https://kv.nl/vacatures-en-opdrachten/projectmanager-ofn/

Eerlijke teamspeler, ambitieus en ondernemend

Geldermalsen
Organisatie |

OFN

OFN, Outdoor Furniture Nederland, gevestigd in Geldermalsen, is een jong, dynamisch en innovatief familiebedrijf dat producten, diensten en service ontwikkelt om reizen voor de reiziger zo prettig mogelijk te maken. Denk aan abri’s, het onderhoud en reclame-exploitatie van dit type objecten, fietsoverkappingen, geluidschermen met zonnepanelen, bewegwijzering op stations, slimme afvalbakken of producten om fijnstof uit de lucht te filteren. De visie is innovatie voor onderweg, in de wereld van morgen, waarin de producten slimmer, diensten efficiënter zijn en de impact op de wereld lager is. Hier draagt OFN samen met opdrachtgevers en partners actief aan bij. Zij realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen of aan zich te verbinden.

Klanten zijn gemeentes, provincies, de grotere aannemers, Prorail en NS. Indirect zijn het alle reizigers. OFN is als organisatie vooral succesvol doordat ze in staat is zich maximaal te verplaatsen in de behoefte van haar klanten en de reiziger en vanuit haar kennis, ervaring en innovatieve kracht, tot duurzame oplossingen komt. Oplossingen die een zichtbare positieve impact hebben op de reizigers en hun leefomgeving.

Functie | Commercieel Directeur

Als lid van het MT is de Commercieel Directeur direct verantwoordelijk voor de groei in opdrachten en servicecontracten bij huidige en toekomstige klanten. Je doet dat met een klein team van ervaren managers, (key)accountmanagers en business developments.

Vanuit de uitstekende naam van OFN ontwikkel je met jouw team de relaties, niet alleen met al bestaande producten maar steeds vaker denkend vanuit de behoefte van relaties vertaald naar de meest innovatieve oplossingen die voorhanden zijn of nog te ontwikkelen oplossingen. Bij OFN commercie niet alleen verricht door commerciële collega’s maar ook door projectleiders die veel ervaring hebben opgedaan in het vertalen van de klantvraag naar een passende oplossing.

Ambitieus Teamspeler Communicatief Innovatief Handig Duurzaam Creatief Rijnlands Eerlijk Strategisch Loyaal Toegankelijk

Profiel

Ambitieus en ondernemend

Je wil graag succes hebben en gaat voor de winst. Samen successen vieren en de ambitie om voor elkaar en zeker voor de klant altijd die stap extra te zetten. Als ondernemer weet je dat de wereld niet stil zit en je je plek altijd moet blijven verdienen. Daarvoor ontwikkel je langdurige en bestendige relaties met je klanten. Organiseer je samen het werk zo dat iedereen kan bijdragen. Maak je helder waar de echte verdiensten liggen en spreek je elkaar aan. Je bent bewezen succesvol in relatiemanagement op een stevig niveau en hebt ervaring met het inrichten en aansturen van een commerciële afdeling. Je kent de aanbestedingswereld en weet hoe consultative selling werkt. Je hebt het geduld om op het juiste moment de deal te sluiten en kunt dat uitstekend overbrengen aan anderen. Je weet ook dat de winst pas komt na het contract.

Eerlijke Teamspeler

Samen is sterker dan alleen. Je bent de natuurlijke teamspeler die past in het ambitieuze familiebedrijf. Het langdurige succes met duurzame producten en diensten hoort bij jou. Soms betekent dat even aanhaken, temporiseren om dan met elkaar weer te versnellen. Eerlijk aanspreken op resultaten is dus vanuit respect, om beter te worden. Je hebt oog voor de ander. Samenwerken is samen met alle andere afdelingen het echte resultaat boeken. Tevreden klanten die terugkomen, duurzaam klant zijn en zich identificeren met OFN.

Jij bent

  • Een dynamische commerciële leider op HBO+ niveau met een sterke technische affiniteit.
  • Een vrouw of man die in staat is zelf voorop te gaan maar ook in staat is anderen te laten schitteren.
  • Iemand met ervaring in de wereld gemeentes, aannemers en vervoerders?
  • Jong van geest, je denkt in creatieve oplossingen, inspireert en realiseert.
Aanbod

Een zeer aantrekkelijke functie met veel verantwoordelijkheid in het hart van het bedrijf.

OFN kent een prima arbeidsvoorwaardenpakket, zowel primair als secundair.

Procedure

Eerst ontmoeten en dan kiezen.

De procedure start met een speeddate met de directeur. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek met meerdere collega’s en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

Speed op maandag 8 april 2019 ; waarin jij kennis maakt met de algemeen directeur en hij kennis maakt met jouw als persoon.

Slow op donderdag 11 april 2019; uitgebreid kennismaken met meer aandacht en diepgang.

Show op dinsdag 23 april 2019; waarin je een eigen casus mag presenteren.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk 31 maart te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06-5175 8677) en Johannes Arets (06-1026 0480) die deze opdracht begeleiden.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Commercieel Directeur
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.