Samenwerkende professional

Ede
Functie | Algemeen directeur

Bio-Innovations is een jong bedrijf in biologische bestrijding. Duurzaamheid staat bij hen centraal: ze ontwikkelen en produceren biologische bestrijders voor de (biologische) glastuinbouw als alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen en werken hiermee aan gezonde oplossingen voor mens, dier en milieu. Op deze manier dragen zij bij aan voedselzekerheid in een duurzame wereld! Het is een innovatieve scale-up waar een hoge kwaliteit wordt geleverd. De organisatie heeft twee productielocaties en een logistieke locatie. De ambities zijn groot en de groei enorm.

Voor de komende maanden zoeken wij een interim algemeen directeur die rust en overzicht realiseert.

Opdracht

De organisatie is gegroeid naar bijna 20 mensen en de vraag blijft toenemen. De organisatie bevindt zich in de scale-upfase en heeft behoefte aan een directeur die met de mensen in 4-6 maanden een aantal stappen gaat zetten.

De opdracht is helder en heeft operationele en strategische elementen:

  • De operatie efficiënt en effectief organiseren en inrichten, denk aan logistiek en bedrijfskundige zaken.
  • Actieve verbeteringen in uitvoer en beleid op gebied van HR en bedrijfsvoering.
  • Plannen maken voor de toekomstige inrichting van Bio-innovations op het gebied van organisatie, bedrijfsvoering, operatie, marketing en business development.
Profiel

We zoeken een professional met ervaring in een productieomgeving. Het liefst met ervaring in de tuinbouw, de agrarische sector of bio-wereld. Iemand die snel overzicht en inzicht heeft en met passende verbeteringen komt. Iemand die met een bedrijfskundige bril kijkt naar de productie en processen en met de mensen aan de slag gaat. De visie is er, de lat ligt hoog in deze zeer specifieke wereld. Jij vult de eigenaar aan en zorgt voor rust en overzicht en een heldere toekomst.

Strateeg Samenwerken Communicatief Analyseren Zakelijk Realiseren Sturen Doelgericht Sensitief Professional

Voorwaarden

Je bent per half mei beschikbaar voor 2-3 dagen per week voor de periode van 4-6 maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 73326). Roel begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Algemeen directeur
Interim
18-24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.