Enthousiaste, energieke, eigenzinnige, empathische en doortastend manager

Rhenen
Organisatie |

Zideris

Zideris biedt eigenzinnige zorg aan ongeveer 500 cliënten met een verstandelijke beperking. “Eigen” omdat de cliënten aan het roer staan van hun eigen leven. “Zinnig” omdat het leidt tot zingeving voor cliënt. De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching.

Het werkgebied is van Rhenen, Epe tot aan Mijdrecht. De meeste locaties liggen in en rondom Rhenen. Jij gaat aan het werk op de hoofdlocatie in Rhenen. Kijk je vanuit jouw werkplek naar buiten, dan zie je de woningen en is er volop beweging. Cliënten zitten op een schommel, op een skelter of maken een wandeling met hun begeleider. Kijk je iets verder, dan zie je de weilanden en de bossen.

Op het terrein in Rhenen ligt een mooie uitdaging om samen met de andere clustermanagers de uitgezette organisatiestrategie te verstevigen en verder te ontwikkelen. Met jouw ervaring, open mindset en het vermogen om mensen te verbinden, weet jij veranderingen te realiseren. Daarnaast bouw je samen met de teamcoaches aan eigenaarschap en persoonlijk leiderschap, zodat jouw zelforganiserende teams in staat zijn de zorg goed vorm te kunnen geven. Om professionele zorg te kunnen leveren, worden de teams ondersteund door gedragswetenschappers, team – en vakcoaches, de medische dienst en andere disciplines. Als manager stuur en faciliteer je dat proces vanuit jouw verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Functie | Clustermanager

HelderSturen: Jouw focus ligt op het ondersteunen van de zelforganiserende teams. Daarvoor benoem je heldere kaders en formuleer je duidelijke afspraken en verwachte resultaten. Het ‘hoe’ laat je aan de teams. Daarin geef je vertrouwen en verwacht je verantwoordelijkheid. Je toont hierbij persoonlijk leiderschap en stuurt op de gekozen lijn. Je draagt zorg voor een optimale inzet van mensen, de teams, materialen en middelen.

In- en externe ontwikkelingen houd je scherp in de gaten en vertaal je naar nieuwe (zorg)diensten en producten. Je zorgt dat de bedrijfsvoering van jouw cluster op orde is door het toegewezen budget te beheren en de realisatie van doelstellingen en productie te bewaken.

Tevens vertegenwoordig je de organisatie binnen de regio en onderhoud je een in- en extern netwerk.

Doortastend, transparant, aandachtig, reflectief, stimulerend, duidelijk

Profiel
  • Een relevant HBO diploma, aangevuld met een managementopleiding.
  • Bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als manager van zelforganiserende teams.
  • Je kunt anderen stimuleren en durft verantwoordelijkheid te geven en te vragen.
  • Integriteit en betrouwbaarheid.
  • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching.
  • Kennis van het netwerk of snel eigen te maken.
Aanbod
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch werkveld.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een jaarcontract van 32-36 uur, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste aanstelling.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een werkkostenregeling tot € 450,- per jaar.
Procedure

De procedure is erop gericht om een kandidaat te benoemen voor eind januari 2021. De eerste oriënterende gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats via Microsoft Teams. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden maandagmiddag 25 januari plaats.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage 06 5131-0178.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Clustermanager
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.