K+V werving selectie interim management

Ondernemende sparringpartner die slim organiseert én realiseert

Kerkrade
Organisatie |

Wiertz Company

Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en met verschillende bedrijfsonderdelen, werken ze dagelijks met meer dan 100 vaste medewerkers en ruim 4.000 flexmedewerkers bij 700 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan € 70 miljoen.

Het verhaal van Wiertz Company is het fundament. Wiertz Company is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wordt voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Dat is de missie. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf waarbij het Rijnlands gedachtengoed de grondslag is. Oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnership. De oprichters en aandeelhouders, Dionne en Harm Wiertz, zijn nog altijd, samen met directie, management en medewerkers, nauw betrokken bij klanten, medewerkers en maatschappij. Wiertz Company wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kwaliteit en authenticiteit. Onderscheidend zijn uitstekende kennis van de arbeidsmarkt, de lokale aanwezigheid, de maatschappelijke participatie en het geloof in persoonlijke aanpak en aandacht. “Wij zijn mensen voor mensen”. ’n Krachtige familie.

Wierz Company groeit en heeft sterke ambities voor de toekomst, daarom zoekt K+V voor Wiertz Company een CFO, een ondernemende sparringpartner, die slim organiseert én realiseert.

Functie | CFO

Het Rijnlands leiderschap is je op het lijf geschreven en je vormt een uitstekend duo met de CEO. Samen zijn jullie de statutaire directie van Wiertz Company en leggen jullie verantwoording af aan de RvC. Als CFO ben je verantwoordelijk voor finance en business control, ICT, facilitair, inkoop en data analytics.

Slim Samen Krachtig Resultaatgericht Praktisch Communicatief Bedrijfskundig Lean Ondernemer Besluitvaardig Lef Verantwoordelijk

Profiel

Ondernemende sparringpartner

Als ondernemende CFO snap je de commercie van het directe werk van Wiertz Company. Het kan allemaal dankzij kopende klanten en verbonden kandidaten, iedere dag weer opnieuw. Inzet van mensen, goed gefocust en voorzien van uitstekende hulpmiddelen dat is jouw werk en passie. Je denkt in mogelijkheden, spart met elkaar voor het optimale resultaat. Je bent een kei in het cijferwerk, kan het simpel houden en omzetten in uitstekende informatie voor alle medewerkers zodat zij weten waar het verdiend wordt. Stimulerende informatie die transparantie en samenwerking versterkt om samen dat top resultaat voor de klanten te realiseren. Je daagt jezelf en anderen uit, durft keuzes te maken en blijft in verbinding.

Organiseren én realiseren

Als bedrijfskundige financial denk je in alles in een keer goed doen. Eenmalig eenduidig vastleggen en daarmee altijd betrouwbare informatie voor iedereen. Je kunt organiseren en structureren en anderen meenemen in jouw vak. Daarin ben je praktisch, denk en handel je transparant zodat je ook echt de zaken realiseert. Wiertz Company is groot geworden door te doen, groter zijn en worden vereist een stevigere organisatie, maar zonder verlies van de actie. Die energie gebruik je slim en durf je te sturen.

Waar kom je vandaan

Je bent actief in de accountancy als accountant of als CFO in de zakelijke dienstverlening. Misschien ben je al actief in deze markt, natuurlijk ben je een uitstekende bedrijfskundige met financiële bagage en misschien heb je al een lean blackbelt? Je hebt in ieder geval een academische financiële bedrijfskundige achtergrond.

Aanbod

Een prachtige uitdaging, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een leaseauto in een sterk groeiend familiebedrijf, ondernemend op Rijnlandse manier.

Procedure | Eerst ontmoeten en dan kiezen

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

Speed vrijdag 10 mei waarin jij langs twee tafels kennis maakt met de collega’s van Wiertz en zij kennis maken met jouw persoonlijkheid.

Slow vrijdag 17 mei waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.

Show donderdag 23 mei waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de leiding neemt.

Na elke ronde maken we een keuze met welke kandidaten we verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij de ondernemende sparringpartner die slim organiseert én realiseert die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze CFO functie? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet door bij solliciteer direct jouw cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Reageren kan tot en met 30 april. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur. Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie: 06 1026 0480.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de speed wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.