Coach

NIJMEGEN
Organisatie |

Pluryn

RVE Nijmegen e.o. bedient volwassen en jongere cliënten, in alle vormen van ondersteuning: ambulant, langdurig wonen, behandeling en dagbesteding. Ons werkgebied strekt zich uit van Nijmegen naar Wijchen en Druten, tot in de regio Rivierenland. Onze cliënten hebben somatische problematieken, ‘niet aangeboren hersenletsel’ of een verstandelijke beperking. Ook bedienen we cliënten met een licht verstandelijke beperking. Het team bestaat uit enthousiaste clusterleiders en clusterleiders in opleiding. Zij worden ondersteund door een beleids-, HR en financieel adviseur. Het team werkt zelf organiserend en legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur.

KV_Opdrachten_Pluryn
Functie | Clusterleider

Ondernemen zit je in het bloed, je denkt graag buiten de kaders en stuurt op resultaat. Coachen is je tweede natuur en je faciliteert je medewerkers met plezier, waardoor zij steeds zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen. Samen met je team en je collega-clusterleiders wil je de cliënt optimaal ondersteunen.

Je werkt in duale samenwerking samen met de gedragswetenschappers en weet de medewerkers op een coachende wijze te ondersteunen in een zeer dynamische omgeving waarbij je de verantwoording zo laag mogelijk in de organisatie legt. Je motiveert medewerkers en neemt ze mee in ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Daarnaast zorg je voor een goede samenwerking met diverse afdelingen om de kwaliteit van zorg hoog te houden. Je denkt en beweegt mee met ontwikkelingen, zowel intern als extern. Je doet samen met je collega clusterleiders voorstellen vernieuwing van dienstverlening.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Ondernemend & procesbewaker

Als mensgericht en procesgericht leider/manager heb je het vertrouwen dat de medewerkers mee willen gaan in de veranderen en heb je veel succesvolle ervaring opgebouwd met het ondersteunen hierin. Je staat voor je medewerkers, verbindt hen met de gehele organisatie en weet hoe van een beheersmatig klimaat naar responsief klimaat te gaan. Je herkent je in de volgende punten:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding, en trackrecord in de zorg.
  • Tevens ervaring in de praktische zorg uitvoering.
  • Ontwikkelingen op landelijk en gemeentelijk niveau weet je te vertalen naar een heldere koers binnen de primaire zorg.
  • Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van jeugdwet, WLZ, WMO: transitie en transformatie.
  • Je bent daadkrachtig, stressbestendig, creatief en in staat om prioriteiten te stellen.
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen, bent advies- en besluitvaardig en gericht op samenwerking.
  • Aantoonbare affiniteit met de doelgroep LVB-jeugd en NAH.
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.