Business Controller voor ZZG zorggroep

Ambitieuze teamspeler
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

ZZG zorggroep

ZZG zorggroep is een sterk gepositioneerde zorginstelling in de regio Nijmegen, die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als uitgangspunt neemt. Met ongeveer 3000 medewerkers wordt Wonen met zorg (bij meer dan 800 cliënten verdeeld over 26 locaties), Revalidatie/Herstelzorg (170 cliënten op Park Dekkerswald) en Wijkverpleging (door ongeveer 55 wijkteams die vanuit ruim 30 kantoorlocaties werken) geboden.

Het moderne hoofdkantoor is gevestigd op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Op deze locatie bevinden zich de ondersteunende diensten waaronder de afdeling Planning & Control.

ZZG zorggroep is een dynamische, innovatieve zorgorganisatie, waar ruimte is voor ontplooiing en ondernemerschap. De ontwikkelingen in de zorg sterken ZZG zorggroep in haar visie dat de langdurige zorg voor ouderen alleen betaalbaar blijft door samenwerking in de keten en het oplossend vermogen van burgers, mantelzorgers en professionals in de eerste lijn. De komende jaren zet ZZG zorggroep in op het versterken van deze samenwerkingsverbanden en het verder professionaliseren van de organisatie. De focus ligt daarbij op continue verbetering van de dienstverlening zowel naar de cliënt, de omgeving als de interne organisatie.

Functie

Business Controller

Als Businesscontroller ben je adviseur (bij complexe vraagstukken en toekomstige veranderingen), expert (in financiële analyses, organisatiebeheersing en risicomanagement), teamlid (van de ambitieuze afdeling Planning & Control) en de verbindende schakel (omdat alle lijnen bij jou en je collega’s samenkomen).

De voor deze functie relevante uitdagingen liggen op het gebied van het verder professionaliseren van het informatiemanagement en de advisering aan de directeuren en managers, om te komen tot steeds betere ‘future control’. Je participeert als strategisch adviseur in het managementteam van ‘jouw’ bedrijfsonderdeel.

Als Businesscontroller ben jij een (aankomende) topspeler, die super gemotiveerd is om de ZZG zorggroep te ondersteunen in haar verdere professionalisering. Je kan goed analyseren en je ontwikkelt graag dashboardinformatie. Je biedt het management graag inzicht in de performance van de organisatie, zoomt in en bouwt mee aan relevante kpi’s en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het inzicht om te sturen en te verbeteren. Hierbij schakel je op diverse niveaus. Je draagt bij aan de coördinatie, uitvoering en bewaking van de management control cyclus, maar ook voor complexe business cases kan men bij jou terecht. Meer specifiek hebben de Businesscontrollers een ondersteunende en adviserende rol bij zorgverkoop aan zorgverzekeraars/zorgkantoren.

Als Businesscontroller maak je onderdeel uit van het team Planning & Control. Je werkt nauw samen met de andere collega’s. Het is een diverse, afwisselende rol waarbij je volop de ruimte krijgt je te ontwikkelen, kennis op te doen en je kennis over te dragen op je omgeving. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team, denkt mee over structuur, processen en mogelijkheden om te professionaliseren en te verbeteren. Waar nodig manage je de verwachtingen.

Adviseur Expert Teamspeler Analytisch Communicatief

Profiel

Jeroen, Businesscontroller bij ZZG Zorggroep, zegt het volgende over zijn werk:
“In mijn rol als Business Controller is de diversiteit qua werkzaamheden groot; ’s ochtends ben ik in gesprek over de organisatorische wijzigingen op één van de locaties en in de middag ben ik aan het brainstormen over een strategische samenwerking. Doordat de organisatie altijd in beweging is, zijn er vele ontwikkelingen waarin je een actieve bijdrage kan en mag leveren. En door de open cultuur zijn er mooie discussies met directie, management en zeker ook onderling op de eigen afdeling.”

Ben je nieuwsgierig, leergierig en sta je open voor een uitdaging om in gezamenlijkheid de nieuwe koers van het team te bepalen? We horen graag van je!

Je beschikt over een HBO+/WO denk- en werkniveau en bent financieel, bedrijfseconomisch of bedrijfskundig opgeleid; dit zijn voorwaarden om mee te kunnen doen. Ervaring met informatie- en data-analyse is een pre.

Verder herken je jezelf in de volgende competenties.

Door jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden ontwikkel en onderhoud jij relaties. Je bent mensgericht en een verbinder op verschillende niveaus. Hierbij heb je affiniteit met wat mensen beweegt en weet je hoe je gedrag positief en creatief kunt beïnvloeden.

Jij bent analytisch sterk ontwikkeld en wordt aangetrokken door complexiteit. Je wilt weten hoe het zit en zorgen dat het klopt. Met jouw scherpe blik ben je iemand die snel schakelt en resultaatgericht is. Je bent organisatiesensitief en hebt probleemoplossend vermogen. Je bent goed in staat om strategische, toekomstgerichte beleidsvoorstellen op te stellen. Je hebt het vermogen om concepten en ideeën helder te formuleren met een toegankelijke schrijfstijl. Je neemt de afdelingen mee in relevante ontwikkelingen, haalt die informatie op die nodig is en je kunt uitstekend de vertaalslag maken naar de praktijk.

Je bent ambitieus, toont eigenaarschap en verbeteren is je tweede natuur. Je wilt verder ontwikkelen en houdt jouw vakkennis goed bij. Je weet je collega’s met jouw kennis en ervaring te inspireren, draagt je kennis graag over en spart graag. Een echte teamspeler die energie krijgt van samenwerken, zich inzet voor de prestatie van de gehele afdeling en waar nodig bijspringt.

Aanbod

Een uitdagende baan als lid van een gedreven team in een inspirerende omgeving met oog voor elkaar. Een organisatie met de ambitie om voorop te blijven lopen en met een omvang die dat mogelijk maakt. Een afwisselende functie waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief.

Als deze functie je aantrekt, zien wij uit naar jouw reactie, ook als je denkt nog niet aan alle eisen te voldoen of nog wat meer ervaring moet opdoen.

  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week (afhankelijk van je wens).
  • Inschaling conform cao VVT, schaal 65 tot maximaal € 5.939,16 per maand bij een 36-urige werkweek (als je nu een hoger inkomen hebt, raden wij je aan ons te bellen).
  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%).
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden en fiscaal voordeel bij het aanschaffen van een (elektrische) fiets.
  • Je werk vanuit huis, op één van de zorglocaties of op ons moderne en nieuwe kantoor ’t Wald. Je hebt veel vrijheid om je werk(tijden) vorm te geven.

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand januari 2023 af te ronden. Je start met een gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gesprekken bij ZZG zorggroep, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen. Voor de benoembare kandidaat worden referenties ingewonnen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij uit naar jouw reactie. Je hebt tot en met vrijdag 13 januari aanstaande de mogelijkheid om te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor het oriënterend gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.