K+V werving selectie interim management

Zichtbare bruggenbouwer

Utrecht en Haarlem
Organisatie |

DOCK

DOCK = de kracht van wij samen!

DOCK is een kleurrijke, snelgroeiende en innovatieve sociaal werk organisatie werkzaam in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en Utrecht. DOCK draagt bij aan een dynamische samenleving waarbinnen talenten en kansen van mensen worden benut, waar iedereen perspectieven heeft en bewoners elkaar ondersteunen. DOCK doet dit vanuit de visie dat ieder mens talenten en mogelijkheden heeft. DOCK hanteert daarbij een mix van versterken van het eigen netwerk van mensen, inzet als vrijwilliger, ondersteunen en bevorderen van een collectieve activiteiten en ondersteuning en hulpverlening door professionals. Deze professionals beschikken over vakkennis, zowel agogisch als op het gebied van hulpverlening. DOCK helpt mensen hun kracht te ontdekken, voor zichzelf en indien mogelijk voor anderen.


Abonneren
 

Functie | Business Controller

Als business controller maak je deel uit van het adviesteam Control, onderdeel van DOCK Service in Utrecht (het servicebureau) en val je onder de Bedrijfscontroller. Je bent primair de financieel adviseur van de betrokken managers en de regiodirecteur(en). Vanuit deze positie ben je de verbindende spil tussen de regio’s en de dienstverlening vanuit het servicebureau.

Het gaat hier om een functie, waarbij je als business controller zowel in Utrecht, als in Haarlem je werkzaamheden verricht. De functie is nog in ontwikkeling en heeft een accent op project control. De basis van control is de afgelopen anderhalf jaar neergezet, aan de verbreding naar business control wordt gewerkt.

Denk verder aan de volgende werkzaamheden:

 • (mede) opstellen van maandrapportages;
 • Ondersteuning bij het opstellen en bewaken van (project)begrotingen;
 • Het bijhouden van het subsidieregister, de beschikkingen en overige dossiervorming;
 • Het ondersteunen bij het opstellen van Jaarrekening en tussentijdse subsidieverantwoordingen en het inrichten en bijhouden van de prestatieregistratie;
 • Advisering en ondersteuning van de directie en het management binnen de regio;
 • Maar vooral proactief, (on)gevraagd meedenken met en adviseren en ondersteunen van de regiodirecteur en managers bij uitvoeren van financiële beleid en de P&C activiteiten.

Communicatief, accuraat en betrokken zelfstandig professional

Profiel
 • HBO+/WO werk- en denkniveau, met relevante opleiding op minimaal HBO niveau (bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde);
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie bij een (middel-)grote organisatie;
 • Een proactieve en op samenwerking gerichte houding;
 • Een integere, accurate en oplossingsgerichte werkstijl;
 • Hands-on en adviesvaardig en communicatief: je weet de boodschap over te brengen;
 • (financieel-) analytisch en probleemoplossend;
 • Uitstraling en overtuigingskracht met relativeringsvermogen;
 • Ervaring binnen een welzijnsorganisatie is zeker geen must, maar uiteraard heb je wél gevoel voor (en affiniteit met) waar het in het sociaal domein over gaat!
Aanbod

Een mooie functie in een informele en enthousiaste organisatie. Minimaal 32 uur per week en het geboden salaris is maximaal € 4,420,– op basis van een 36-urige werkweek conform Cao Sociaal Werk (met ingang van 1 jul 2020 €4.712,–).

In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden met mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. DOCK biedt ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie. Verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget, Loopbaanbudget, een collectieve zorgverzekering, deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn, flexibele werktijden en een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind februari aan te stellen. De eerste gesprekken zullen zijn bij K+V op kantoor in januari, waarna de gesprekken zijn bij DOCK in Utrecht.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd? Reageer dan snel, maar uiterlijk tot en met donderdag 23 januari 2020 aanstaande door via onderstaand formulier te reageren. Vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij de reactie vermelden.

Inhoudelijke vragen kunnen worden gesteld aan Frank Wolff, partner (06-1595 4079).

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Business Controller
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.