K+V werving selectie interim management

Ambitieus, bevlogen met een hart voor het onderwijs

Nederland
Organisatie |

K+V

K+V is werkzaam als intermediair binnen de publieke sector. Mensen ontmoeten staat daarbij centraal. Wij geloven in de kracht van en tussen mensen en gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken. Binnen het onderwijs ondersteunen we onder andere het voortgezet onderwijs en het primair onderwijs in leidinggevende functies door voor hen de juiste professionals te vinden, zowel interim als vast. Dat doen wij met veel toewijding en plezier want wij vinden het een heel boeiende sector, die voortdurend in beweging is om het talent van Nederland voor morgen te begeleiden. Onderwijs professionals blijven zich, net als de kinderen die ze begeleiden, ontwikkelen en wij helpen mee om de kwaliteiten van professionals te vergroten. Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers schetsen wij het perspectief van de mogelijkheden en breder kijken. Kijken naar wat iemand kan brengen en hoe je samen elkaar kan versterken. Daar geloven wij in, samen en toekomstgericht.

Functie | Doorgroeien naar onderwijsleider

Onderwijs is de sleutel voor de toekomst. Kinderen zijn de toekomt van onze maatschappij. De vraag die speelt, is of wij hen ook echt voorbereiden op hun en onze toekomst. In een hoog tempo vinden op diverse terreinen veranderingen plaats, binnen het onderwijs en in onze maatschappij. De ontwikkeling naar een open digitale samenleving is een van die grotere veranderingen die nu plaatsvindt.

Dat vraagt van scholen in te spelen op toekomstgericht onderwijs. Het samenwerken in een professionele leergemeenschap, waarbij leraren en onderwijsleiders samen kunnen samenwerken, lijkt  daarvoor een kansrijke richting. Onderwijskundig leiderschap met de focus op het voortdurend verbeteren van het onderwijs en stimuleren van ontwikkeling, van leerlingen en medewerkers, binnen en buiten de school.

Wat mooi als je hier aan kan bijdragen en onderdeel kan zijn van het anders vormgeven van het onderwijs, van betekenis voor leerling, ouder en medewerker. Onderwijsleider zijn is geen makkelijke opgave, wij vinden het een van de moeilijkste posities binnen het onderwijs. Een functie die vaak niet geambieerd wordt vanwege de druk die aan alle kanten op je uitgeoefend wordt. Maar wij geloven dat het juiste leiderschap veel energie, vernieuwing, erkenning en waardering kan meebrengen. En dat schoolleider een essentiële en cruciale rol speelt bij de kanteling die gaat komen.

Integer Communicatief Toegankelijk Energiek Bevlogen Samenwerkend Innoverend Betrokken Inspirerend

Profiel | Ambitieus, bevlogen en met een hart voor het onderwijs

We zoeken professionals die werken in het primair onderwijs of het voortgezet onderwijs en in staat zijn zich te ontwikkelen tot ‘leaders of education.’ Professionals die momenteel in een functie als ib-er, coördinator, teamleider, adjunct directeur, conrector binnen het onderwijs werkzaam zijn. Professionals die toe zijn aan een nieuwe stap of deze stap willen ontdekken. Die zich graag verder willen ontwikkelen en het lef hebben om te gaan doen wat ze nog niet gedaan hebben. In een functie als onderwijsleider ben je niet zomaar een leider, je bent een leider die echt iets kan betekenen voor de kinderen van de toekomst.

We zoeken professionals die:

  • Focus hebben om te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Bij henzelf en anderen.
  • Zelf willen bijdragen aan of willen realiseren van een goede werk- en leeromgeving voor leerlingen en collega’s.
  • Graag willen samenwerken en het niet alleen willen doen.
  • Vanzelfsprekend het kind of de leerling centraal zetten.
  • Zaken integraal benaderen en ook anderen hierin meenemen.
  • Het leuk vinden om maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de eigen onderwijs- en schoolontwikkeling.
  • Kijken naar de mogelijkheden en het brede perspectief.
  • Geloven dat zij zelf de verandering kunnen bewerkstelligen, met passie en bevlogenheid.
Aanbod | Inspireren en innoveren klinkt jou als muziek in de oren?

Het belang van goed leiderschap in het onderwijs wordt steeds vaker genoemd als doorslaggevende factor bij het realiseren van goed onderwijs. Wil jij ook doorgroeien als schoolleider en een leider worden die echt het verschil kan maken? K+V wil je graag ontmoeten en de mogelijkheden met je bespreken. Waar sta je nu, wat heb je nog nodig? Een open gesprek gericht op jouw toekomstig leiderschap. Natuurlijk doen we dat passend bij de huidige omstandigheden dus flexibel, digitaal en inspelend op de actuele ontwikkelingen.

Geïnteresseerd | Ben jij die leider met een groot sterk karakter?

Wil jij naar aanleiding van bovenstaande met ons in gesprek?  Stuur ons dan jouw cv en persoonlijk verhaal door deze via de button ‘solliciteer direct’ te uploaden. Ook kun je je vragen stellen aan Martine van der Velpen (06-5060 3351) en Tamara Wijnja (06-8395 2012).

 

 

Doorgroeien naar onderwijsleider

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.