Controller

AMERSFOORT
Organisatie |

ParkeerService

ParkeerService is een coöperatie van en voor gemeenten die gespecialiseerd is in alle aspecten van parkeren. Zowel bij het parkeren op straat als in de parkeergarage is ParkeerService steeds vaker het aanspreekpunt voor gemeenten en burgers. ParkeerService is een nog jonge organisatie die zich als professionele dienstverlener continu ontwikkelt. Dit jaar is middels een organisatieontwikkelingstraject  hieraan een extra boost gegeven. Centraal in het organisatieontwikkelingstraject staat de ontwikkeling van ParkeerService naar een meer zakelijke benadering van klanten en coöperatieleden. Parkeerders weten daardoor waar ze aan toe zijn, dat ze gezien en gehoord worden, makkelijk en eenvoudig de diensten van ParkeerService afnemen en betalen en toegang hebben tot alle benodigde informatie. Coöperatieleden wordt kwaliteit geboden door inzet van deskundigheid en innovatiekracht op het gebied van parkeren. Medewerkers van ParkeerService werken in opdracht van hen efficiënt, effectief en tegen maatschappelijk verantwoorde tarieven.

KV_Opdrachten_parkeerservice
Functie | Businesscontroller

In deze functie wordt de directie, het managementteam en de organisatie ondersteund door op een signalerende en adviserende manier de visie van ParkeerService te optimaliseren. U levert een belangrijke bijdrage aan het strategisch beleid van de organisatie. Als Businesscontroller maakt u deel uit van de staf en rapporteert rechtstreeks aan de Directeur/bestuurder.

De werkzaamheden van de Businesscontroller zijn beleidsontwikkeling, advies en beheer. In beleidsontwikkeling en advies fungeert u als sparringpartner bij het ontwikkelen en bepalen van de lange termijn strategie van ParkeerService. Initiatief nemen en het ontwikkelen van strategisch bedrijfseconomische beleidskaders en dit vertalen naar concrete beleidslijnen is een belangrijk onderdeel in de functie. Daarnaast bewaakt u de kwaliteit van het beleidsproces en initieert u verbetervoorstellen. De Businesscontroller stimuleert en levert bijdragen aan het innoveren en optimaliseren van de integrale dienstverlening en productontwikkeling van ParkeerService. Verder maakt u analyses en operationele en financiële rapportages van de drie afdelingen van ParkeerService. De Businesscontroller adviseert in mogelijke verbeterstappen in bedrijfsvoering die bijdragen aan sturing en verantwoording.

In ontwikkeling en beheer adviseert en coördineert de Businesscontroller de ontwikkelingen en implementatie van processen van de informatievoorziening. Dit met betrekking tot beheer, contractvorming, planning en control, kwaliteitsmanagement en risicomanagement. Controle en uitvoering van het beleid is een belangrijk onderdeel in de functie. Daarnaast initieert en coördineert de Businesscontroller de opzet en uitvoering van audits, benchmarks en onderzoeken naar de kwaliteit en effectiviteit van de bedrijfsvoering en dienstverlening van ParkeerService.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Procesbewuste businesscontroller
  • Afgeronde WO opleiding bijvoorbeeld bedrijfseconomie, aangevuld met een afgeronde RC opleiding is een sterke pre
  • Minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur in een politieke bestuurlijke omgeving
  • Positieve en ondernemende houding
  • Een hands-on mentaliteit
  • Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden
  • Stevige persoonlijkheid die in staat is om met behoud van de relatie binnen de organisatie te sturen op de handhaving van gemaakte afspraken en waar nodig oplossingen te genereren
  • Sterke advies- en analytische vaardigheden
  • Ruime ervaring in een adviesrol op strategisch niveau 
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Businesscontroller
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.