Charismatische, verbindende, inspirerende en natuurlijk leider

regio Amsterdam
Organisatie |

Evidensia

De IVC Evidensia groep is een dierenartsgroep waarbij inmiddels meer dan 300 klinieken, ziekenhuizen en uitvaartcentra zich in Nederland hebben aangesloten. Iedere kliniek is uniek en heeft haar eigen identiteit. Als groep levert IVC Evidensia hoge kwaliteit zorg door samen te werken met aandacht voor lokale identiteit en ondernemerschap. IVC Evidensia wil gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Hun netwerk verbindt eerste- en tweedelijns klinieken met de meest geavanceerde specialistische zorg in de IVC Evidensia Dierenziekenhuizen. IVC Evidensia biedt uitgebreide ontwikkelmogelijkheden in hun Academy en het supportteam ondersteunt de organisatie van klinieken. Als groep is IVC Evidensia samen beter en wil zij in alle vestigingen kwalitatief hoogwaardige zorg en service leveren. De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. IVC Evidensia wil hierin een actieve rol spelen door continu te onderzoeken en te ontwikkelen. Om deze groei in goede banen te leiden, is IVC Evidensia op zoek naar een Cluster Clinical Director voor de regio Amsterdam.

Het cluster bestaat uit een zes tot achttal eerstelijns dierenklinieken. De ambitie is om de klinieken, met behoud van eigen identiteit, verder te laten groeien en samen te laten werken en zo hun leidende positie verder uit te bouwen. Samen beter! De klinieken worden aangestuurd door Clinical Directors. Als Cluster Clinical Director geef je leiding aan deze Clinical Directors en ben je samen verantwoordelijk voor de klinieken.

Trefwoorden: optimistisch, enthousiasme, initiatiefrijk, verbindend, coachend, energiek. Samen beter. Meer verbinding, dichterbij en meer aandacht voor de klinieken.

Functie | Cluster Clinical Director regio Amsterdam

Een optimistische, enthousiaste, verbindende en energieke Cluster Clinical Director! Dat is wie wij zoeken? In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het cluster (ongeveer 6 tot 8 miljoen). Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, de bedrijfsvoering en de cluster doelstellingen waaronder het financiële resultaat, het personeelsbeleid, de in- en externe communicatie, het kwaliteitssysteem, het gebouwbeheer, ARBO en milieu. Je geeft leiding aan CD’s, Locatiemanagers of Cluster Praktijkmanagers. In jouw rol als cluster CD ben je de ambassadeur van IVC Evidensia en ben je de drijvende kracht en het voorbeeldfiguur van de teams. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur van IVC Evidensia.

Wat ga je doen?

 • Bepalen van visie, missie en doelen voor de middellange termijn (1-3 jaar), samen met het team
 • Opstellen van een door het team en directie gedragen jaarplan met ambitie voor verdere ontwikkeling op diergeneeskundige kwaliteit, medewerkers en de commerciële aspecten van het cluster
 • Volledig P&L verantwoordelijk voor het cluster budget en maandelijks sturen op afgesproken jaardoelen en KPI’s en de doelstellingen behalen (jaarplan en KPI’s)
 • Zorgdragen voor een goede medewerkerstevredenheid en een gemotiveerd, betrokken en samenwerkend team
 • Zorgdragen dat medewerkers goed geleid en begeleid zijn en zich verder kunnen ontwikkelen
 • Nieuwe kansen in de markt en klantbehoeftes vinden en rendabel realiseren en continu bouwen aan een betere dienstverlening
 • Actief samenwerken met collega’s voor o.a. businesssupport, de invulling van spoeddiensten, doorverwijzingen en uitvaartservice

 

Inspirerend leider  enthousiast  betrokken  gedreven  optimistisch  pragmatisch hands-on.

Profiel
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding en werkt en denkt op HBO+ niveau
 • Hierbij heb je 8+ jaar ervaring in een leidinggevende rol en het aansturen van een of meer vestigingen/ locaties. Eveneens heb je ervaring in HR, projectmanagement en budgetbeheer
 • Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep, ervaring in de sector is een pre, maar géén must
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet op een stimulerende en verbindende manier leiding te geven aan alle medewerkers, zodat er een sterke synergie ontstaat.
 • Met jouw analytische vaardigheden zie of leg jij gemakkelijk verbanden tussen problemen of data. Je structureert informatie overzichtelijk, stelt goede vragen die het probleem verhelderen en trekt conclusies door logisch redeneren en op basis van feiten.
 • Je bent resultaatgericht en jouw acties en beslissingen zijn gericht op het realiseren van concrete doelen
Aanbod

Een prachtige zelfstandige en veelzijdige functie met veel vrijheid in een bevlogen team van gedreven mensen in een ondernemende en sterk groeiende organisatie waar jij het verschil kunt maken. IVC Evidensia gelooft in Samen Beter. IVC Evidensia staat voor Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Samenspraak, Ondernemerschap en Ontwikkeling. Deze waarden helpen IVC Evidensia haar doelen te bereiken en maken dit een plezierige plek om te werken waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Hierdoor is IVC Evidensia in staat om samen hoogwaardige diergeneeskundige zorg te leveren.

 • Een mooie functie voor 32- 36 uur per week met een salaris tot maximaal 80K op jaarbasis en aanvullend een variabele beloning
 • Een leaseauto
 • Een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Laptop, telefoon
 • Korting op producten van IVC Evidensia klinieken
 • 25 vakantiedagen
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend (digitaal) gesprek bij K+V, daarna vinden aansluitend de gesprekken plaats bij IVC Evidensia. Het doel is de procedure in januari af te ronden zodat de nieuwe Clinical Director per 1 maart 2022 kan starten.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel maar uiterlijk 2 januari 2022 te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, Partner (06-1595 4079) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

 

Cluster Clinical Director regio Amsterdam
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.