K+V werving selectie interim management

Verbindend programma manager

Deurne
Organisatie |

Gemeente Deurne

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen (ziekenhuis, theater, IC station) een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur en agrariërs, levendige kerkdorpen met veel verenigingen.  De plek  van het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd onderdeel van Brainport Eindhoven en Greenport.

De gemeente Deurne is in transitie. Op weg om als lerende organisatie op integrale wijze te werken aan de opgaven. Focus op lange termijn opgaven met programma’s en een uitstekende dienstverlening om vandaag en morgen inwoners , bedrijven en instellingen van dienst te zijn en samen te zorgen voor een toekomstbestendig Deurne.  Wij zoeken een Beleidsontwikkelaar Ruimte, de spelverdeler in het buitengebied in en rond de gemeente Deurne.

Functie | Beleidsontwikkelaar Ruimte

De transitie van het buitengebied is een grote en integrale opgave in Nederland en zeker in Deurne. De omvorming van agrarische bedrijven naar andersoortige activiteiten, de strikte beperkingen vanuit het beschermde Natura 2000 gebied De Peel. Het krachtenveld is enorm. Een gebied waar veel plaatsvindt en samenkomt. Een gebied met veel kansen, mogelijkheden, gevoeligheden en veel belangen: persoonlijke, gemeentelijke, provinciale en rijks belangen. Door de gemeenteraad  zijn vanuit een visie op deze transitieopgave bouwstenen vastgesteld die verder uitgewerkt moeten worden. Er is een programmatische aanpak nodig voor het uitwerken van de transitie opgaven. De Beleidsontwikkelaar Ruimte ontwikkelt en werkt deze bouwstenen uit. Bijvoorbeeld m.b.t. omgevingsvisie.

Jij werkt in het middelpunt van een politiek-bestuurlijke omgeving en de praktijk. Jij geniet van het samenbrengen van partijen, je bent zeer communicatief en hebt een helicopterview. Creatief denken, buiten de gebaande wegen opereren en samen op pad naar een mooi Deurne.

Verbindend Gunfactor Integraal denken en handelen Strateeg Programmaregisseur Regie Innovatie Communicatie

Profiel

Het gaat hier om een vrije rol met veel externe contacten; je zet zelf de koers uit, om tot de benodigde resultaten te komen. Je bent overtuigd dat het anders moet en kan. Je bent bezig met de vierkante meter en tegelijkertijd met de lange termijn van het landschap, de agrarische bedrijven en schone lucht. Je leert elke dag bij, het is een inhoudelijke rol en tegelijkertijd een procesmatige rol.

WO werk- en denkniveau, je bent inhoudelijk sterk (wellicht een achtergrond als Larenstein, HAS, Wageningen of werkzaam geweest bij Natuurmonumenten of Staatsbosbeheer)  maar je bent bovenal programma vaardig en brengt hier een succesvol track record mee.  Je hebt durf, lef, bent wendbaar, positief-kritisch en hebt een frisse blik. Je kunt schakelen van strategie naar praktijk, neemt daarbij op een natuurlijk manier het initiatief en de regie. Integrale afwegingen zijn voor jou vanzelfsprekend en met je natuurlijke positieve houding en uitstraling (ver)bind je mensen en werkzaamheden. Je hebt een gunfactor!

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling en de organisatie werkt volgens de kernwaarden: Bevlogen, Resultaatgericht, Ondernemend en Samenwerkend.

Aanbod

Wil je werken met een heel leuk team waar plezier, humor en hard werken voorop staan? Zoek je een verantwoorde en zelfstandige functie waar je daadwerkelijk invloed hebt op de opgaven van de toekomst?  En flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden. De functionele schaal is 10a (HR21 medewerker ontwikkeling II CAR UWO), 36 uur per week,  er is een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,07% en een tegemoetkoming ziektekosten.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur in week 23/24. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee gespreksrondes in Deurne en een afrondend gesprek. De gespreksrondes in Deurne zijn gepland op maandag 15 juni en maandag 22 juni. Het afrondend gesprek staat gepland op vrijdag 26 juni.

Geïnteresseerd

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan zien wij graag zo spoedig mogelijk – uiterlijkzondag 7 juni- jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden bij ‘solliciteer direct’. Inhoudelijke vragen of opmerkingen kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Beleidsontwikkelaar Ruimte
Vast
36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.