

Naast jouw eigen werk ‘buiten’ vinden we de ontwikkeling en positionering van ons bureau als geheel en jouw bijdrage in onze samenwerking van groot belang. Heb jij ook een verhaal te vertellen waar mensen nieuwsgierig naar zijn? Kom jij ons ‘verjongen’? We horen het graag!

Aanbod | Geïnteresseerd?

Wat biedt K+V

Een uitstekend salaris met een commerciële uitdaging. Verder bieden we de mogelijkheid om als adviseur op termijn als partner/aandeelhouder te participeren in een sterk merk, een organisatie die bijna 30 jaar in dit vakgebied opereert en die een bijzondere positie heeft in de markt. 

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij zo snel mogelijk te reageren door onderaan bij solliciteer direct uw cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Frank Wolff (06 1595 4079) of Sjef van Zwieteren (06 2153 7354). Je mag ons uiteraard ook op een andere manier verrassen!

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.