Energieke leider die versterkt en enthousiasmeert

Midden van het land
Functie | Clustermanager Kinderopvang

Voor een kinderopvang organisatie in beweging zijn wij op zoek naar clustermanagers. Je helpt de locatieleiders hun werk goed te doen en zoekt pro-actief de verbinding. Je werkt onder de regiomanager en hebt korte lijnen met het bestuur. Je bent financieel en bedrijfsmatig onderlegd en je draagt graag de verantwoordelijkheid. Je hebt ervaring met organisatieontwikkelingen, indirect leiderschap en weet wat verandertrajecten met zich meebrengen. Daarbij kan je ook een sparringpartner zijn voor de regiomanager en bestuurder en een baken voor de organisatie.

Consequent, communicatief en toekomstgericht

Je bent consequent in waar jij en de organisatie voor staan. Maakt duidelijk waar ieders verantwoordelijkheid ligt, hoe de processen lopen en geeft hier leiding en structuur aan. De clustermanager stimuleert mensen om zelf sturing te geven aan hun werk en de te behalen resultaten. In het perspectief voor de toekomst van de organisatie.

Je bent communicatief sterk, kan goed met mensen omgaan en relaties opbouwen. Je kan goed luisteren, staat open voor ieders perspectief en laat mensen meedenken. Je kunt de visie en missie van de organisatie goed overbrengen. Je krijgt mensen mee in jouw gedachtegoed en die van de organisatie.

Opdracht

Wil jij iets betekenen voor de ontwikkeling van kinderen in deze omgeving?
Een uitdagende en afwisselende functie met een hoge verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Een informele werkomgeving met betrokken en bevlogen collega’s.

Profiel | Verbindend leider die enthousiasmeert

We zijn op zoek naar een verbindende leider met een sterke persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan. Iemand die proactief en ondernemend is, zelf verantwoordelijkheid draagt, maar ook anderen hierop durft aan te spreken. Je brengt medewerkers en kwaliteiten bij elkaar. Iemand die in staat is om de organisatie verder te professionaliseren, anderen hierin meekrijgt en enthousiasmeert. Essentieel is affiniteit met pedagogiek en passie voor het kind. Je hebt leidinggevende ervaring en aantoonbaar teams naar een hoger plan gebracht.

Sensitief Uithoudingsvermogen Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Enthousiast Ervaren Inspirerend Verandervaardigheden

Voorwaarden

Je bent bij voorkeur direct of binnenkort beschikbaar vanaf 24 tot 36 uur per week. De opdrachten zijn meestal voor 5 tot 6 maanden met een mogelijkheid tot verlenging.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt bellen met Tamara Wijnja (06-8395 2012) voor vragen en/of meer informatie.

Clustermanager Kinderopvang
Interim
Uren in overleg

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.