Stevige gesprekspartner, ervaren en projectmatig

Veenendaal
Organisatie |

ProVoet

Kijk alvast achter de schermen

ProVoet, dé landelijke brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure, behartigt de belangen van ruim 12.000 leden. ProVoet doet dat samen met de Stichting ProCERT, het kwaliteitsregister voor de voetverzorging, de Stichting Facilitair Bedrijf voor de Voetverzorging en de Stichting Branchediplomering Voetzorg. ProVoet is een kleine, wendbare organisatie gericht op service aan de leden. Het bureau is in Veenendaal en ondersteunt het bestuur, ontwikkelt en voert het beleid uit en heeft een onmisbare functie in de dienstverlening aan de leden.

Functie | Beleidsmedewerker

ProVoet heeft een actief bestuur en dito bureau. Het bureau telt 13 medewerkers: een directeur, secretariaat, ledenservice en een beleids- en communicatie afdeling. Het is een fijne club mensen die hard werken in vele projecten met en voor leden. De beleidsmedewerker die we zoeken werkt met drie collegae samen. De beleidsmedewerker heeft de nodige ervaring op dit gebied, kent en waardeert een verenigingsstructuur en is thuis in het onderwijs, met name het MBO (ROC’s en particuliere onderwijsinstellingen). We vragen HBO / WO werk- en denkniveau.

Ervaren Vrije denker Projectmatig Initiatiefrijk Organisator Bruggenbouwer Stevige gesprekspartner Politiek bewustzijn

Profiel

ERVAREN BELEIDSMEDEWERKER
Je wilt toegevoegde waarde realiseren voor de branche, voor de pedicures, voor de consumenten die klant zijn en voor de opleidingen waar pedicures worden opgeleid. Je snapt beleid maken en realiseren. Je bezit implementatiekracht om nieuw beleid ook echt uit te voeren en kunt tegelijkertijd vrij denken. Je wilt oplossingen aanreiken en toepassen voor iedereen. Samen kom je tot deze oplossingen, door te praten en te luisteren naar collegae, leden, bestuur, onderwijsinstellingen en andere partijen. Je weet wat er speelt en zorgt voor win/win situaties, ziet kansen en pakt kansen. Er is een kader, maar er is ook momentum. Je bent een stevige gesprekspartner, zelfstandig én teamspeler tegelijk!

PROJECTMATIGE ORGANISATOR
Geen dag is hetzelfde en je bent op vele borden aan het schakelen. Je daagt mensen uit mee te doen en maakt de connectie tussen verschillende werelden. Dit doe je intern en extern. Je bent een ervaren projectmanager. Budgetvaardig en je zet lijnen en kaders uit en weet procedures en tijdlijnen te volgen en te bewaken. Samenhang, overzicht met focus en een goede balans tussen structuur en cultuur, tussen mensgericht en taakgericht. Je weet feilloos te laveren tussen bestuur, directie, leden en andere relaties zonder je realisatiekracht te verliezen.

Aanbod

Een uitdagende functie in een fijn team in een landelijke branchevereniging. Het is een fulltime functie (minimaal 32 uur) met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een contract onbepaalde tijd.  De standplaats is Veenendaal. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te presenteren.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Het wervingstraject bestaat uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

  • Speed op dinsdag 2 april waarin je langs drie tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennis maakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow op donderdag 4 april in de ochtend waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • Show op dinsdag 9 april in de middag waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe je je werk uitvoert.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan. Het is de bedoeling de procedure voor 1 mei af te ronden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan uiterlijk maandag 25 maart voor 12.00 uur door bij  ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met Roel Roelfzema (06 438 73 326).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Beleidsmedewerker
Vast
32 – 38 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.